Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoTCraft

CiSerio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy na serwer co dziennie eventy a na pvp arenie czały czas ktoś jest

Zapraszamy na serwer co dziennie eventy a na pvp arenie czały czas ktoś jest

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest wyrąbisty gram od kilku dni i nie narzekam co dziennie różne atrakcje np eventy,bitwy dużo frajdy i zabawy w dodatku wojny rodów serwer mega polecam każdemu !!!!!

Opublikowano

Serwer jest wyrąbisty gram od kilku dni i nie narzekam co dziennie różne atrakcje np eventy,bitwy dużo frajdy i zabawy w dodatku wojny rodów serwer mega polecam każdemu !!!!!

Opublikowano

Serwer to gówno banują ludzi bez powodu, odbierają levele i kasę ,a nawet dobrze cuboida nie umia ustawić !

PS: Tyle postów bo admini dają kase na serwerze za ich pisanie! (taka prawda)

POZDRO NaPrawde1

Powiem ci tyle jesteś nikim łąmiąc regulamin wielokrotnie ostrzegałem cię a ty swoje łamiąc regulamin dla cb ważne był kille nic więcej ogaru troche kolego dorośnij to pogadamy ;)

Dla mnie jesteś zwykłym smieciem jakbyś miał swój serwer wiedział byś co to znaczy reklama ;)

Opublikowano

Naprawde ogarniety Serwer

-Admini sa Ogarnieci (Wiek powyzej 17 Lat)

-Pluginy sa Profesjonalnie dopracowane

-Epicka Mapa i wiele wiecej ...

Polecam tez Kupno ViP,sam je posiadam i naprawde warto kupic.

mca.png

Opublikowano

Serwer jest dobry, ale nie jest najlepszy.

Admin ( dokładnie Właściciel ), woli spamować na /say, niż odpowiedzieć na pytania graczy.

Mapa okej, ładna, ale kiedy chciałem dojść do banku żeby sprzedać diaxa, to był hardcore.

Admin nie chciał zaprowadzić. Wreszcie odnalazłem drogę ( gdzieś na dole miasta ... )

Na serwerze jest także ubogo lekko.

Okej, jest lvl, skille ale długo się poziomy wbija.

Opublikowano

Serwer okej widać że administracja przykłądają się do niego !

Polecam każdemu jest to najlepszy rpg na jakim grałem !

Opublikowano

Polecam Serwer bardzo serdecznie Wojny Ras / Gildi ,Walki Po między graczami , Walki Rankingowe graczy Wkrótce , Gildie I wiele więcej ... Zajebista atmosfera Klasy / Rasy / Czary ....

Opublikowano

Co tu dużo Pisać : Super Serwer , Pvp , Gildie i Rasy :Krasnoludy Elfy Ludzie , Różne Klasy Dla Ras Np Ludzie - Łucznik Krasnoludy - Archer Elfy - Tropiciel ... Strona Serwera to Gotcraft.Pl : ) Polecam serwer :) W Sumie ciągle trwają prace :P Częste Eventy :}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...