Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Fish Bot na Balantia

BociaN_Wwy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odrazu mówię że nie chcę tego od kamera ponieważ łowi mi na bok i każdy się pyta czemu tak robię -,- ten od erpela włączam gre potem niego i na odwrót a nic dalej pisze żeby włączyć metina . kto pomoże proszę ;)

Opublikowano

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Od kamera łowi na bok jeśli usunąłeś pliki odpowiedzialne za wh domyślam się, że są to pliki IstvanPL z folderu pack. poprostu ich nie usuwaj i będzie Ci łowić

Opublikowano

dobra a teraz nowe pytanie , jak przywrócić dawny format plików z folderu pack bo chciałem za pomocą notatnika zmienić Balantia.PL na Metin2 żeby działał mi M2Fish by Erpel . a teraz nie moge tego otworzyć za pomocą 7-zipa lub Win-rara . po prostu wyskakuje błąd . kto chętny pomoc ?

nie chce od kamera po trzeba na modzie a ten mod mi date wysyła i zaraz bana zgarne .

Opublikowano

Fishbot działa lecz nie poprawnie nie zarzuca wędki jeśli nie złowi. Około 15 s jest stop i wyskakuje komunikat ze ryba zniknłęła. Wie ktoś czym jest to spowodowane?

eRmailBanner1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...