Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DETECT_GAME_HACK

Lionwoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Po włączeniu Metina wpisuje passy wybieram postać i wyskakuje:

19300858387659171413.png

Problem występuje od czasu przedostatniego updata. Podobny problem mam w innej grze która też używa HS. Pousuwałem wszystkie inne serwery, i jakieś inne rzeczy związane z metin2. Czyściłem komputer Ccleaner+ skan Eset.

Proszę o pomoc:)

Opublikowano

Znalazłem tylko to

Podobno to jest przez robaka keylogera przeskanuj komputer

http://board.metin2.pl/board37-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board220-problemy-techniczne/board36-b%C5%82%C4%99dy-techniczne-i-bugi/board1272-archiwum/2342466-hack-shield-detect-game-hack-undefined-hacks-0x3000027e/

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Cofnięcie systemu? Reinstall clienta? Usuń hs'a i pozwól patcherowi ściągnąć go na nowo.

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

Opublikowano

@ up w tym problem że nic nie mam, do czasu przedostatniego patcha było wszystko ok, spatchowałem i owy błąd się pojawił. Pousuwałem wszystkie ustrojstwa jakie znalazłem na kompie, nawet te z innych gier. Tak więc zanim coś napiszesz, kogoś ocenisz pomyśl:)

Opublikowano

hmm skoro to wina keyloggera to i tak musisz zrobić formata , bo nawet gdyby tego nie było to prędzej czy później by cie okradli , więc nie pisz że format nie wchodzi w gre

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

podobno jest to wina keylogera lub robaka, tak więc do końca nie wiadomo czego to wina.

Proszę o jakieś inne pomysły:)

Opublikowano

może ci to pomoże

http://board.metin2.pl/board37-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board220-problemy-techniczne/board36-b%C5%82%C4%99dy-techniczne-i-bugi/board1272-archiwum/2352270-problem-z-hack-shield/#post10110897

+ jeszcze u wujka google poszukaj może znajdziesz :P

https://www.google.pl/search?q=UndeFinedHAcks+0x3000027e&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a#hl=pl&sugexp=crnk_timediscounta&gs_nf=3&gs_rn=0&gs_ri=serp&tok=kZsugLIJd0A-S76eTB7d_w&pq=undefinedhacks%200x3000027e&cp=10&gs_id=237&xhr=t&q=UndeFined%20HAcks%200x3000027e&pf=p&client=firefox-a&hs=YJH&tbo=d&rls=org.mozilla:pl%3Aofficial&sclient=psy-ab&oq=UndeFined+HAcks+0x3000027e&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=880c7b41352264b7&bpcl=39650382&biw=1366&bih=577

Ker169.gif

Opublikowano

Miałem to samo, nie wiem czy to ty pisałeś do mnie na GG ale napisałem jak to zrobić.

Ja wyczyściłem kompa ComboFixem i stworzyłem nowe konto użytkownika i było po problemie (a bardzo długo się męczyłem z naprawą tego banalnego błędu).

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...