Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nowa Jungla

JohnyYogi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://scr.hu/0vp/l8b2n

Uwielbam ten patch :D

Jak widać Teemo dalej może iśc na junglę...

A miałem nadzieje, że takie coś w s3 się skończy i jungla będzie taka, że takie właśnie postaci jak Teemo,Karthus czy nawet Talon wrócą na swoje linie.

Co do tematu, to dla mnie jungla jest taka sama, przeważnie chodze offtankami, więc nie robi to zbytniej różnicy, ciężko to może być, ale do 3 lvla, później idzie bez problemu

Przykładowo Lee.

Bez probemu robi junglę tak jak robił to wcześniej i nie czuje żadnej różnicy w tej z s2 i tej dzisiejszej.

Połowa HP po blue, robimy campy, idziemy na red'a i można się recallowac lub ma ganka.

53ad997d3d91e318med.jpg

875cb2ef391d24b4med.jpg

b2ac31238226832bmed.jpg

To było na niestandardowej na boty, więc nie było szans na jakieś dodatkowe obrażenia stworom.

Jestem pewny, że z butami też bym mógł jak kiedyś iść na junglę na start, ale chciałem wypróbować ten nowy itemek, bo od wporwadzenia nowej jungli nie grałem właśnie tam :P

Opublikowano

Wszystkim jak się dało tak się da junglować. Nie zaszły zbyt wielkie zmiany, teraz tylko trzeba by solo top CI przytankował 2 strzały.

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...