Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot

neQu1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi uzbierał 300 energi 30 tys urki i 1000 białki 15 tyś zielonej 40 dwójek sab 15 tys ZBIERAŁ MI Ibot

Jeden chuj czy kbot czy ibot .. ibot sie rozni tylko ze szybciej aktualka jest...

Mi raz z 25k uri raz z 20k uri , zależy od ludzi :]

Opublikowano

Hmm... faktycznie nie podali w jakim to czasie ubocili a to jest bardzo istotne o.O normalnie która mapa nie ma większego znaczenia o ile nie lata tam zbyt wiele botów i to każdy zobaczy sam - co do bitewnych to jest ryzyko że będzie się co chwila padać i ze zbierania nici. Jeśli chodzi o zbieranie to standardem jest że zbierało się 2-4 tys. urki na godzinę + 20-40 darmowej energii jednak po wprowadzeniu zmian w grze mało kto non-stop zbiera bo po 3 lub 4 godzinach zbierana właściwie przestaje się zbierać ( zbierał mi max 500 urki na godzinę) i dalsze zbieranie mija się z celem

Opublikowano

Ile zbiera średnio na godzinę kbot na samych skrzynkach? Chodzi mi o energię do wrót, uridium i amunicji.

Teraz to mało.. Bardziej się opłaca alieny x3, x4 lenek czołg formacja serce i tyle.. To jest magia zarabiania

Opublikowano

Tyle że ja konto od nowa boce bo mi zbanowali, nie mam tam ani lf3, bo2 ani nic :D Więc myślałem że boxy będzie zbierał ;p

10sfaxw.png

Opublikowano

Nieopłaca ci się bocić na boxach

Najlepiej na alienach masz 30 procentowe mniejsze ryzyko ze dostaniesz warna\bana

DAMIANOUNO

[HERO]ZER0MMO

Opublikowano

Ale nie ma tam wyposarzenia praktycznie... To loridiaki bede same bił?

Ja osobiście mam wyposażenie i bije na bocie lordakia,strałnery i sajmonki i te inne z 1 gali więc w czym problem ?? . -.-

Zbieram like + ;]

Opublikowano

No niby masz racje... A jak by latał 24h na dobre to by zbierał boxy równo czy cos zabierają? Widziałem ze po iluś godzinach się zmniejszają zarobki na skrzynkach tych...

10sfaxw.png

Opublikowano

Witam mam problem siagłem kbota 6.87 i nie da sie go wogóle włączyć macie jakieś specyfiki na to pozdro

Opublikowano

To lepiej puścić bota na lordiaki, strounery niż na skrzynki bonusowe ?

Najlepiej puść na x-3,x-4 leonek z szewronem, rakiety za 500kr, na sepromie, lordakie saimony mordki, i bossy, oraz zbieranie skrzynek oczywiście też.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Skąd ta informacja?

Po prostu wprawa w boceniu kupiłem pare licencji na pare kont więc wiesz ...

Na boxy dostalem 1 warna na 3 konta , a na alieny zero z 2 pozostałych

Ale ja mam konto 1 lvl, nic tam nie ma bo dopiero załozyłem ;p I nie wiem jak teraz zacząć to bocic ;p

Kup np.przez allegro kredki lub polataj troche zeby nabic na wypo .

Jak kupisz wypo pusc na 2-3 dni na boxy (3 dni nabilo mi niecale 70 k urki na boxach ;) )

DAMIANOUNO

[HERO]ZER0MMO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...