Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaka broń dla mechanika?

TEQ213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok dzięnki za odpowiedz starczy mi 30 tyś f??? na odblokowanie i kupienie na zawsze ??? mp5 albo as val

Opublikowano

MP5, MP7 lub te nowe ale ich nie mam więc nie wiem.

grałem mp 7 i mp5 u kolegi i mp7 to gówno w porównaniu do mp5 więnc napewno nie kupie mp7 planuje kupic mp5 , g53 as val własnie nie mogę wybrać co kupić :)
Opublikowano

30k funds ci wystarczy :) za 9k funds możesz kupić zestaw z mp5 + prawie najlepsze dodatki ;)(tam chyba celownik można zmienić i coś jeszcze)

a as vala to już osobno ^^

YAY

Opublikowano

30k funds ci wystarczy :) za 9k funds możesz kupić zestaw z mp5 + prawie najlepsze dodatki ;)(tam chyba celownik można zmienić i coś jeszcze)

a as vala to już osobno ^^

aha , kupię jak pobiorę bf :P

a takie jedno pytanie nie chce robić nastepnego tematu i nie chce zasmiecać forum jest ten zestaw dla medyka z m27 IAR czy jakoś tak ??

Opublikowano

Nie ma go już bo osobno ostatnio kupowałem M27 ale nie jestem pewien bo nie chce mi się wbijać na bf'a ;p

Właśnie dodali nowy zestaw dla medyka z M27 i fajny fajny bo jest digl i spoko dodatki do M27

Opublikowano

Nie ma go już bo osobno ostatnio kupowałem M27 ale nie jestem pewien bo nie chce mi się wbijać na bf'a ;p

Właśnie dodali nowy zestaw dla medyka z M27 i fajny fajny bo jest digl i spoko dodatki do M27

kurde szkoda że go nie ma :(
Opublikowano

ta.... dobre dodatki? w zestawie karkand były lepsze pomijając magazynki... homo lepszy do aira... cene podwyższyli i wgl... jedynym + tego zestawu jest deagle -,-

YAY

Opublikowano

ja osobiście kupiłem zestaw z mp5 potem miałem przerwe od mechanika i znów zacząłem grać ;) na 19 miałem w planach kupienie as -vala i po wbiciu 21 kupiłem:)

nie żałuje ;> najlepsza broń na bliską odległość nie licząć famasa :) x2 szybszy od innych broni to jednak wielki + tylko z shotgunami są problemy ... ale jeśli z wolnostrzelająceo nie trafi za 1 razem - nie ma szans że przeżyje ;x

YAY

Opublikowano

ja osobiście kupiłem zestaw z mp5 potem miałem przerwe od mechanika i znów zacząłem grać ;) na 19 miałem w planach kupienie as -vala i po wbiciu 21 kupiłem:)

nie żałuje ;> najlepsza broń na bliską odległość nie licząć famasa :) x2 szybszy od innych broni to jednak wielki + tylko z shotgunami są problemy ... ale jeśli z wolnostrzelająceo nie trafi za 1 razem - nie ma szans że przeżyje ;x

ok to chyba kupie jednak as-vala a i jeszcze coś avium link w sygnie ci nie działa nie mogę go otowrzyc przez >>>>>>..... :)
Opublikowano

mp5 jak dla mnie najlepsze ze wszystkich broni jak jeszcze kupisz w zestawie to jest zajebiste

co racja to racja ja na 1 magazynku z dodatkami zabiłem czterech i to na raz jeden za drugim wychodzili :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...