Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoTCraft

CiSerio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo2if.jpg

Witam chciał bym zaprosić wszystkich graczy na najlepszy Polski Serwer RPG-Survival !

Serwer na podstawie kilku gier RPG/MMORPG takich jak : Gothic,Risen,Skyrim,Dragon Eage czy WoW

Oto Zwiastun Serwera Na YouTube !

xxx

Serwer korzysta z bardzo przez nas dopracowanego systemu HEROES !

Serwer posiada plugin na Unikalne Potwory które same co 24h spawnią się na mapie !

Serwer posiada System Zlecania Prac więc nawzajem możecie robić sobie zadania !

Serwer posiada autorski System Karawan bardzo pobudzający ekonomie serwera !

Serwer Posiada Baze Questów opartą na wyżej wymienionych grach (aktualnie ok 300 questów) !

Serwer jest całkowitą innowacją jeżeli chodzi o dobranie pluginów i ich konfiguracje !

Serwer oprócz wyboru Rasy i Klasy Pozwala Na Tworzenie Własnych Gildi !

Serwer posiada Własnego Teksturepacka z potworami w rozdzielczości HD!

Na Serwerze nie ustanie coś się dzieję bardzo częste EVENTY !

Mapa Serwera jest na stworzona na podstawie Gothica 3 i Skyrim !

Serwer pozwala na tworzenie Własnych Porfesi !

Serwer Posiada Zaawansowany System PVP !

Podstawowe Informacje :

Strona : xxx

IP Serwera : graotron.csrv.pl

IP TeamSpeak3 : graotron.csrv.pl

Gatunek : RPG-Survival

Sloty : 75

PVP : Włączone

Potwory : Włączone

Zwierzęta : Włączone

Whitelista : Wyłączona

PREMIUM : WYŁĄCZONE !

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie było takiej sytuacji,gdyby była został byś tylko i wyłącznie olany z góry do dołu ;)

Opublikowano

Ten server jest najlepsz na swiecie nikt go nie pobije polecam i zapraszam o 16 do gildi data 7.12.2012 pozdrawiam

Ci serio jest pro :D

Opublikowano

Wiem że każdy pisze że ten serw jest zajebisty ale czy naprawde tak myślicie czy robicie to dla (nagrody) ?

Mi się podoba ten serw jest zajebisty w kij pluginów.

Zajebiście ogarnięta administracja.

Administracja panuje nad wszystkim a napraawdę zadajemy ze 400 pytań na dzień, mnie w każdym razie wyprowadziło by z równowagi :D.

SERWER 10/10 i POZDRO.

PS: nie potrzebuje (nagrody)

Opublikowano

Bardzo zajebisty serwer polecam jeśli ktoś uwielbia minecrafta ale nudzi mu się normalna gra to niech przyjdzie na serwer na tym serwie nie sposób się nudzić bardzo dobry kontakt z administracją i bardzo fajne jest ogółem.

Opublikowano

Na serverze jest świetna atmosfera, autorskie pluginy oraz ogarnięci gracze. Jest system zakupu lvl oraz specjalne factions jeżeli lubisz PVP ten server jest dla ciebie

Dlaczego warto wejść na server ?

-Dużo graczy ma kontakty a nawet nagrywa filmy z sławnymi osoba np. skkf

-Atmosfera jest świetna

-Na serverze grają ludzie od 11-20+ lat więc dla każdego znajdzie się miejsce

Pozdrawiam tpzz

Opublikowano

Dragon...

Ten serwer jest świetny eventy są fajne,spoko ludzie,mapka tez dobra.Ten serwer jest dobry do wszystkiego można pogadac posmiać się,pluginy dobrane to tej fabuly.Admini obczajeni,warto wejść na serwer.Z GÓRY POLECAM!!!!!

Opublikowano

Ten serwer jest świetny admin robi prawie codziennie adwenty jest miła atmoswera i zawsze można zabić potwory i dostac pieniondze grajcie i subskrybujcie graoron.ctsg

Opublikowano

dawno dawno temu byl sobie czlowiek nie mial co robic wiec szukal servera .Wkonicu znalazl ten jeden jedyny server na ktorym sie zadowolil spotkal tam CISerio oraz innych adminow (ale ich nie lubie) gral tam z kolegami Erax5 macnairem6 i Cyruso99 napisał tam posta i dostal 2 kola piniedzy .wszyscy sobie pomagaja co do servera 100000000000000000/10 bo to jest pro server pozdrawiam wszystkich i zapraszam tu najlepiej do smierci bo ja z tad nie wychodze przez ten tydzieni bede nolifill na tym servier :D co do ludzi kazdy idznei an unikaty :D

sa miedzy innumi

Qesty

admini :D

ludzie

exp

frakcje

oraz najlepszy admin na swiecie niepowiem kto :D

Opublikowano

Serwer jest zaj*bisy ...

Administracja miła i umie zająć się graczami ...

Mapa jest też bardzo fajna, ładna zadbana ...

Gra na tym serwerze także zaje*sta z pluginem "hero" można się pobawić skillami ...^^

Eventy bardzo rozbudowane i dobre nagrody...

Dlatego polecam serwer z całego serca i duszy zmarnowałem tu już ponad rok gry ... ;D

Dziękuje i pozdrawiam,

Rahl.

Opublikowano

dawno dawno temu byl sobie czlowiek nie mial co robic wiec szukal servera .Wkonicu znalazl ten jeden jedyny server na ktorym sie zadowolil spotkal tam TPPZ oraz Edzika,Feliksa,CiSeria lamke który nie chciał dać mi 100lvl gral napisał tam posta i dostal 193728129475829847 kola piniedzy .wszyscy sobie pomagaja co do servera 2/10 bo to jest pro server pozdrawiam wszystkich i zapraszam tu najlepiej do smierci bo ja z tad nie wychodze przez ten tydzieni bede nolifill na tym servier :D kŻDY ŻYD LATA PO UNI BO TO NOLIFY

sa miedzy innumi JAPIERDOLDE

Opublikowano

Serwer jest naprawdę dopracowany, i wiernie oddaje charakter gier RPG i MORPG. Bardzo i to bardzo często są organizowane przeróżne eventy. Na serwerze jest bardzo orginalny plugin "Heros" który nadaje klimatu i dużo zabawy.

P.S. Ja bez kitu nie dostałem tego żelaza za event :(

~Domijo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...