Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-==MPCFORUM==-

SSSSSSSSKK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MPCFORUM - nie to samo ,,mpc'' co kiedyś.

Ślepota kokosza, panowanie kierzka.

#Za czasów panowania innych administratorów (sami się domyślcie) nie było czegoś takiego jak teraz. Obecnie rangi są w większośći nadawane po znajomości, poprzez znajomość z wybranym administratorem.

Rozchodzi się tutaj oczywiście o kierzka i jego ,,bande'' - dokładniej termiatora, farexa, marsela. Wszystko idzie po znajomościach oraz na kłamwstach i okłamywaniu głównego administratora forum - kokosza. Ma on po prostu

zaślepione oczy przez kierzka, któremu zaufał i praktycznie robi co chce. Na forum jest teraz co chwile jakaś afera, administracja nie umi zapanować nad niczym i ani razu nie było wyjaśnień przez administtracje, według nich

najlepiej by wszystko ucichło i po problemie. Przykładem rozdawaniem rang może być fakt Marsela, który dostał po 14 dniach globala dostęp do acp. Kiedyś? Kiedyś trzeba było kiilka/naście miesięcy pracować na takie wyróżnienie.

Ale cóż - ekipa Kierzka. Dodam również o Omku, który był Global Moderatorem forum, po czym elitą. Została mu odebrana, ponieważ kierzek naściemniał kokoszowi że wynosi informacje z AZ, ile w tym było prawdy? 0% Teraz otrzymał

VIPA, jednak to i tak za mało dla tego, co zrobił dla forum. Co do wynoszenia informacji, pamiętacie sprawe z teamspeakiem gdzie kierzek, farex, marselo czytali na ts3 tematy z az itp? To jest wynoszenie informacji,

ale cóż, tutaj nikt nic nie wskórał. Mógłbym tu pokazać mase innych rzeczy, ale będe się rozpisywał na kilka stron a i tak zaraz dostanę perma. Pomyślcie, jak byłoby na forum z duds i mou zamiast kierzka.

Forum jest, a raczej było wspaniałe, ludzie którzy je tworzyli, każdy użytkownik coś wniosił od siebie, nie było takiej rzeczy, ehh. Wiele projektów, inne MMT które osoby tworzące je są tylko dla rangi i plakietki.

Pamiętacie jeszcze, jak mpc miało zniknąć z sieci?

Były ddosy, nie wiadomo w 100% przez kogo przeprowadzone, ale niby przez Mounthainsa - któremu usuneli konto, to oczywiście brednie.

Niedawno była sprawa z nagraniem:

Wszystko ucichło, zero wyjaśnien od administracji, a co w ten dzień się działo? Zapomnieliście?

Miał być zakaz powrotów, napisany był temat w AZ, jednak i tak co chwile któryś mod/gm wraca, robicie z moderatorów pracowników, dodajecie dni urlopu na forum maksymalne, to jest paranoja i przesada, nie płacąc im za to robicie

ich z robotników, robią to z własnej woli, a wy i tak nie widzicie tego co robią dla forum. Moderowanie działami jest czasochłonnym zajęciem, dziwie się moderatorom, że nie odejdą i mają chęć pracowania dla tych osób.

Kolejne błędy z banami, to już przerasta wszystko. Część moderatorów i globalów nie zna regulaminów, daje bany za nic bez założenia tematu a permy za posty którym należało się 5% i upomnienie najlepiej na pw.

Szkoda mi tu opisywać przykładów, ale za podanie linków do for z buildem dla postaci w grach MOBA ban, albo za link do forum o kucykach. Bany bo mogę na zawsze, bo któregoś globala zdenerwowałeś i ban.

Wiem o tym, że duża ilość osób to widzi, która wniosła dużo dla tego forum ale po prostu nie chce o tym wszystkim mówić, pozostało kilka normalnych osób w administracji, no ale cóż.

Aktualnie niestety jest zero postępów do wyjścia mpc na lepszą drogę, zero informacji od administracji, wszystko według nich musi ucichnać i będzie dobrze, brak rozwoju.

Kokosz, kiedy przejrzysz na oczy? Czy w końcu dotrzemy do Ciebie, że potrzeba zmian? Możecie dodać coś od siebie, i tyle - próbować warto, może w końcu coś zrozumie.

1354715583-U485574.png

Opublikowano

to po co odpisujesz skoro tego nie przeczytałeś ? nabijasz posty ? propsy

Dobra po prawię się po przeczytaniu krótkiej ilości tego postu jego treść szybko mnie odrzuciła i myślę że tak samo będzie z większością osób które go przeczytają.

A zresztą już nie raz widziałem takie hejty i przynosiły zero efektu...

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...