Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona + ItemShop + Całkowity opis by Derin

derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po wrzuceniu strony na home.pl i ustawieniu ip loginów i haseł na stronie według tutaa strona nie działa, serwie czyli dedyku 100% baza działa bo sprawdzałem ta stronie na WampServer i wyświetla mi ja poprawnie bez problemu

Wiec co możne być nie tak ze wyświetla mi na home.pl Strona Offline Przepraszamy.

Proszę o podpowiedzi

już wiem co się dzieje

Jednym słowem home.pl to kit nad kitami

jak rozmawiałem na skype z suportem to powiedziano mi ze to jest związane z problemami programistycznym współdzielenia bazy i powiedzieli mi żeby tego uniknąć to muszę przenieść bazę do Home.pl Inteligentne rozwiazania home.pl przenieść bazę gry na ich serwer czy ktoś to kuma bop ja nie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witaj mam problem wrzuciłem Twoją stronę na dedyka i gdy chce coś kupić w IS wyskakuje błąd Błąd połączenia z bazą o co chodzi ? A strona i wszystko działa tylko po kliknięciu KUP wyskakuje błąd niby odejmuje SM że mam x sm mniej i pozostało mi x sm i pod tym że Błąd połączenia z bazą ?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wie ktoś dlaczego jeżeli ja albo moi koledzy próbujemy sie zarejestrowac na mojej stronie wyskakuje "Problem z MySQL ?" Prosze o pomoc ;c

Opublikowano

Dzieki , bede z niej korzystal , chociaz i tak niedlugo zakupie od MrZielsko :)

Mam 1 pytanie , czy w tym itemshopie jest tak jak w innych , że jak kupisz zbroję / miecz to nie bedzie mozna wkladac KD ?

Bo jeśli tak jest to trzbe bedzie robic masę szkatułek i pakowac w nie zbrojkę/miecz.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Patrzylem se tak w te twoje pliki, to dlaczego po angielsku, polsku i niemiecku one sa? np tam gdzie sa bony, wszystko jest po niemiecku praktycznie, jak masz ID w niekturych tagach to tez sa niemieckie. mogl by mi ktos to wytlumaczyc?

Opublikowano

Patrzylem se tak w te twoje pliki, to dlaczego po angielsku, polsku i niemiecku one sa? np tam gdzie sa bony, wszystko jest po niemiecku praktycznie, jak masz ID w niekturych tagach to tez sa niemieckie. mogl by mi ktos to wytlumaczyc?

wytłumaczę Ci.

W NIEKTURYCH sytuacjach tak sie zdarza xD

@topic

Świetna strona, na pewno wykorzystam !

Czy IS działa prawidłowo?

Opublikowano

wytłumaczę Ci.

W NIEKTURYCH sytuacjach tak sie zdarza xD

@topic

Świetna strona, na pewno wykorzystam !

Czy IS działa prawidłowo?

Hehe ja bym chcial wiedziec kto pierwszy zrobil te o to stronke a nie ostatniego edytora ktury sie naprawde postaral i dodal nawet fajne funkcje, tylko przez te "include" wszedzie w php straszne sa lagi bo musi wyszukiwac 5 rorznych zerzy w tym samym czasie, lepiej to zmienic na web 2.0 zeby refreshowalo tylko poszczegulne dane a nie wszysko, ale + daje za ta strone bo jest zrobiona profesjonalnie.

Opublikowano

Hehe ja bym chcial wiedziec kto pierwszy zrobil te o to stronke a nie ostatniego edytora ktury sie naprawde postaral i dodal nawet fajne funkcje, tylko przez te "include" wszedzie w php straszne sa lagi bo musi wyszukiwac 5 rorznych zerzy w tym samym czasie, lepiej to zmienic na web 2.0 zeby refreshowalo tylko poszczegulne dane a nie wszysko, ale + daje za ta strone bo jest zrobiona profesjonalnie.

Idz po slownik!

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Opublikowano

mam problem, strona dziala, tabelki do navi sibie zrobilem, dodalem itemy ale jak chce kupic jakis item, to laduje sie zielony pasek a pozniej wyskakuje

Item Kupiony !
Twoj aktualny stan konta: 1466
Problem z polaczeniem z Baza Danych !!

co poprawic?

Opublikowano

W sam raz na serwer hamachi, z tego co widziałem wiele z nim korzysta z tej strony.

Stronka całkiem fajna lecz szkoda że nie ma panelu admina.

lg9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...