Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska scena YT

PeN21314

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanko, poniewaz planuje wystartowac na polskiej scenie yt chcialbym spytac jaka mam szanse przebic sie z aktualnymi minecrafterami? Prosilbym was rowniez abyscie podali mi kilka rad jak xaczac czym krecic najlepiej renderowac itp... Bardzo dziekuje z gory :

Opublikowano

Masz około 2% szansy na dostanie się do "sceny". Za dużo dzieciaków kręci żebyś mógł się między nimi wybić. Musiałbyś pokazać coś innowacyjnego, o co trudno skoro od wydania gry minęło już sporo czasu.

Znawca
Opublikowano

Wiesz co.. jest to teraz prawie nie możliwe.

Sam próboje od tygodni i lipa.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Spróbuj chociaż będzie Ci diabelsko trudno bądź będzie to graniczyło z cudem.

Może jakbyś zaczął dużo wcześniej (1-2 lata temu)...

Wiesz teraz byle gówniarz za przeproszeniem wzbija się w górę...

67qtMtN.png

Opublikowano

Wybicie się teraz jest po prostu nie możliwe. Co dziennie dochodzi +/- 100 filmów z Minecraft na YT. Ponad 80 % to piszczące, szumiące rozjeżdżające się gówno.

Cytując " W cudzych ściekach utopić jest się najbardziej ". Człowiek starający się, wkładający w filmy z MC czas i serce jest teraz jak igłą w stogu siana.

Gdyby piszczące 10 - latki ETC. nie miały dostępu to YT, to wszystko podejrzewam wyglądało by inaczej.

Opublikowano

Wiesz co.. jest to teraz prawie nie możliwe.

Sam próboje od tygodni i lipa.

Tylko od tygodni ? To może zająć nawet rok jak nie dłużej.

A co do pytania autora tematu, to najważniejsze jest byś nie robił tego na siłę i każdy wypuszczany materiał starał się robić na 100% bo na pewno nie masz żadnych szans jeżeli będzie zła jakość filmiku albo będą szumy podczas nagrania itp. itd.

Opublikowano

Niezawodny trik - zrób konkurs, w którym do wygrania jest giftcode, ale taka osoba musi być Twoim widzem. Od razu skoczy Ci ilość subskrypcji.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Jeżeli jesteś inny niż wszyscy inni to całkiem spore.

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Niezawodny trik - zrób konkurs, w którym do wygrania jest giftcode, ale taka osoba musi być Twoim widzem. Od razu skoczy Ci ilość subskrypcji.

pomysł do bani po prostu ktoś se kliknie subskrybuj aby tylko dostać ten giftcod ale nie będzie oglądał jego filmów ;/

Opublikowano

To będzie robił zagadki na temat szczegółów w swoich filmikach, kto pierwszy odgadnie zdobywa punkt

Opublikowano

pomysł do bani po prostu ktoś se kliknie subskrybuj aby tylko dostać ten giftcod ale nie będzie oglądał jego filmów ;/

Może i tak, ale więcej subskrypcji to więcej osób się zainteresuje kanałem i w efekcie więcej będzie oglądać.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...