Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] FE jak bocic na alienach

polisher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema aktualnie latam na golcu x-3, x-4 Ale wyciąga średnio 3k uri na godz. ( średnio wliczając repanie i dedy)

interesuje mnie to jak ludzie wyciągają ponad 100tys uri w 24h na alienach ??? i po ponad 4k uri na godz.

posiadam golca i leonka mam 5lf4 8irys+apis (na16lvl) w Niedziele ZEUSA kupuje pet 15lvl zbieracz 3lvl

pierwsze co to leonka pewnie będę musiał uzbroić więc powiedzcie mi jakie ustawić konfy na tym leonku i jaką formacje kupić szwadron czy serce ??

Opublikowano

Szewron, ja wsadzałem tylko 4 osłonki w drony i jazda, max 130k na dobe wyciągałem.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Lenek a na lenku w statku LF4 jeśli będziesz miał 6 to tak jakby 12 bo daje 2x na mapach rodzinnych.

Szawron + rakietki najlepiej czymś podkrecone najlepiej seprom ale zloto też spoko:D

Opublikowano

a jak osłony i speed ustawić ? 1 konfa to wiadomo do ucieczki full speed i osłonki w dronach a konfa do BICIA ?

jedni mówią żeby zrobić full speed na statku i 4 osłonki do dronów wrzucić

drugi że na pół na pół w statku + połowa dronów osłonki ^^ ...

Więc jak z tymi osłonkami ? na konfie do bicia

Opublikowano

Jeśli masz ibota kbota obie konfy takie same bo bot bije na tej gdzie ma więcej osłon.

Lenek szawron

Konfy

FULLSPED

LF4 oczywiscie

Drony:

to według uznania ja mam chyba 6 oslonek a reszta lf4 i lf3

Opublikowano

siema aktualnie latam na golcu x-3, x-4 Ale wyciąga średnio 3k uri na godz. ( średnio wliczając repanie i dedy)

interesuje mnie to jak ludzie wyciągają ponad 100tys uri w 24h na alienach ??? i po ponad 4k uri na godz.

posiadam golca i leonka mam 5lf4 8irys+apis (na16lvl) w Niedziele ZEUSA kupuje pet 15lvl zbieracz 3lvl

pierwsze co to leonka pewnie będę musiał uzbroić więc powiedzcie mi jakie ustawić konfy na tym leonku i jaką formacje kupić szwadron czy serce ??

Mi bocik 90-110k uri zarabiał dziennie. Leonek czołg formacja serce i jazda ale polecam ci zeusa kupić a potem całą urke w lf4 :) Pozdrawiam

Opublikowano

Jeśli masz ibota kbota obie konfy takie same bo bot bije na tej gdzie ma więcej osłon.

Lenek szawron

Konfy

FULLSPED

LF4 oczywiscie

Drony:

to według uznania ja mam chyba 6 oslonek a reszta lf4 i lf3

na x-3 nie potrzebne są obie konfy takie same devo i boss devo az tak ostro nie bije ustawiasz tylko tam z 60-65% na repanie się i latasz jak ja golca tak puszczałem 100tys osłony i na 70%na pasku to rzadkością było żeby na konfe do uciekania się przerzucił

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...