Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Privmt2[pl][dedyk]

jamaika111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to nie jest dedyk on to stawia na swoium kompie a to że ip jest nie w cyfrach to jest bardzo łatwo zrobić

no-ip.pl

serwer do kitu mało co online

Opublikowano

omg myśl człowieku jak ci wyskakuje to może wyłączony ?!

Spróbuj później .

forum schodzi na/psy

Opublikowano

@UP

no i po co ten spam? wyslij mu to na pw..

serwer dziala 24/7 czy nie?

[V]10

[V]50

[V]100

[V]150

[V]200

[X]400 postów

[X]1000 postów

[X]2000 postów

Opublikowano

i jest nowy problem dla normalnych graczy: gmowie daja coraz czesciej staty lub przekoszone itemki ...

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

reje off bo serv off... za pozno dla mnie wlaczaja

@edit : 8:15 ON

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Gość Mounthains
Opublikowano
omg myśl człowieku jak ci wyskakuje to może wyłączony ?!

Spróbuj później .

forum schodzi na/psy

Żeby przyjść na forum po długim czasie i spamować? WArn -,-

Topic nie spamować

Opublikowano

dajcie GG do ga ja moge pomóc za free żeby serv szybko był on

[url=http://www.fastandfuriousfig.com/?u=272797][img=http://www.fastandfuriousfig.com/images/forum-signature.jpg][/url]

Opublikowano

LoL, u mnie wszystko dziala tylko, że od czasu do czasu Lagi;/

Jak się Wam wyświetli ten komunikat mały z Chińskimi znaczkami to spol Wam nie będzie działało,

wtedy musicie wszystko wyłączyć i jeszcze raz włączyć jak Wam się nie pokaże ten komunikat z Chińskimi

znaczkami to spol będzie działało.

Pozdro Czoszu

I co teraz zrobisz? Spuścisz psy? Albo pszczoły? Albo psy z pszczołami w ustach, tak że kiedy szczekają, strzelają nimi w ciebie?

Opublikowano

Wiec tak:

Liczne eventy organizuje ja (Aniol) i sa to pytania na czacie, bosy na sohan, metiny, wyprawy na 9pietro dt, ripery z 1hp, itd itd

Uwaga stronka czasem pada wiec sie nie denerwowac serw chwilami off zbyt duze przeciazenia ale jesli ktos ma problem ze nie chce go zalogowac to robimy tak sluchac uwaznie:

Wlaczamy ikonke jak zawsze start.exe (ta z buzia sury) dajemy w prawym dolnym rogu to p ochinsku wyskauje nam okno z metkiem jak wiemy ale wtedy zamykamy to okno z metkiem i wlaczamy ponownie to na dole po chinsku i gramy:)

Opublikowano

To nie dedyk ^^Tylko no-ip

A po drugie ile godzin dziennie on??

@@@@@@@@@@@

A PO 3......

1000 POOOST

jA Nop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...