Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wyposarzenie znika

tevirafi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż pare minut temu kupiłem licencję od pukacza kbota noGG. Bociłem z licencją 20 min.

Od tamtej pory znikło mi z konta 8 irisów i 31 lf3 i 20 tyś uri.

O co w tym wszystkich chodzi.

Nikt nigdy wcześniej nie wchodził na moje konto i nie znał hasła.

Opublikowano

Jak Pukacz mógłby usunąć Ci wypo przesz samo id konta?^^

Proponuję przeskanować kompa i usunąć ciastka(być może irki pękły, a lf3 się zbugowąły i przez to ich nie widać), sprawdź także co do lf3 czy(jeśli posiadasz) nie masz ich w innym statku;)

Pozdro

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Idzie wbić przez ID na konto , nie wiem jak , ale idze , bo tak mi sie na konto włamywali .

Zmienialem 1 mln razy passy i wbijali i tak , sid sie tez zmienial i dalej wbijali , keya nie mialem .

98725.png

Opublikowano

Idzie wbić przez ID na konto , nie wiem jak , ale idze , bo tak mi sie na konto włamywali .

Zmienialem 1 mln razy passy i wbijali i tak , sid sie tez zmienial i dalej wbijali , keya nie mialem .

Połączenie z bigpoint.com ?

1355697137-U769566.png

Opublikowano

Irki nie pękły na pewno było 40% szkód. lf3 mi zostało 3 sztuki. To tak jakby ktoś włamał mi się na konto.

Dziwne jest to, że zaraz po zakupieniu licencji pół wyposarzenia znikło.. :((

Nie oskarżam pukacza o włamanie się tylko szukam jakiegoś sensownego wytłumaczenia tego co się stało.

Opublikowano

Jak eq mogło znikać skoro bot latał ?? Sellać można jedynie na bazie/logout... Gdyby można by wbić po ID to generały by latały na pchełkach kiedyś nawet podałem sposób jak wyciągnąć ID konta.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Bot latał, możliwe chyba było że był w bazie sam niewiem nie obserwowałem cały czas bota jak latał.

Wyj**ałem 40 zł w piasek + moje konto tak z 140zł. Trudno się mówi.

Szkoda.

Opublikowano

Otóż pare minut temu kupiłem licencję od pukacza kbota noGG. Bociłem z licencją 20 min.

Od tamtej pory znikło mi z konta 8 irisów i 31 lf3 i 20 tyś uri.

O co w tym wszystkich chodzi.

Nikt nigdy wcześniej nie wchodził na moje konto i nie znał hasła.

Najprawdopodobniej masz powiązane konto z kims na fejsie i ci przez fejsa wbija :)

Opublikowano

po 1. był sposób na wbijanie na ID, sam np dla Adii'ego wbilem na konto i na gg wpisałem mu hasło bo nie wierzył xD. ale to naprawaili, od tamtej pory nie istenie mozliwosc wejscia na konto przez ID.

po 2. konto masz połączone z fejsbókiem, lub bigpointem, wtedy zmiana hasła nic nie da.

po 3. pis joł

Chodź, zrobimy te jebane zdjęcie, CZIIIISS *.*

Opublikowano

Kupiłeś konto?

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Opublikowano

Wątpię, aby pukacz coś takiego zrobił.

Nie jest na tyle głupi, aby samemu uciąć sobie źródło dochodu. Zresztą też u niego kupowałem i nie miałem żadnych problemów.

Myślę, że to Twoja nieuwaga, a tutaj mógłbym zrobić wypracowanie dotyczące możliwości przyczyn i skutków Twojego zachowania jakie mogło dopuścić do w/w zdarzenia, ale mi się nie chcę, zresztą każdy zapewne się domyśla co mam na myśli.

Opublikowano

buhahah? pukacz czyści konta? o niema z tego zadnego interesu, jeżeli grasz na polskich serwerach to wyposarzenie zostalo skasowen przed amina jednego z 3, i to nie jesy absurdalne bo wiem komu skakosawał i znam ich, sam sie chwalil na czacie ze jak lataja na bocie to odrobia se nowe :)

wiec wszelkie sugestnie prosze pisac do niemieckiego BP ze wam administracja polska usówa wyposarzenie i to prawda jest w 100% :)

Opublikowano

musiałeś komuś podawać dane dostępowe do konta: mogłeś mu dać na 2 min po tym czasie zmieniłeś pasy, a wtedy ta osoba ma już połączenie z bigpoint

co najlepsze: aby usunąć połączenie z witryną http://www.bigpoint.com musiał byś przez tą stronę się rejestrować, jest 2 sposób, żeby usunąć połączenie: mieć znajomego w ekipie, jeżeli nie to dziękujemy panu

jeżeli chodzi o facebook bardzo łatwo usunąć połączenie: wystarczy wejść tam gdzie zmieniasz dane dostępowe, jeżeli masz te połączenie będziesz miał: disconnect facebook, wciskasz dalej, chyba przepisujesz kod, i nie ma połączenia sayo nara

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

ehh ja na cz3 na moim koncie raz mialem taka sytuacje ze np stawialem na handlu ale nie wygrywalem a dawalo mi za kilka h np lf3 za fre i tak z bo2 tez bylo czasami sb moglem wejsc na konto a tu patrze bo2 wygrales na handlu i tam ktoras godzina a do konta mialem dostep tylko ja bo nikomu paskow nie podwalalem dostepu przez fejsa tez nie mailo bo sma zakladalem to konto ani keyloggera tez nie mialem a po kilku dniach takich darmowych prezentow polecial ban xD a dodam tez ze nawet irysa tak mi dalo choc nie uzywalem programow roznych xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...