Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupić za urke i jaki bot

kierwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam myślę nad kupieniem bota ibot/kbot cena mnie nie interesuje, chcę wiedzieć którego częsciej banują nie włożę w DO ani grosza (może to ma coś do częstotliwości banowania)

co do konta leonov 12 lvl 7 lf3 1 najlepsza oslonka i 1 generator napedu za 2k uri biję po max 2k z x1 z rakiet typu plt-2026 po max 4k bez surków, mam ok 6 flaxów.

___I pytanie do was w co pchać urke jako 1

___gdzie bocić by zwiększyć zyski na 2-2 średnio dostaję po 1500uri za 1h bocenia

!!ZA POWAŻNE ODPOWIEDZI NAGRADZAM ADRESATA PLUSEM!!

- statek:

- wyposażenie oraz jego poziom ulepszenia:7 lf3 : 1 oslonka bo3 : 1 generator napędu za 2k uri poziom ulepszenia 0

- formacje dronów: strzała ;)

- stan wrót:0

- profil pilota:0

- PET:nie

- designy na statek oraz do dronów:nie

- ilość hal high-tech:0

- ilość uridium do wydania:caały czas się zwiększa

Opublikowano

Każdy bot jest wykrywalny.Najpierw kupuj lf3, potem irki, i osłony, żeby osłon nie zostawiać na koniec, kupuj 2lf3, 1 bo2, itd.A na 2-2 się nie opłaca puszczać na alieny, lepiej x-3 na leonku.Jak będziesz miał fe, zrób 24pp :)

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

no to tak :

1 kupic to raczej irki i kilka pp w rakietologie potem szewron zebys bił na x-3 / x-4 na rakiete saimona .

2 bocimy na x-3 / x-4 i jest tak jak u mnie 3k na godzine mniej wiecej

To chyba tyle

175001456602037225492.gif

Opublikowano

jak jeszcze możecie coś powiedzieć to piszcie, każdy dostaje za sensowne odpowiedzi plusa, a ja zyskuję cenna wiedze, którą potem wykorzystam wraz z tymi którzy nie wiedzą jak ja:)

Opublikowano

no to tak :

1 kupic to raczej irki i kilka pp w

rakietologie potem szewron zebys bił na x-3 / x-4 na rakiete saimona .

co z tego że bijesz saimona z rakietki skoro bot zaczyna bić z laserów i w tym momencie dopiero arol-x bije z rakietki ale rakietka leci z sekundke więc saimon ma już o 6k hp/osłonki mniej czyli zostało mu 3k hp/osłonki więc dmg 10k z rakietki nie jest potrzebny wystarczy 3k dmg.

Co do bota kup ibota najlepszy bo najszybsze aktualizacji.

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

Witam myślę nad kupieniem bota ibot/kbot cena mnie nie interesuje, chcę wiedzieć którego częsciej banują nie włożę w DO ani grosza (może to ma coś do częstotliwości banowania)

co do konta leonov 12 lvl 7 lf3 1 najlepsza oslonka i 1 generator napedu za 2k uri biję po max 2k z x1 z rakiet typu plt-2026 po max 4k bez surków, mam ok 6 flaxów.

___I pytanie do was w co pchać urke jako 1

___gdzie bocić by zwiększyć zyski na 2-2 średnio dostaję po 1500uri za 1h bocenia

!!ZA POWAŻNE ODPOWIEDZI NAGRADZAM ADRESATA PLUSEM!!

- statek:

- wyposażenie oraz jego poziom ulepszenia:7 lf3 : 1 oslonka bo3 : 1 generator napędu za 2k uri poziom ulepszenia 0

- formacje dronów: strzała ;)

- stan wrót:0

- profil pilota:0

- PET:nie

- designy na statek oraz do dronów:nie

- ilość hal high-tech:0

- ilość uridium do wydania:caały czas się zwiększa

Kup sobie full napędów za 2k uri, to podstawa

Co do bota polecam kbot/ibot. Bardziej ibota :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...