Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki Serwerowe by Derin

derin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 368
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mój kolega nie może się połączyć z serwerem, pingować pinguje moje ip z hamachi, strona mu działa na ip bez końcówki 100, tak samo navicat też mu działa bez końcówki 100, ftp również działa bez końcówki 100.

Serverip.cfg wpisane z końcówką 100 i bez końcówki 100 i nie może się połączyć, potem to samo jak zmieniłem nawet w serverinfo.py w root też z końcówką 100 i bez i dalej nie działa, portmap normalnie włączony.

Pobrane i odesłane byte rosną w siłę jak łączy się z navicat, ftp, stroną, ale jak już do gry to te porty 13000 i 11002 nie rosną, czego to może być wina? Na pewno to są te porty od logowania? Proszę o pomoc!

Gwarantuje 100% dziennych Lików! :)

Opublikowano

Mój kolega nie może się połączyć z serwerem, pingować pinguje moje ip z hamachi, strona mu działa na ip bez końcówki 100, tak samo navicat też mu działa bez końcówki 100, ftp również działa bez końcówki 100.

Serverip.cfg wpisane z końcówką 100 i bez końcówki 100 i nie może się połączyć, potem to samo jak zmieniłem nawet w serverinfo.py w root też z końcówką 100 i bez i dalej nie działa, portmap normalnie włączony.

Pobrane i odesłane byte rosną w siłę jak łączy się z navicat, ftp, stroną, ale jak już do gry to te porty 13000 i 11002 nie rosną, czego to może być wina? Na pewno to są te porty od logowania? Proszę o pomoc!

Gwarantuje 100% dziennych Lików! :)

Kolega posiada klienta Derina?

Bo może mu łączyć z innym portem, jeżeli inny .

Opublikowano

Pliczki Derina są bardzo dobre ! . Niedawno stawiałem koledze na nich serwer i powiem wam 0 bugów . Wszystko bardzo ładnie chodzi bez żadnych zastrzeżeń ! . POLECAM WAM JE :) .

478.jpg

Opublikowano

Tak klient jest również Derina, nie edytowany...

Dla siebie zrób rooty, serverimfo, serverip z końcówką .100 dla niego zaś to samo tylko z normalną końcówką ..

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Mavex gdzie to serverimfo się znajduje? Bo mam tylko serverinfo.py w root, oraz serverip.cfg w głównym katalogu z klientem.

@UP

Mavex co ty nie działa, jak ja sie loguje to rownież porty nie rosną w siłe, a powinny. Np. logując się do FTP oraz Navicat port: 3306 skacze do góry, oraz 22 również skacze, a port odpowiedzialny za logowanie 11002 nie skacze i 13000 za świat też nie odpowiada...

Opublikowano

Mavex gdzie to serverimfo się znajduje? Bo mam tylko serverinfo.py w root, oraz serverip.cfg w głównym katalogu z klientem.

@UP

Mavex co ty nie działa, jak ja sie loguje to rownież porty nie rosną w siłe, a powinny. Np. logując się do FTP oraz Navicat port: 3306 skacze do góry, oraz 22 również skacze, a port odpowiedzialny za logowanie 11002 nie skacze i 13000 za świat też nie odpowiada...

hm.... to już nie wiem czemu tak masz :/ ja i koledzy tak robimy i działa normalnie

Porty wszystkie masz odblokowane ? i czy nie powtarzają się porty ?

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Nowicjusz
Opublikowano

Co do tego waszego clienta. Nie radzę go pobierać. W launcherze dokładnie w pliku derin.exe jest zacryptowany wirus Neshta nie wiem skąd macie ten launcher ale to jest jakaś masakra.

Wirus mi tego nie wykrywał i w kilka godzin zaje%$#% mi pół systemu

0b4bcl.jpg

Ten wirus uszkadza wam każdy plik, w który wejdziecie i z niego wyjdziecie jest to też kaylogger.

Przez niego przy drugim skanowaniu straciłem 3/4 plików z komputera.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...