Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna sprzed lat, pomocy!

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jednak rozważyłbym jeszcze raz sugestie z moich wcześniejszych postów, nie wiem, co jeszcze chciałbyś wycisnąć.

Trolling is a art.

Opublikowano

To gimnazjum plastyczne, w ktorym KAZDY musial przejsc testy rysunkowe, co sprawia ze prawie nikt tutaj nie ma "gimbusowego" charakteru. Poza tym raczej typowy gimbus nie umie rysowac i jest zatopiony w necie/sporcie, czyz nie?

Nie. Typowy gimbus to przyszczaty spaślak o wzroście 1.6m.

boshe...ludzie czy wy naprawdę nie wiecie co to gimbus?! To jest po prostu osoba z gimnazjum!, tak jak wy macie przezwiska to ktoś wymyślił takie słowa na gimnazjalistów jak gimbus i (gimbaza - czyli wszyscy w gimnazjum, cała gimbaza :] ), a nie robicie grupy, że jeden z gimnazjum to nie gimbus i że gimbus to spaślak o wzroście 1.6m NIE! gimbus to osoba z gimnazjum po prostu...

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Cytowanie mojego posta jest jak najbardziej nietrafione.

Doskonale znam definicję tego słowa.

Mój post jest także sprzeczny z Twoim.

Ty napisałeś, że KAŻDY w gimnazjum to gimbus, ja napisałem, że TYPOWY (=/= każdy).

Wróć gdy mikołaj Ci mózg przyniesie.

Ale z tego co tu czytam to byłeś i zapewne jesteś trollem, nie wnikam, ale ludzie, którzy zaczynają trollować to coś się z nimi dzieje nie tak...., chodzi mi o to, że nie mają komu wyrazić swoich myśli, czy po prostu nie mają kolegów i zaczynają pisać głupoty w necie, przeszkadzają w różnorakich grach multi itp..., wogóle co to za sens?!!!!!!!!???, nie wiem czy to prawda, ale normalny człowiek wie co zrobić w takiej sytuacji...

Ktoś tu nie zna definicji trollowania.

Podpowiem Ci, że przeszkadzanie w grach i pisanie kompletnych głupot to nie jest trolling.

Trolling is a art.

Opublikowano

Chcesz ją zaskoczyć i być romantyczny? Pisałeś, że wiesz gdzie mieszka. Kup jakiegoś kwiatka, pojedź do niej pod dom... i zwyczajnie powiedz, że od podstawówki starasz się do niej podbić, ale zupełnie nie wiesz co masz powiedzieć, więc pytasz jak jej się podoba dzisiejsza pogoda. I rozkręci się gadka szmatka, wyjdzie czy ona jest zainteresowana bliższą znajomością z Tobą. Weź się w garść, facet musi być stanowczy i musi umieć zabiegać o kobietę/dziewczynę, która mu się podoba. ;)

Opublikowano

Możesz sprawdzić sposób z masturbacja, ale nie myśl o niej w tym czasie.

To nic nie da jeśli zamierza przeżyć dłużej niż godzinę po.

Chcesz ją zaskoczyć i być romantyczny? Pisałeś, że wiesz gdzie mieszka. Kup jakiegoś kwiatka, pojedź do niej pod dom... i zwyczajnie powiedz, że od podstawówki starasz się do niej podbić, ale zupełnie nie wiesz co masz powiedzieć, więc pytasz jak jej się podoba dzisiejsza pogoda. I rozkręci się gadka szmatka, wyjdzie czy ona jest zainteresowana bliższą znajomością z Tobą. Weź się w garść, facet musi być stanowczy i musi umieć zabiegać o kobietę/dziewczynę, która mu się podoba. ;)

Ty znów zaliczasz faila. To wypaliłoby tylko w przypadku osób w pełni zrównoważonych psychicznie, a z tym jest już problem.

Trolling is a art.

Opublikowano

Jak ja jakiś miałem problem z laską to albo pytałem się starszych o rade albo kumpli. A nie prosiłł o radę na forum... Ten świat się stacza jpd...

Jeżeli nie zagadasz nigdy nie dowiesz się czy jesteście sobie pisani masz 2 opcje:

- Zagadam i zaryzykuje (Będe pewny co się stanie)

- Nie zagadam i będe musiał z tym jakoś żyć.

Twój wybór Romeo.

Opublikowano

Nie wkręcajcie chłopaki romantyczności, kwiatków, bo jeszcze nie raz się zakocha. Jesteś jeszcze młody a to co teraz przeżywasz to zauroczenie, które minie. Ja w twoim wieku byłem "Zakochany" w xxx dziewczynach aż trafiłem na tą jedyną, która dziś jest moją żoną ;). Głowa do góry i będzie dobrze, powodzenia.

Opublikowano

Wiem ze pisze tutaj wiele glupich i psychologicznych tematow i moge byc niewiarygodny, ale ten temat- jak i ten z kolega z depresja-sa na serio. Pisze tu, gdyz nawet samosia i zapytaj nie pomagaja.. historia dluga i pokrecona (zaraz sie zaczna obrazki "fascynujace kontynuuj" :))

Otoz w podstawowce (6 klasa) na zaboj podobala mi sie jedna dziewczyna z rownoleglej klasy. Ale tak niesamowicie. Czesto o niej myslalem, pare razy poszlem za nia na przystanek (dodam ze mnie wcale nie znala). Wyczailem gdzie mieszka gdzie wysiada... paranoja normalnie.. zawsze sobie obiecywalem-facet,podejdz do niej! i nigdy to nie nastapilo.. po koncu roku tydzien sie z tym pogodzalem, az w koncu mi przeszlo z mozgu widmo mega sympatycznej pieknosci (dla mnie, inni nie uwazali jej za ladna), z ktora tylko raz rozmawialem. Tylko raz w ciagu roku. Pol roku pozniej jestem w gimnazjum profilowanym. Zero gimbusow, glupiego towarzystwa, rewelacyjni koledzy i swietne dziewczyny sprawily ze zapomnialem o glupiej podstawowce (w ktorej mialem 1 kolege-tu mam 8, 2 blizszych). Jade z rodzicami na zakupy.Kasujemy, stoimy w kolejce, pakujemy w siatke. Ojciec bierze siatke, ja rece w kieszen, w dobrym humorze rozgladam sje po pasazu -bar, kebabownia, przewalajacy sie ludzie, lawka, kwiatek, ochronia-BUM! powrot wzrokiem do lawki i zagadka kto na niej siedzi? Sam,nieco wyzszy (pol roku minelo), chudszy (bo w podstawowce nie bylz idealnie chuda?), patrzacy sie z lekkim usmiechem w sufit? No kto ? ONA! Mozg mi sie zrypal. To, ze tak mi sie podoba pol roku i 3 miesiacach przebywania z 16 dziewczynami na 4 chlopakow znaczy ze szczerze sie w niej zakochalem.. mysle teraz o niej.. nie wiem co robic.. no kurde zakochalem sie! Co mam robic ? Jechac pod dom ? Czatowac i zagadac? Jak tak to jak? A moze zapomniec? Jak? WieLe dziewczyn jest podobnych do siebie, ale ona jest taka charterystyczna ze drugiej nawet podobnej na swiecie nie ma... i boje sie ze do konca zycia bede mial jej widmo w glowie...

No i to caly problem :(

Pomozcke mi, bo jestem w rozwalce!! :(

ps. hardkor ze mnie, wszystko pisalem na komorce

Nie pierdol o jakichś miłościach, tylko oddaj mi w końcu pieniądze, bo źle się to może dla ciebie skończyć.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Cytowanie mojego posta jest jak najbardziej nietrafione.

Doskonale znam definicję tego słowa.

Mój post jest także sprzeczny z Twoim.

Ty napisałeś, że KAŻDY w gimnazjum to gimbus, ja napisałem, że TYPOWY (=/= każdy).

Teraz powiedziałeś dokładnie, że też twierdzisz, że każdy w gim to gimbus, ale z twojego tekstu to nie wynikało więc sorrry, ale dla ciebie to typowy gimbus jest wtedy kiedy jest

przyszczaty spaślak o wzroście 1.6m.

sory, ale to słowo określa każdego w gim, a ty robisz jakieś grupy, tak jak powiedziałem wyżej, robisz grupy: typowy gimbus, zwykły gimbus... gimbus to gimbus :)

Wróć gdy mikołaj Ci mózg przyniesie.

z tego tekstu wynika, że sam jeszcze jesteś gimbusem..., nie umiesz wyrazić swoich słów w inny sposób i obrażasz..., każdy ma prawo napisać swoje zadanie, ale ty nie umiesz pisać grzecznie...

Ktoś tu nie zna definicji trollowania.

Podpowiem Ci, że przeszkadzanie w grach i pisanie kompletnych głupot to nie jest trolling.

Sorrry nie ująłem całej definicji trollingu, ale dałem jeden przykład który mi się nasunął o trollowaniu i natrętne przeszkadzanie w grach to jest właśnie trolling (przyszedł od razu mi taki przykład bo dużo razy jak grałem na różnorakich serwerach to zazwyczaj były bany typu: troll itp. za takie zachowanie) np. jak grasz na jakimś serwie multi, a ktoś przeszkadza w grze,przezywa się, po prostu nie ma co z sobą zrobić jak niby nazwiesz taką osobę? Tak, to jest troll... weś poczytaj sobie na necie co te słowo w ogóle znaczy bo nie lubie takich ludzi co tylko wiedzą w niepełni co to znaczy i się wymądrzają, a np. przeszkadzanie w grach to jest jedna z kliku głównych rzeczy znaczenia słowa ''troll''.

Opublikowano

Hmmm jak wachasz się podjąć jakies "kroki" w tej Twojej nieszczesnej sprawie, stosuj zasadę trzech sekund. Zasada ta opiera sie na założeniu że na podjęcie decyzji masz tylko trzy sekundy, wybór należy do Ciebie, tak lub nie :D

Opublikowano

To nic nie da jeśli zamierza przeżyć dłużej niż godzinę po.

Ty znów zaliczasz faila. To wypaliłoby tylko w przypadku osób w pełni zrównoważonych psychicznie, a z tym jest już problem.

A przestań Darka z Trudnych Spraw nie znasz?

@top skoro wiesz gdzie chodzi do szkoły gdzie siada co tobie szkodzi zagadać? Ona nie wie, że tobie się podoba ty masz zrobić pierwszy krok. Podejdz do niej zagadaj. Jeśli nawet nie wiesz jak się nazywa nie spróbujesz do niej zagadać możesz tego załować. Mówisz, że masz talent w rysowaniu dlaczego jej nie zaproponujesz tego abyś narysował jej portret?

Opublikowano

Teraz powiedziałeś dokładnie, że też twierdzisz, że każdy w gim to gimbus, ale z twojego tekstu to nie wynikało więc sorrry, ale dla ciebie to typowy gimbus jest wtedy kiedy jest

sory, ale to słowo określa każdego w gim, a ty robisz jakieś grupy, tak jak powiedziałem wyżej, robisz grupy typowy gimbus, zwykły gimbus... gimbus to gimbus :)

z tego tekstu wynika, że sam jeszcze jesteś gimbusem..., nie umiesz wyrazić swoich słów w inny sposób i obrażasz..., każdy ma prawo napisać swoje zadanie, ale ty nie umiesz pisać grzecznie...

Sorrry nie ująłem całej definicji trollingu, ale dałem jeden przykład który mi się nasunął o trollowaniu i natrętne przeszkadzanie w grach to jest właśnie trolling (przyszedł od razu mi taki przykład bo dużo razy jak grałem na serwerach różnych to zazwyczaj był bany typu: troll itp. za takie zachowanie) np. jak grasz na jakimś serwie multi, a ktoś przeszkadza w grze,przezywa się, po prostu nie ma co z sobą zrobić jak niby nazwiesz taką osobę? Tak, to jest troll... weś poczytaj sobie na necie co te słowo w ogóle znaczy bo nie lubie takich ludzi co tylko wiedzą w niepełni co to znaczy i się wymądrzają, a np. przeszkadzanie w grach to jest jedna z kliku głównych rzeczy znaczenia słowa ''troll''.

Sorry, ale tam kurwa pisze wyraźnie: "TYPOWY". Czytaj całość, tępa blondynko.

Umiem wyrażać się grzecznie, ale nie mam słów do ludzi, którym brakuje zdolności myślenia.

Sprostuję też- gimbazę skończyłem.

Wróć lepiej do Metina bo nie znasz zasad ortografii i jeszcze upierasz się przy błędnym rozumieniu trollingu.

Osoba opisana przez Ciebie to idiota, a nie troll.

Trolling is a art.

Opublikowano

Sorry, ale tam kurwa pisze wyraźnie: "TYPOWY". Czytaj całość, tępa blondynko.

sorrrry ziomek, ale z twojego tekstu wynikało, że nie każdy w gim to gimbus dopiero potem powiedziałeś, że dla ciebie każdy to gimbus, choć nie zmienia faktu że robisz bezsensowne podgrupy znaczenia tego słowa... jak typowy gimbus, fakt nie chodziło mi żeby się o to przyczepić tylko wywnioskowałem z tego tekstu:

Nie. Typowy gimbus to przyszczaty spaślak o wzroście 1.6m.

że nie twierdzisz, że każdy w gim jest gimbusem.

Wróć lepiej do Metina bo nie znasz zasad ortografii i jeszcze upierasz się przy błędnym rozumieniu trollingu.

Osoba opisana przez Ciebie to idiota, a nie troll.

TO jest troll ziomek ty weś pomyśl co?

proszę teksty z wikipedii...:

Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia[...]Typowe miejsca działania trolli to grupy i listy dyskusyjne, fora internetowe, czaty itp. Trollowanie jest złamaniem jednej z podstawowych zasad netykiety. Jego efektem jest dezorganizacja danego miejsca w Internecie[3], w którym prowadzi się dyskusję i skupienie uwagi na trollującej osobie.[...]

Jak widzisz wchodzenie np. do gry multi (tak jak to w wikipedi pisze ''Jego efektem jest dezorganizacja danego miejsca w Internecie''- czyli może być to gra!) i przezywanie się - to jest trolling, gdyż ta osoba została w dzieciństwie (zapewne to juz moje przepuszczenia) źle potraktowana i się wyzywa lub wyżywa na innych

Jeżeli dalej nie zgadzasz sie co to trolling pozwij wikipedie....

A w ogóle czy ty naprawdę tak mało grałeś w różnorakie gry multi? gdzie był np. czat? przecież to z życia można wiedzieć, że taka osoba to troll... nawet jak tacy natarczywi ludzi (obrażający itp.) byli na serwie to zazwyczaj powód banu: troll

PS: żebyś mnie znowu źle nie zrozumiał trolling to nie tylko to, ja tym się posłużyłem jak przykład, ale ty od początku sie sprzeciwiałeś, że to nie trolling ( że taka osoba to nie troll)...

Opublikowano

WELCOME TO SAMOSIA ;_;

Przyszedlem na to forum po to zeby zajac sie grami, programowaniem i zeby ogolnie podyskutowac na ciekawe tematy, lecz to, co czasami tu widze niszczy wiare w ludzi. Chcesz miec dziewczyne? To jej to kurwa powiedz. Moze jeszcze sie spytam, w rodzinie wszyscy zdrowi? Niektore psychozy sa wielopokoleniowe.

Opublikowano

@Vlaths on dzieli "gimbusów" na grupy?

Gimbus to autobus szkolny, więc jak gimbusem może być uczeń gimnazjum? Do reszty pojebało was ..

Gimbus.gif

Szkoda mi dzisiejszej młodzieży ..

niektóre słowa pochodzą z słów angielskich, zgadza się co mówisz, choć nie ma takiego słowa w angielskim jak ''gimbus''... mógłby być ''schoolbus'',

widzę że nie znasz się na powiedzeniach młodzieży, to od lat się wie, że na gimnazjalistów mówi się gimbusy! ziomek z nieba spadłeś?! tylko my się trochę pokłóciliśmy bo słowo gimbus wśród młodzieży znaczy gimnazjalista, a on mówił o jakiś typowych gimbusach, gimbus to gimbus czyli osoba z gimnazjum i tyle :)

pozdro nie zamierzam tu już nic dziś pisać szkoda czasu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...