Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra THE BEST ;d Znam właściciela i zapraszam do zagrania i jak mamy jakiegoś programistę tu ,który pomoże przy powstającym projekcie zapraszamy!!!

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawie się zapowiada... powiem tylko tyle, że kiedyś miałem podobny temat na grę tylko brakowało mi umiejętności i nie wziąłem się za pisanie.

Widzę, że teraz jak bym zaczął pisać bym miał poważną konkurencje :P

Ale serio ładnie to na screenach wygląda

To może byś pomógł damianowi przy grze? :)

Opublikowano

Szychi, dam sobie radę jakoś;p

Już coś jest tej gierki także jak czas pozwoli to z miesiąc i MOŻE.. będzie;)

Żeby ze sobą współpracować dokładnie - to trzeba by mieć jakieś biuro w nim pracować ;)

Pozdro.

Specjalista
Opublikowano

Czytałem, że dodajesz konstytucje ?

Całą będziesz przepisywał ? ;D

a współpracowaćz kim ? i biuro ?

Eeee tam, przede wszystkim robisz sobię cześniej żarcie w domku, zapraszasz współlnika i ciśniecie w domku - ale żarcie musi być :)

Opublikowano

Napisałem ci na gg :) Co do gry Ciekawie to wygląda. Mysle że może to być fenomen. Grafika jest prosta i przejżysta :-) Poczekamy, zobaczymy :) Pozdro

hcq0.png

Opublikowano

Witam wszystkich. Nazywam Się Tomek i współpracuję z Damianem w sprawie gry. Oferuję zaplecze, tworzę całą grafikę itd. Chciałem powiedzieć, że już wkrótce otworzymy forum i grę, dlatego w tamtym miejscu będzie można zgłaszać pomysły i błędy.

Pozdrawiam :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czekamy, czekamy - Ale na co? :D

Kontakt :

Steam : mrmateuuuszek
GG : 20079237
Prywatna Wiadomość na Forum...

Opublikowano

Do sejmu będę przeprowadzane jakieś wybory ? Np każdy gracz może przez 10 dni robić swoją kampanie wyborczą na serwerze :)

34119.jpg

35353.png

35205.jpg

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Możesz udostępnić nam jakiś kawałek gry do testowania?

Projekt miał być skończony w styczniu a już lipiec. :/

Opublikowano

@up możesz udostępnić to co już tam masz ;P Sądziłem, że ukończysz ten projekt i podbijesz polski rynek xD , dlatego zrezygnowałem z robienia konkurencji.

Wziąłbym się z powrotem za swój projekt o zbliżonej tematyce (gdzieś pisałem tutaj juz o tym), ale mam inne rzeczy na głowie. Powiem ci, że naprawdę warto rozwijać ten projekt ;) (moje zdanie) :D

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...