Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Kbot - czyżby nowa zmowa cenowa?

MedykMatyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Osobiście nie jestem zainteresowany kupnem botów, a gdybym chciał to bym kupił od Ivana więc proszę, jeśli jesteś osobą, która napisze "dziecko nie stać cię na bota i płaczesz" to możesz wyjść:)

Zauważyłem, że po tej promocji u Kamieniarza, teraz dziwnym trafem u Pukacza, Kamieniarza i Costello(innych polskich resslerów nie sprawdzałem) kbot nogg jest za minimum 40zł(czy tam 38/9), przypadek?

Pozdrawiam:D

P.S. temat nie ma zamiaru w nikogo uderzać, jest to tylko informacja, że najlepiej od Ivana kupować bota, a nie od resslerów, którzy biorą x zł prowizji przez "zmowę cenową":)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Pukacz i costello już od dłuższego czasu mają takie ceny, powód ?Powiem tyle, zmienili ceny prawdopodobnie przez kamieniarza...

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

A ja powiem inaczej . Mam maksymalnie na to wyjebane <3 <3

Mogą nawet dopłacać za to żeby od nich brać licki mnie to centralnie w sutki jebie :ninja:

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Zawsze tak było i będzie. Nie tylko na internecie. Myślisz że jak kupujesz Coca Cole to sklep na Tobie nie zarabia? Każdy chce zarobić i ja to rozumiem. Choćprzyznam że ja licke kupowałem od Ivana.

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Opublikowano

Witajcie!

Osobiście nie jestem zainteresowany kupnem botów, a gdybym chciał to bym kupił od Ivana więc proszę, jeśli jesteś osobą, która napisze "dziecko nie stać cię na bota i płaczesz" to możesz wyjść :)

Zauważyłem, że po tej promocji u Kamieniarza, teraz dziwnym trafem u Pukacza, Kamieniarza i Costello(innych polskich resslerów nie sprawdzałem) kbot nogg jest za minimum 40zł(czy tam 38/9), przypadek?

Pozdrawiam:D

P.S. temat nie ma zamiaru w nikogo uderzać, jest to tylko informacja, że najlepiej od Ivana kupować bota, a nie od resslerów, którzy biorą x zł prowizji przez "zmowę cenową" :)

To opowiem jak to było :)

Między costello pukaczem mną i kimś jeszcze (już nie pamiętam kto to był) była umowa o ustawieniu takich samych cen - dobry chwyt marketingowy.

Niestety z czasem pojawił się bosser, który wpadł z nowymi cenami, więc ja także ceny nieco zmieniłem, co było promocją przy utworzeniu nowej strony.

Oczywiście od razu nadszedł płacz ze strony costello i pukacza, że jestem pojebany, itp, więc sami także zmienili swoje ceny.

No i tak już zostało :)

PS przy okazji gratuluję pukaczowi ściągnięcia ode mnie skryptu na śnieg. bardzo to pomysłowe z jego strony...

Opublikowano

To opowiem jak to było :)

Między costello pukaczem mną i kimś jeszcze (już nie pamiętam kto to był) była umowa o ustawieniu takich samych cen - dobry chwyt marketingowy.

Niestety z czasem pojawił się bosser, który wpadł z nowymi cenami, więc ja także ceny nieco zmieniłem, co było promocją przy utworzeniu nowej strony.

Oczywiście od razu nadszedł płacz ze strony costello i pukacza, że jestem pojebany, itp, więc sami także zmienili swoje ceny.

No i tak już zostało :)

PS przy okazji gratuluję pukaczowi ściągnięcia ode mnie skryptu na śnieg. bardzo to pomysłowe z jego strony...

Weź skończ bo pukacz ściągnął gotowca jak i ty też bo wszystko widać w kodzie -.-

Jedyną odmiennością w waszych skryptach jest to, że on ma informacje o prawach autorskich a ty jak lama jak zwykle musiałeś je usunąć.. panie programisto.

P.S. A ty zajebałeś JD od PBDO template'a na swą bonusową stronę.

1355697137-U769566.png

Opublikowano

Tak była zmowa ja kamyk kostek i space... Pomysł dobry tylko zawsze ktoś musi być cwańszy -.-

Że, co kurwa??!! Teraz się ośmieszyłeś na maxa ja mam śnieg od 1 grudnia ty max od 3 dni... Ja się męczę ze stroną po nocach żeby jakoś być na topie a Ty pewnie ściągnołeś ode mnie dlaczego tam uważam ? Bo na stronie autora był jeszcze jeden JS którego nie pobrałeś a by pasował do Twojej strony... Jestem pokojowym człowiekiem ale jak ktoś ma czelność mnie o coś oskarżać co sam zrobił to żyłka mi pulsuje... Nie chce prowokować się jak chuj i znów wywoływać wojnę tylko teraz kamieniarz vs pukacz ale wiedz, że sam też mocno się udzielałeś na temat zmian cen nie wymienię szczegółów bo niektóre rzeczy powinny zostać pomiędzy odpowiednimi osobami...

P.S. temat nie ma zamiaru w nikogo uderzać, jest to tylko informacja, że najlepiej od Ivana kupować bota, a nie od resslerów, którzy biorą x zł prowizji przez "zmowę cenową" :)

te x złotówki to prowizje dla banków + przelalutowania + opłacenie podatków...

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

mała uwaga, u kamieniarza kbotngg kosztuje aktualnie 20-25 zł :D

Eee... Nie...

Opublikowano

Weź skończ bo pukacz ściągnął gotowca jak i ty też bo wszystko widać w kodzie -.-

Jedyną odmiennością w waszych skryptach jest to, że on ma informacje o prawach autorskich a ty jak lama jak zwykle musiałeś je usunąć.. panie programisto.

P.S. A ty zajebałeś JD od PBDO template'a na swą bonusową stronę.

Wszystko za zgodą jD :)

I gdzie niby te prawa autorskie? Bo nie widzę ani u autora ani w źródle strony pukacza

Nawet podzielił się ze mną swoim "śniegiem" ale wolałem inny

Eee... Nie...

Serio? <Handel>

Opublikowano

Wszystko za zgodą jD :)

I gdzie niby te prawa autorskie? Bo nie widzę ani u autora ani w źródle strony pukacza

Nawet podzielił się ze mną swoim "śniegiem" ale wolałem inny

Nic mi nie wiadomo żebym się dzielił czymś z mojej strony, nie chce teraz się kłucić skąd to masz.... Śnieg nie jest moją własnością jedyne co to dodałem jedną czy dwie linikji... Jedyne co mnie ciekawi to, że najpierw ja od Ciebie zryłem śnieg a teraz jest mowa, że ja Tobie dałem... Nie chce mi się patrzeć w kody śniegów nie mamy 5 lat żeby się kłucić kto ma ładniejszą łopatkę... A co do pojebów to ja grzecznie się pytam czy jesteś a nie wyzywam.

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

Osobiście jestem przeciwko pisaniu cokolwiek na temat handlarzy KBota i innych bo to forum i inne podobne są da nich tylko darmową reklamą i bez nich tak naprawdę nie istnieją 8S tematy zmowy cenowej były już wielokrotnie poruszane i zawsze wychodziło naTAK. Co do zakupów to zawsze polecam strony twórców a na forum jest zakaz handlu. AMEN

Opublikowano

Nic mi nie wiadomo żebym się dzielił czymś z mojej strony, nie chce teraz się kłucić skąd to masz.... Śnieg nie jest moją własnością jedyne co to dodałem jedną czy dwie linikji... Jedyne co mnie ciekawi to, że najpierw ja od Ciebie zryłem śnieg a teraz jest mowa, że ja Tobie dałem... Nie chce mi się patrzeć w kody śniegów nie mamy 5 lat żeby się kłucić kto ma ładniejszą łopatkę... A co do pojebów to ja grzecznie się pytam czy jesteś a nie wyzywam.

To było odnośnie śniegu na pbdo-bot.com ;) linijki mi sie poprzestawialy

a co do pojebow to mam ladny fragment na gg, chcesz screena? :)

Opublikowano

To sobie zobacz na jego opis na gg a potem pisz ;D

Ja piszę tylko o stronach internetowych, bo gg i tak mam zaśmiecone kontaktami:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...