Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Retardy są wszędzie! Gierka Riven

Rek0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CO poradzić jakbyś widział moje teamy . Moim zdaniem jeśli miałeś elo po jednym sezonie np. 1200 to w następnym powinienieś zaczynać z ludźmi którzy mieli podobne elo to samo z ludźmi którzy mieli 2k elo .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No i co nam z tego -.- ? nooby zawsze były i będą a to tylko napisałeś ponieważ chcesz się komuś wypłakać i musisz zrobić to tutaj bo by cię qmple wyśmiali.

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

I co z tego że to tutaj dał? Ja go rozumiem, czasem to się płakać chce, jak Ci tak 5 meczów pod rząd da jakieś gówna co grać nie potrafią kompletnie.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Kurwa typie.. ja bym ci pokazal kogo mi dodaje to wtedy bys mogl pisac ze masz slaby team twoj team byl dobry to ty jestes zbyt cienki zeby ich wycarowac gdybym mial tak iteam co gre to bym mial 2.5k elo

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

To jest zajebisty team... Takiego to ze świeczką szukać ... a jak ci się trafi 1 afk 1 0/8 to wtedy jest płacz u cb wszyscy mieli wg mnie dość dobre staty jak na team. Wystarczy się wtedy nafeedować pomagać i nie powinno być problemów z wygraniem tej gry, widocznie mieliście pecha, wystarczy 1 zły focus 1 przegrany tf i może to przesądzić o wygranej lub przegranej, tyle ode mnie. Ja dzisiaj miałem tak, że przegrywaliśmy około 5-19 na początku, a potem ?? wszystko spushowane mieliśmy i wygraliśmy ;) w dodatku był yi co miał 1/11/3 w jungli, a na bocie grając ezem za suppa miałem singeda przeciwko blitzowi i sivir. Nie można nigdy się poddawać na początku nie widziałem najmniejszej szansy na wygranie tej gry, ale jak widać da się ;). Wystarczy zrobić 1 dobrego backdoora jak grasz adc i może to przesądzić o wygranej.

Opublikowano

To jest zajebisty team... Takiego to ze świeczką szukać ... a jak ci się trafi 1 afk 1 0/8 to wtedy jest płacz u cb wszyscy mieli wg mnie dość dobre staty jak na team. Wystarczy się wtedy nafeedować pomagać i nie powinno być problemów z wygraniem tej gry, widocznie mieliście pecha, wystarczy 1 zły focus 1 przegrany tf i może to przesądzić o wygranej lub przegranej, tyle ode mnie. Ja dzisiaj miałem tak, że przegrywaliśmy około 5-19 na początku, a potem ?? wszystko spushowane mieliśmy i wygraliśmy ;) w dodatku był yi co miał 1/11/3 w jungli, a na bocie grając ezem za suppa miałem singeda przeciwko blitzowi i sivir. Nie można nigdy się poddawać na początku nie widziałem najmniejszej szansy na wygranie tej gry, ale jak widać da się ;). Wystarczy zrobić 1 dobrego backdoora jak grasz adc i może to przesądzić o wygranej.

miałem dzisiaj podobnie :) ja karma vayne 0 3 w early 30 farmy w 15 minucie >.< ale udało się (mimo tego że mieliśmy odsłonięty nexus przez 15minut :O)
304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Pro gamerzy widzę się odzywają na tym mpc ;)

Gdybyście przypadkiem nie zauważyli wielcy profesjonalni gracze to w ich teamie było 2 nafeedowanych carry(KASSA, EZ jak nie wiecie o czym piszę).

I oczywiście graves się wpierdalał na front pozycje w tf, a z takim ADC jak wiadomo, ciężko wygrać bo to główny dmg teamu. To samo tyczy się APC naszego, wbija na początek we wszystkich, zbijają go i pada następnie piszę - "3/4/5 v 1 noobs".

I przepraszam Was pro gamerzy z mpc, że wrzuciłem tu screen z moim brakiem skilla, gdyż jestem przecież gównem, to wy rządzicie!

Opublikowano

Pro gamerzy widzę się odzywają na tym mpc ;)

Gdybyście przypadkiem nie zauważyli wielcy profesjonalni gracze to w ich teamie było 2 nafeedowanych carry(KASSA, EZ jak nie wiecie o czym piszę).

I oczywiście graves się wpierdalał na front pozycje w tf, a z takim ADC jak wiadomo, ciężko wygrać bo to główny dmg teamu. To samo tyczy się APC naszego, wbija na początek we wszystkich, zbijają go i pada następnie piszę - "3/4/5 v 1 noobs".

I przepraszam Was pro gamerzy z mpc, że wrzuciłem tu screen z moim brakiem skilla, gdyż jestem przecież gównem, to wy rządzicie!

trashe nie istnieja, po prostu jestes za slaby aby wycarrować to elo

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

@up

Po prostu jesteś za dobry, żeby mieć chociaż takie elo.

ZOSTANIESZ MOIM MISZCZEM?!

mam wieksze elo i umiejetnosci od ciebie atm, wiec moge zostac twoim mistrzem

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

trashe nie istnieja, po prostu jestes za slaby aby wycarrować to elo

Wyjdź z tego forum , skasuj konto i nie wracaj bo mi ciśnienie podnosisz kidzie... w każdym temacie prawie widzę twoją głupotę.

Co do teamu współczuje :P ten xin shao nieźle zje... ;d i wgl all troszkę nie ten tego staty ale dałoby się to wygrać.

ja najgorsze staty to miałem raz 0/6 ale kiedy to było po prostu nie uważałem ale nafeedować nie nafeedowałem.

ale 0/6 staty to ja nie raz potrafię naprawić do 10/6 itd trzeba tylko się ogarnąć , lecz jak widzę osobę w teamie 0/10 + piszesz mu żeby uważał nie dawał się już złapać , na spokojnie do niego gadasz a on nic albo foch ;x rozumiem jak ktoś obraża ale jak ktoś podpowie grzecznie to niby czemu fochami walą ? moim zdaniem za dużo dzieci jest w lolu i tu jest problem... bo jakoś jak trafie na myślącego gracza to z gówna da się zrobić wygraną.

Na sone nie patrze bo to support.

Reszta dziwne staty ty nieźle :P i nie kiedy nie da się wyccarować samemu.... jak ludzie są głupi to nie wytłumaczysz im co mają robić żeby wygrać.

Ostatnio miałem taki team pisałem atakować adc a ci dalej atakowali tanka kompletni idioci... a adc sobie kille zbierał , grałem tankiem :) nie miałem jak zabić adc.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zawsze znajdą się jakieś nooby ,dlatego lepiej grać z kolegami itp.Macie mojego ss jak zaczynałem gre.

noobteam.png

Zajebisty sposób na nabijanie postów,noob się odezwał HAHA

Cpt%20Vezzie_eune_64_3_logo.png

Opublikowano

Ok, ale co z Kassadinem i Ezrealem, którzy skończyli także z wysokimi wynikami?

Gdyby przegrał Kassadin, to byłby bardziej EloHell. Był lepszy, no ty wycarry'ował.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...