Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Penta Katariną

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Filmiku nie mam bo mi sie tylko ~30sek LoLReplay'em nagrało (ktoś wie czy da sie to naprawic?), a ostatnią, Caitlyn dobiłem uzywajac hextech`a, bo mi suk* uciekala :D

pentam.png

Nie patrzeć na inne mecze :D nie w formie... :D

@Edit

Jednak udało mi się naprawić filmik :D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Cienko kata to latwa postac, dodatkowo to blind pick , wiec gratek nie bedzie.

Opublikowano

Cienko kata to latwa postac, dodatkowo to blind pick , wiec gratek nie bedzie.

Powiedział koleś z max elo 1174, pewnie penty na oczy nigdy nie widziałeś nawet.

Gratki dla ciebie, pizdy które piszą że katariną jest tak łątwo pente wbić niech wstawiają filmiki, a nie pierdolą głupoty.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

+Katariną nie jest łatwo zrobić pente chyba że wejdziesz w team fight jako ostatni :) i podobijasz.

Powiem tylko tyle że kata to niezły mid... nie lubie grać przeciwko niej.

a co do penty ładna +

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Ładna penta :) wcale nie jest tak łatwo zrobic katą jak się wydaje więc gj.

Opublikowano

pogratulowalbym ale to nie jest ranked czyli zaden wyczyn.

Sam pewnie penty nigdy nie miałeś i ciśniesz innych .

Ja sie przyznam , penty nigdy nie miałem , GZ

Opublikowano

Srsly.. Penta katą to naprawdę latwa rzecz... Co prawda blind, no ale nie oszukujmy się, kata to dosyć łatwa postać.. Ult + passyv = penta..

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

łatwo nie łatwo, trzeba ogarnać jej szybkość, bo jak sie szybko nie wykorzysta pasywki to zdąża uciec, cait sie prawie udało, ale hextech miał wiekszy zasięg niz moje skille :D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Sam pewnie penty nigdy nie miałeś i ciśniesz innych .

Ja sie przyznam , penty nigdy nie miałem , GZ

dla twojej świadomości rzeczywiście kata nie mam penty bo na rankingowych rozgrywkach jednak się ogarnia ja. Jednak pentakilla miałem kilka razy na rankedzie w s2 np kog maw , ezreal, twich przed patchem i oczywiście darius. W normalnej rozgrywce nie ma co się chwalić , wchodzisz do gry idziesz farmic trochę bo nikt tego nie robi i masz 5k kasy do przodu z czym bez problemu pente robisz. Taka fiora jak wyszła i jeszcze jej nie kontrolowali to z 5 pent było z tym dmg i to bez problemu. A kata po tym patchu stała się bardzo silna po zmianie skilla W.

Opublikowano
Srsly.. Penta katą to naprawdę latwa rzecz... Co prawda blind, no ale nie oszukujmy się, kata to dosyć łatwa postać.. Ult + passyv = penta..

No chyba jednak nie . Zeby ulti w tf zrobic katarina to trzeba mieć nieziemskie szczęscie ... nie wiem czy trafi sie taki team ,chodz bez jednego : cs,stuna,podbicia, itp.

@3up . zrób pente nawet i na normalu i podeślij filmik chętnie zobacze ^.^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Gratki za pente, też miałem katą pente nie raz, ale ją naprawdę to nic trudnego.. np. robią barona wbijasz z ulti i oni są już w pułapce :D Ale GJ.

tyle że ult pyka max 3 wrogów, ne wiem w jaki sposób to wybiera, ale 3, załóżmy wybierze mi junglera (lee), topa (jayce) i suppa (sone) supp jakos pójdzie ale prawie nic nie zrobie topowi i dżungli, jeszcze dochodzi przerwanie ulta to to już w ogóle free kill ;d

ae1d1005fe.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...