Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy warto?

Mercunio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Warto wziąć konsole Ps3 Slim 160 Gb + GT5 + 2 pady + HDMI + Gwar. 24m. za 1100 zł? Oczywiście nówka.

50 postów - jest

100 postów - jest

Opublikowano

Ale używkę, prawda? :)

nie koniecznie

http://allegro.pl/sony-playstation-3-ps3-konsole-122285?buy=4&change_view=1&distance=1&listing_interval=7&listing_sel=2&offer_type=0&postcode_enabled=0&price_from=700&price_to=800&state=0

Super Slimy są po niecałe 800zł ale z dyskami flash

ze spokojem za taki zestaw można dać o 200zł mniej tylko trzeba przysiąść i poszukać, czasem bardziej opłaca się kupić wszystko "na sztuki"

liczmy 700zł konsola 160gb + 150zł pad + 65zł GT5 co daje nam 915zł, ew dokłada około 100zł i ma slima 320gb i 100zł w kieszeni

819531478353821175209.gif

Opublikowano

@UP

Zapomniałeś dodać, że w tym zestawie są 2 pady, czyli dolicz drugie 150zł i masz 1075zł, a wtedy różnica 25zł nie robi znaczenia, a wszystko masz w jednym opakowaniu ;)

Co do tematu, jak najbardziej dobra cena, polecam kupić.

Opublikowano

Ja za 1200 zł Kupiłem SuperSlimkę 500 GB , 2 pady, i FIFA 13. Wszystko zależy od promocij..

Wydaje mi się że trochę drogo jak za starego Slima 160 GB

Opublikowano

@UP

Zapomniałeś dodać, że w tym zestawie są 2 pady, czyli dolicz drugie 150zł i masz 1075zł, a wtedy różnica 25zł nie robi znaczenia, a wszystko masz w jednym opakowaniu ;)

Co do tematu, jak najbardziej dobra cena, polecam kupić.

nie... do konsoli jest dołączony pad, dlatego też dopisałem + pad 150zł czyli, pad którego sobie dokupi aby mieć dwa, więc cena nadal wynosi 915zł

oczywiście to ceny z allegro, więc dodatkowo trzeba jeszcze liczyć się z kosztami przesyłki ;)

Opublikowano

Cena Rynkowa Slima 160 GB = 800 zł (drogo coś) z Padem do tego doliczyć na dodatkowego pada 100 zł(najtaniej za tyle się kupi oryginalnego) + gra GT5 to 50 zł wychodzi 950 zł + ewentualne koszty wysyłki ok 50 zł czyli 1000 zł więc 100 zł różnicy.Niby mało ,ale na dodatkową grę jest :D

Strasznie drogie te Pjejki coś :D

2 lata gwarancji to jakieś oszustwo ponieważ Sony na wszystkie swoje produkty daje 1 rok więc coś tu nie tak

Opublikowano

Cena Rynkowa Slima 160 GB = 800 zł (drogo coś) z Padem do tego doliczyć na dodatkowego pada 100 zł(najtaniej za tyle się kupi oryginalnego) + gra GT5 to 50 zł wychodzi 950 zł + ewentualne koszty wysyłki ok 50 zł czyli 1000 zł więc 100 zł różnicy.Niby mało ,ale na dodatkową grę jest :D

Strasznie drogie te Pjejki coś :D

Ale gdzie tam, jakie 800zł, wejdź sobie w ten link co podałem w pierwszym poście jaki napisałem w tym wątku, slimka 160gb kosztuje 700zł

żadne oszustwo, sklepy mogą wykupić dodatkową gwarancje, skoro to by było oszustwo co całe MM powinno iść z torbami gdyż dają 4 lata gwarancji... oczywiście dodatkowe 3 lata trzeba wykupić za jakieś 100zl

Opublikowano

Ale gdzie tam, jakie 800zł, wejdź sobie w ten link co podałem w pierwszym poście jaki napisałem w tym wątku, slimka 160gb kosztuje 700zł

żadne oszustwo, sklepy mogą wykupić dodatkową gwarancje, skoro to by było oszustwo co całe MM powinno iść z torbami gdyż dają 4 lata gwarancji... oczywiście dodatkowe 3 lata trzeba wykupić za jakieś 100zl

To na 3-5 lata to nie gwarancja tylko ubezpieczenie w normalnej firmie która zajmuje się ubezpieczeniami.Niby dobra sprawa bo możesz sam rozwalić sprzęt , zalać , itp ;) Ja jak kupowałem telewizor i PS3 nie brałem tego bo trzeba by na każde ubezpieczenie ok 200 zł wydać ,a za 400 zł to ile gier można kupić. Mam nadzieję że po gwarancji sprzęt nie padnie :D Ceny sprawdzałem na cokupić , pewnie jeszcze gdzieś taniej by się znalazło

Opublikowano

To na 3-5 lata to nie gwarancja tylko ubezpieczenie w normalnej firmie która zajmuje się ubezpieczeniami.Niby dobra sprawa bo możesz sam rozwalić sprzęt , zalać , itp ;) Ja jak kupowałem telewizor i PS3 nie brałem tego bo trzeba by na każde ubezpieczenie ok 200 zł wydać ,a za 400 zł to ile gier można kupić. Mam nadzieję że po gwarancji sprzęt nie padnie :D Ceny sprawdzałem na cokupić , pewnie jeszcze gdzieś taniej by się znalazło

dokładnie nie wiem na jakiej to jest zasadzie, wiem że w MM dają dodatkową gwarancje oczywiście po wpłaceniu dodatkowej kasy, być może to jakieś ubezpieczenie jak piszesz... nie wiem dokładnie, wiem że przez 4 lata w razie czego nie musisz się martwić o konsolę tzn o płatną naprawę...

wiesz, pewnie gdzieś się taniej i wyrwie tylko trzeba przysiąść i poszukać

Opublikowano

ja bym brał tą 160 Gb opłaca się chyba że będziesz kupowal gry i instalował na dysku to wtedy 320 Gb szukaj ale tak to spokojnie da rade.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Dobra. Zakupiłem konosle 320 gb. + dodatkowy pad + gwarancja + Gt5 + Uncharted za 1200. Do zamknięcia.

50 postów - jest

100 postów - jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...