Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I Co Dalej ?

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Powiedźcie mi jak to jest, rozpoczęliśmy rozmowy na kilka tematów, zgody były lecz w dalszym ciągu nie widać końca ani chociażby początku.

Zbiorę wam tu to co trzeba omówić i albo to robimy albo nie.

1. Rozmowa na temat zmiany regulaminu, było na tak, dalej nic nie wiadomo.

2. Rozplanowanie działu BAZAR, jeśli takowy ma w ogóle powstać. Jak będzie wyglądać i jak będzie prowadzony.

3. Omówienie kwestii kidmoda Saltaz, dziś mija jego kadencja kidmoda i trzeba było by zadecydować.

4. Jako ostatnią rzecz którą zmieniłbym na powrotną lub zmienił po części to system warnowania. Opcje warnowania Moderatorów poszczególnych mogły by zostać jak są lecz głównie chodzi mi o rangę GM, żeby znieść ograniczenia co do warnowania gdyż czasem (występują) można się przy tym z irytować a dla jaj warnów Ja czy Makin adminom raczej walić nie będzie więc to ograniczenie to tylko przeszkoda.

5. Dział V.I.P, łączymy z AZ czy zostaje jak jest.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

No więc tak:

1. Poczekaj na Kokosza, bo to on jest jednak autorem regulaminu globalnego.

2. Taki dział możesz sobie w wolnej chwili zacząć tworzyć, o ile taki ma powstać, ale jednak lepiej by było aby taki "bazarek" był osobny dla każdego działu, jeżeli już coś. Coś takiego ma miejsce w dziale Maple Story.

3. Nie mam pojecia, ktoś kto obserwował jego pracę, niech się wypowie bo danie mu moderatora, czy też zdjęcie statusu to nie problem.

4. Tutaj dokładnie nie wiem o co Ci chodzi. Ale jeżeli dobrze zrozumiałem twój post, to nie wiem w czym Ci obecny "system" przeszkadza.

5. Niech zostaje. To jest dział dla V.I.P'ów to że jest on martwy to jest ich dzieło. Dział został stworzony dla elity "lepszych" bądź bardziej wyróżniających się userów. Wiec niszczenie go mijało by się z celem.

Opublikowano
Wystawianei oferty od iluśtam postów by zmniejszyć prawdopodobienswo oszustwa?

to mi się bardziej podoba ^^ w tym że każda osoba może kupować , ale od iluś tam postów może wystawiać

• Dodaj nową pozycję...