Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działający Skrypt Do Nds - NIEAKTUALNE!

MrThomson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No delay summon + to = full working NDS

[ENABLE]
//NDS eMS v57
005BA183:
db 90 90 90 90 90

[DISABLE]
005BA183:
db E8 DD 7B E5 FF

Jest to No Damage Shown

Znalazłem to dzisiaj na Gamekiller i wszystkie creditsy idą dla Jurriaan'a

Podobno działa bardzo ładnie xP

Opublikowano

Muszę to obczaić :D Ciekawe czy jest tak jak mówisz, może i będzie działać, jeszcze tylko NDS Skrypt znajdę.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Chyba wiadomo że nie można ich połączyć, 2 skrypty nie będą działać dobrze. Jemu chodziło o połączenie ich, czyli włączasz NDS, a później właśnie ten hack.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Tak rozmawiałem teraz z kolegą, który robi te wszystkie private skrypty, ma znajomości itp. To powiedział że jest skrypt, działający, ale płatny, podobno dużo ludzi kupuje ;)

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

@up

Nawet jak ktoś go kupi to nie myśl sobie, że wyda swoje pieniądze albo meso i udostępni to każdemu... Gdyby tak zrobił to wyrzuciłby swoje pieniądze bądź meso w błoto, ponieważ gdyby ten scrypt był public to przy najbliższym patchu bądź server checku byłby już patched...

Pomocnik
Opublikowano

iRokushou jak jakies konkretne info dostaniesz to daj znac co do ceny ;] bo jestem zainteresowany ^^

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

Nie sądze ze kupienie i wstawienie na te forum tego priv nds'a było by wydaniem pieniedzy w bloto ile to moze kosztowac 3,6 zł czy 5 zł to chyba nie majątek ...

Opublikowano

@up

No oczywiście, że cena nie będzie zbyt duża. Ale tu chodzi o to, że jak taki scrypt będzie public to przy następnym patchu będzie już patched. A chyba ludziom chodzi o to żeby działał jak najdłużej nieprawdaż?

Pomocnik
Opublikowano

Thomson jak mowisz ze 3zl czy 5zl nie majatek to czemu nalegasz zeby na forum to ludzie wrzucili ;p ?

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

@up

wez lepiej usun ten skrypt , puki nie jest patched;) bo szkoda

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

Nie kupisz go za złotówki, tylko za dolary :P I nie kosztuje na pewno 3zł czy tam 5. Dopytam się jeszcze kumpla.

No oczywiście, że cena nie będzie zbyt duża. Ale tu chodzi o to, że jak taki skrypt będzie public to przy następnym patchu będzie już patched. A chyba ludziom chodzi o to żeby działał jak najdłużej nieprawdaż?

To nie ma znaczenia czy public czy private i tak przy nowym patchu będzie trzeba update'ować skrypt bo nie będzie działał.

Co do tego czy ktoś by wystawił, ja jak bym kupił to na pewno nie wystawił bym go żeby wszyscy go mieli, po pierwsze te 10zł to dla niektórych dużo(xD) są inne potrzeby (np. czipsy, pizza albo coś sobie za to można w szkole kupić, szczególnie jak ma się po 9 godzin, 10zł to 2/3 ceny CD-Actiona, którego ja kupuję itp. :P), po drugie kupowanie hacków za pieniądze to wg. mnie głupota ;)

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

@up

Tez czytasz CDA ?? xD

Po pierwsze bardzo mozliwe ze ten skrypt ktory ja dodalem z połączeniem z jakims dc'jącym z v57 działa więc nie warto wydawac pieniądze na darmo .

Oczywiście że czytam, każdy nowy egzemplarz kupuję. CDA FTW! :D /iRoku

@edit

ja przez 3 lata nie mam tylko dwuch numerow xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...