Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nowy zestaw dla medyka

TEQ213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szczerze?....

oryginalność poziom master.... jedynie co zmienili z zestawu karkand to strój / magazynek i o ile dobrze pamiętam był celownik homo w tym zestawie.....+ cene.... co jest całkowitą głłupotą.... karkand był coś do 10k czy 9 a tera 13k.... i za co ? za to że zmienili strój i 1 dodatek na gorszy i 1 na lepszy?

gówno :<

YAY

Opublikowano

szczerze?....

oryginalność poziom master.... jedynie co zmienili z zestawu karkand to strój / magazynek i o ile dobrze pamiętam był celownik homo w tym zestawie.....+ cene.... co jest całkowitą głłupotą.... karkand był coś do 10k czy 9 a tera 13k.... i za co ? za to że zmienili strój i 1 dodatek na gorszy i 1 na lepszy?

ja nie wiem co dokładnie było w tamtym i w tym bo mi bf nie działa tylko tyle z stronki wyczytałem
Opublikowano

szczerze?....

był dwa razy tańszy po prostu zobaczyli rybkę w tym bo ludzie sie o niego pytali czy będzie a był za 6k coś funtów to kupywali.

@top jeśli masz mały lv jak najbardziej polecam bo zanim taki lv, żeby deadle kupić/ Iar dobijesz to troche minie

Opublikowano

coś bym napisał o up poście no ale się powtrzymam....

m27 jest równe mg36 ;) mi się lepiej gra m27 no ale...

YAY

Opublikowano

coś bym napisał o up poście no ale się powtrzymam....

m27 jest równe mg36 ;) mi się lepiej gra m27 no ale...

wiesz to jest "powielanie wypowiedzi" jeden drugiemu powiedział i tak się zaczeło się a Mg36 jest według mnie na 3 miejscu.

Ten zestaw jest bez sensu

a IAR też taki wspaniały nie jest...może to tylko moje odczucie ale MG36 do pięt nie dorasta

albo nim nie grałeś albo jestes kimś kto ma tylko mg36 i się wypowiada na temat wszystkiego co wy z tym macie !

@top zestaw drogi, ale nic pan nie poradzisz na to. M27 und Deadle i jest zabawa

Opublikowano

@ TEQ213 wczesniej był zestaw inny z M27 cos około 7000 founds kosztrował nie pamietam dokładnie a viper mags i kolbe stabilizujaca posiadam z zestawu z mg36... wiec mam wszytkie czesci z tego nowego zestawu i grałem w takiej konfiguracji jak w nowym zestawie powiem ze mg36 jest duzo lepsze od M27 .

Opublikowano

to widocznie grać nią nie umiesz :) proste wytłumaczenie ;>

miałem bosta na 2 broń i te 2 wziąłem na daleki dystans dobry mg36 na bliższy/średni m27-air :)

kto co woli ;>

YAY

Opublikowano

Ten pakiet to edytowany szajs 2 razy droższy nic po za tym :D

A ogólnie tak jak powyżej pisaliście mg36 dobry na daleki dystans,a m27 na krótszy zaś Qbb-m95 bije wszystko razem i dobry jest na wszystkie dystanse oO

Opublikowano

@UP

czyli nie tylko ja to zauważyłem .....

droższe zestawy a bronie gorsze :/

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...