Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek PL-Solar

Barueri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim,mam pytanie odnośnie zarobku na Solarze.Posiadam Surę WP 60lv z bojem(chałowe skille,eq nawet),buffa 39 lv,mentala 31lv.

Chodzi o to,że chce zrobić sobię przerwę 1,5miech. wbić skille i ulepszyć eq pytanie:jaki będzie najlepszy sposób na zarobek ok 2kk dziennie,przy czym nie marnując dużo czasu? M2BOB nie działa,a później będzie płatny.Za Fb na Solarze banują od razu,Cheaty są teraz wykrywalne,więc jaki bedzie naj.sposób? Expienie w v2 raczej nie,bo bym musiał poświęcać sporo czasu.Za propozycje lajkuje oczywiście.Pozdro600.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Nie wiem jak się mają ceny na solar

ale myślałeś nad dropem w m3 broni 30lv? po dropisz 1h dziennie zawsze coś wypadnie.

Lub surką na lorda 1h masz z 30medali konnych + możliwy kamyk z lorda

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Powiem ci tak na 60 lv nigdzie dobrze nie zarobisz. Rob wojownika 30 lv i idz na pustynie dropic ogonki + z wezowych miecznikow/lucznikow lub wbijaj 35 i na metki do m2/doliny. Dobrym zarobkiem moze byc tez wbicie 16 lv i polowanie na besty w dolinie orkow

Opublikowano

Surą wp to metki 65 możesz pomęczyć, poulepszać na dt syf +6 na kilka kont idz na gape z kimś.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Hmm... Dropienie fms nie jest dobrym pomyslem , jest tego masa na rynku , ceny spadaja , po prostu jest tego za duzo...

Mozesz robic interesy tak jak Ja , mam 40kk skupuje Aury Miecza po 1,5kk , OZ taniej , czasem eq z Pż jakies tanio , fms +5/6 tanio i sprzedaje drożej...

Czasem zysk jest marny 500k-1kk , ale czasem uda mi sie natrzepać 5-10kk na dzień.

Lord Malp dużo ludzi , ale medale możesz podropić.

Metki w M2 można zarobić , ale masa ludzi.

Metki Cienia możesz obadać , ale też dużo ludzi...:D

FB i ban? Jeszcze nie dostałem , ustawiam na dole mapy M1 Schinso.

Nie wiem jak tam z Metinami Diabła dawno nie biegałem ^^

Może jakaś inwestycja w DT ? Tyle że musisz się liczyć z tym że czasem możesz nie zarobic , więc na początek lepiej mieć jakiś zapas kasy.

Jak już bronie na 30lvl , to M3 i dobrze mieć 2x dropa/rekawice.

Kucziczu.jpg
Opublikowano

1.Mental to lipa na niskim lvlu jeżeli chodzi o drop zmień na bodego i wtedy metki w m2

2.Idź do v2 podexp buffa do 42 lvl

3.Ulepszaj utemy w DT

4.Chodź na króla

5.Dobije 61 lvl żeby mieć lepsze eq

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

na solarze gra duuzo ludzi, pierwsze co zrob to wbij surce 61 a bufce min 40.

!. mozesz chodzic na kilka/kilkanascie kont na dt przez KMRmoda i ulepszac syf, pewnie zapytasz czemu przez moda ? poniewaz wtedy ustawiasz itemek do ulepszenia na pierwszym miejscu w eq i komenda /uptiem 0 4 ulepszasz np zbroje u bronmistrza ;) i nie musisz specjalnie polowac na danego kowala.

2. lord, jak trafisz na wolna komnate to poleci ci w chooooj medali do tego szansa na kamyk z lorda

Metki w m2 czy sohan ciezko dostepne sa juz na starszych serwerach, a co dopiero na solarze musialbys polowac w nocy a mowisz ze niechcesz poswiecic duzo czasu

3 ewentualnie tak jak juz ktos napisal stosuj zasade "kup taniej, drozej sprzedaj" ale to tez ciezko bedzie.

Podsumowując najlepsze rozwiazanie to DT chodzisz na sepa na kilka kont i ulepszasz zbroje tarcze na 61 i bronie 65. dobry zarobek ale musisz na kilka kont isc zeby bylo szybko i oplacalnie.

Troche chaotycznie napisane ale wybaczcie mi to :D wstalem na kacu i pier*%la mi sie slowa :D

Piona

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Wieczorami bij metiny, ja mam sure wp 52lvl eq+9 wszystko 5b i skillie G i bije wieczorami po 40 metinow (wieczor czyli po 33) wchodze do doliny, na jednym ch zawsze jest przynajmniej 1 metin czasem dwa. A jak mi sie znudzi jade na bossa trudnych

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Wieczorami bij metiny, ja mam sure wp 52lvl eq+9 wszystko 5b i skillie G i bije wieczorami po 40 metinow (wieczor czyli po 33) wchodze do doliny, na jednym ch zawsze jest przynajmniej 1 metin czasem dwa. A jak mi sie znudzi jade na bossa trudnych

To widze ze kolega ma jakas inna strefe czasowo :D ze po 33 godzienie chodzi lac metki ;d

Opublikowano

Jest troche sposobów na zarobek, ale powiem ci takie według mnie najbardziej korzystne.

1. Zrób sobie dropka na Imha, i drop bronie na 30 jakiegoś pro eq tam nie trzeba (wystarczy eq do 7lv 7/8)

2. Dropienie ogonków na wężowym polu, to jest też bardzo dovry zarobek...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...