Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rangi na MPCForum aka Plakietki - Ważne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Ostatnio zauważyłem ( wczoraj ), kiedyś również, że chcecie dostawać za darmo rangi lub jak Wy na to mówicie plakietki...

Dla mnie to jest w ogóle do dupy... Za co chcecie dostawać te "plakietki".

Rangę się powinno dostawać, za wyznaczoną pracę.

Na przykład, Gold Member lub Blue Member za wygrany konkurs itp.

A Wy chcecie Blue Member za nie wiadomo co ?

Bo Wam brakuje tej "plakietki". Jak Ci jej brakuję to się o nią starej, a na pewno ją dostaniesz...

Wydaje mi się, że każda ranga, posiada dane funkcje, Blue/Gold Member może zmieniać nick itp.

Moim zdaniem nie powinno rozdawać się "plakietek" na prawo i lewo... Nie, którzy dostają je nie słusznie bo po prostu chcą :)

Tak jak ktoś powiedział wcześniej, już nie będę mówić kto...

Kokosz, zajrzyj kiedyś na forum, a przy tym zmień trochę....

Bierzcie sobie to na poważnie.

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

To jest własnie MPCForum.

Ale jeżeli chodzi o wczoraj, pewnie o tą akcje co makin urzadził... raz do roku takie coś może być, nikomu nie zaszkodzi. :)

Opublikowano

Bo każdy myśli, że plakietka to szpan. Będę miał plakietkę to mogę więcej. :>

Ja nie mówię - przydałby mi się Gold, ale tylko do lekkiej modyfikacji nicku. A później mogę go nie mieć. ;f

Opublikowano

niestety tak jest -.- a co do mikołaja to raz na jakiś czas można takie coś robić

Jest wiele plakietek bez opisania za co to tylko przykład z wielu

zdhd.jpg

Do nikogo nic nie mam ale jest to niesprawiedliwe bo ktoś zapierdziela ja głupi na golda a ktoś ma za free

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

niestety tak jest -.-

bjud.jpg

Do nikogo nic nie mam ale jest to niesprawiedliwe bo ktoś zapierdziela ja głupi na golda a ktoś ma za free

To jest przypadek pana Rockets-a :)

A ja, jak prosiłem o przeniesienie golda z mojego starego konta to dostałem odpowiedź.

"Plakietek nie przenosimy z konta na konto"

He.

Opublikowano

To jest przypadek pana Rockets-a :)

A ja, jak prosiłem o przeniesienie golda z mojego starego konta to dostałem odpowiedź.

"Plakietek nie przenosimy z konta na konto"

He.

Ta jemu też Wredna zabrała i tak mu wrócili

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Zastanawia mnie czemu poruszyłeś ten temat... przecież nikt cię nie pytał o zdanie.

Dla mnie plakietka to jest normalny user, nic szczególnego.

Tylko te lepsze możliwości nas jako tako od siebie odróżniają...

Też na początku mówiłem, będzie szpan...

Dwa dni kolegom na GG poszpanowałem i się skończyło.

Jakoś przez Blue czy Golda w szkole lepszy nie jestem,

nie lecą na mnie laski itp...

Więc na co tutaj narzekać?

Wedle mnie mogli by zmienić rangę User na Gold Member,

tak żeby te 500k ludzi miało tego Golda i nic by się nie zmieniło.

Jedynie to że każdy dla szpanu chciałby mieć Usera zwykłego.

Tacy to wy jesteście, cudze chwalicie, a swego nie znacie.

Opublikowano

nie znasz życia i układów na forum

jeden może dowolnie rozdawać i szafować rangami reszta słowa nie piśnie i mordkę w kubeł trzyma, drugi jak da jego zdaniem zasłużenie za wkład w życie forum to przyjdzie następny i ma pretensje bo jemu się to nie podoba i cofnie wszystko jak mu pasuje , a dlaczego... bo może i reszta ma g... do gadania

coraz większa dziecinada zaczyna panować na forum, jutro się obudzimy i każdy dostanie po plakietce w ramach równości na forum i sprawiedliwości, ups... no nie każdy, oprócz tych których facjata nie podoba się niektórym

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie znasz życia i układów na forum

jeden może dowolnie rozdawać i szafować rangami reszta słowa nie piśnie i mordkę w kubeł trzyma, drugi jak da jego zdaniem zasłużenie za wkład w życie forum to przyjdzie następny i ma pretensje bo jemu się to nie podoba i cofnie wszystko jak mu pasuje , a dlaczego... bo może i reszta ma g... do gadania

coraz większa dziecinada zaczyna panować na forum, jutro się obudzimy i każdy dostanie po plakietce w ramach równości na forum i sprawiedliwości, ups... no nie każdy, oprócz tych których facjata nie podoba się niektórym

Cały robem ;)

Co do tematu to racja od kliku misiecy jest nowa zasada !

1. Jeżeli bierzesz udział w konkursie by dostać rangę jesteś głupim kutasem, wystarczy być miłym dla jednego z adminów i po sprawie LUB wbić do kierzka na ts i dostajesz co chcesz przykład Kaś.
  2. Jeżeli czegoś nie rozumiesz patrz punkt pierwszy

Opublikowano

Od dzisiaj nie czytam tematów z tak rażącymi błędami ortograficznymi.

"Nie, którzy" co to w ogóle znaczy? Byłeś kiedyś w szkole? I nie mów mi, że masz jakąś dys bo padnę.

A gdybyście mieli na prawdę wylane na to, że inni posiadają rangi, a Wy nie to ten temat nigdy by nie powstał. Dziecinada. Tak naprawdę zazdrość zżera ;)

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Od dzisiaj nie czytam tematów z tak rażącymi błędami ortograficznymi.

"Nie, którzy" co to w ogóle znaczy? Byłeś kiedyś w szkole? I nie mów mi, że masz jakąś dys bo padnę.

A gdybyście mieli na prawdę wylane na to, że inni posiadają rangi, a Wy nie to ten temat nigdy by nie powstał. Dziecinada. Tak naprawdę zazdrość zżera ;)

Jak nie czytasz takich tematów to po chuj tu wchodzisz ?

Dziecinne jest twoje zachowanie bo wszędzie wchodzisz i próbujesz hejcić. Zarazdość xD

Opublikowano

I o co dalej ciągnie się spina z Twojej strony, bo nie wiem? Będziesz wałkonił przez następnych 100 stron, że oni mają, a Ty nie?

Halo, żyjemy w Polsce! Nie kapnąłeś się jeszcze, że jak masz kontakty to masz lepiej i więcej? ;>

A poza tym do czego Ci taka plakietka potrzebna? Jak ktoś wyżej napisał zapewne nie staniesz się bardziej lubiany. ;f

Opublikowano

jak to ują wczoraj Mateq , tu wystarczy siedzieć pare lat i masz all za free i możesz spamić do woli a i tak ma 0%

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Zgadzam się - Liżecie dupe = macie za free plakietki

Dokladnie, do tego dochodzą znajomości.. ;/ ehh

96601481590002969432.jpg

Pursuit Of Happiness

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...