Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Sniper

adamkapica1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak masz bosta na 2 broń z shotgunem to na każdą mapke możesz iść ;> możesz iść na karkand i grać jak szturm lub camper ^^

polecam mashbur(czy jak to isę tam pisze) i karkand najbardziej ^^

YAY

Opublikowano

Mam boosta na 2 bronie na miesiąc kupiłem :) czyli Mashbur i Karkand dzięki za info

SHARqi wez tego nowego tryba z dwiema będziesz miał niezla mielonkę z wroga.
Opublikowano

Możesz podać mi jakieś fajne kampy przy ataku i obronie ;) ?

w ataku to góra przy spawnie A w obronie wchodzisz na drogę przy b i ciskasz ludzi co biegną na b . potem jak już zniszczą wam oba 1 punkty to stajesz na górce koło punktu c tam gdzie jest na shargi i ciskasz ludzi co biegną na a ewentualnie na a

Sorry ale chaotycznie to napisałem ale nie wiem za bardzo jak określić te miejsca

Opublikowano

hehe dzięki chociaż za takie info :) może jak bedziesz kiedyś grał zrobisz ssa i wrzucisz bede wdzięczny ;)

za max godzinkę dodam ci wszystkie miejsca gdzie strzelam

Opublikowano

A więc tak mam tylko screeny z ataku bo z obrony jakoś mi się już nie chciało to po prostu na przeciwko tych.

Sorry że nie dodałem tu bo by to był ogromny post http://imageshack.us/gal.php?id=sZetkt7W2NHe0qWUnNzdmunS3JI

Ostatnia fotka jest z obrony zrobiłem ją jak wbiłem na serwer pod koniec rozgrywki . I masz staty jakie zdobyłem korzystając tylko i wyłącznie z tych miejsc

Opublikowano

Odwaliłeś kawał dobrej roboty bardzo dziękuje :) No i jeszcze mam taką lunetę jak ty i czy masz jakieś wskazówki jak celować bo staram się wyżej od głowy zawsze o kawałek ,ale niestety rzadko wejdzie łebshot

Opublikowano

celowania nabiera się z czasem ja już to robię na wyczucie widzę kolesia to zanim on wyceluje to już leży . Celujesz minimalnie nad głową jak jest 100 m jak jest więcej to wyżej . Jak widzisz że koleś biegnie prosto to celujesz przed niego lub jak biegnie w bok to celujesz z boku przed niego . Zawsze jak możesz celuj w głowę i tyle ;) często używaj bandaży jak masz

Opublikowano

powiedzmy że jak koleś jest w miarę daleko od ciebie ale nie daleko to jest 100m a jak jest dalej to jest więcej xD a na poważnie tego nie da się określić chyba że zmarnujesz morter strajka ( atak moździerzowy i sobie zobaczysz ile pokazuje po prostu widzisz kolesia to troszkę nad nim celuj bo kula opada i tyle myślę ze to wszystko co mogłem ci przekazać o snajperze a coś tam wiem bo gram tylko i wyłącznie tą klasą od roku

Opublikowano

Bullet drop trzeba ogarnąć samemu, nie da rady. Ja nie chcę się przechwalać, ale mogę śmiało powiedzieć, że mam to opanowane prawie do perfekcji, po prostu długo już gram M24, a jest bardzo przyjemna w strzelaniu, jeśli można tak powiedzieć - nie wiem jak to się dzieje, ale dużo łatwiej było mi się nią nauczyć celowania z odległości. Gdyby tylko lagi nie psuły mi zabawy :/ Co do odległości, to można by je mierzyć na podstawie lunetki, o czym pisałem tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/782669-q-lagi/. Niestety w grze się to nie sprawdza. Co do celowania w kogoś w biegu, musisz wyobrazić sobie prędkość lotu pocisku, a z czasem ni będzie Ci to sprawiało problemu, Jeżeli 80 metrów przed tobą ktoś biegnie bokiem do Ciebie, to trzeba celować jakieś 20 - 30 centymetów przed nim.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Musisz ćwiczyć, uwierz mi. A jaki masz lvl?

<OFFTOP>

Właśnie wbiłem na YouTube. Jezu, przecież to jest ohydne! Sprawdźcie sami :P

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

No to jeszcze długa droga przed tobą, też na tym poziomie nie ogarniałem opadania pocisku, ale jeszcze mniej więcej 7-8 leveli i będzie OK. Wtedy się przekonasz, jaką frajdę daje Headshot ze stu metrów, idealnie wymierzony w kogoś biegnącego :D I dobrze, że się na Recona przerzuciłeś, nie zawiedziesz się :)

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...