Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7.72] Batory RPG

seya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KaKcA.png

Ogólne informacje:

Experience stages:

1 ? 7 x5

8 ? 20 x4

21 ? 200 x3

200+ x2

Reszta stages:

Skills x4

Magic x3

Loot x1.5

Spawn x1

Niedługo podam datę uruchomienia serva.

Informacje:

- Własna, ogromna mapa

- System Tasków

- System banku (deposit/withdraw itd.)

- Stabilny silnik

- RookGaard

- Najazdy bossów, potworów

Mini-mapa: jest to jej stara wersja, nową zaktualizuję we Wtorek.

h9HMG.png

Gameplay

Grę zaczynamy z 1 poziomem na wyspie początkujących (Rookie?s Island).

vo2XS.png

Po zdobyciu ósmego poziomu doświadczenia idziemy do wyroczni, która nas teleportuje na wyspę przeznaczenia (Island of Destiny). Na owej wyspie wybieramy nauczyciela zgodnie z profesją, którą chcemy wybrać. Po wybraniu profesji, zabieramy przedmioty z pomieszczeń znajdujących się poniżej i kierujemy się na statek. Kapitan statku przeniesie nas do nowego miasta, które sobie wybierzemy.

Czary ? czyli co i jak

Czary będą tak, jak były na 7.6, czyli od poziomu doświadczenia, a nie od poziomu magicznego. Trzeba będzie je kupować w gildiach danej profesji. Gildie znajdują się w niektórych miastach.

p1AIq.png

Brak możliwości wykorzystywania błędu z pz na statku

Jak to działa? Otóż gdy mamy red skull'a lub white skull'a to NPC na statku nas nie przeniesie.

mdNsX.png

Niektórzy zapytają: "a co z tymi co mają red skulla? przecież oni przez dłuższy czas nie będą móc podróżować statkiem". Otóż na to znalazłem dobre rozwiązanie. W każdym z miast będzie NPC - przemytnik. Będzie on przewoził graczy ze skullami, tyle że po dużo większej cenie.

Sprzedawanie viali

Odkąd pamiętam to na serwerach 7.6 gdy się chciało sprzedać puste viale, to gdy mieliśmy i puste viale i jeszcze pełne, to NPC skupywał obydwa. Wiązało się to z tym, że traciło się czas na chowanie manafluidów i lifefluidów do depo gdy się chciało sprzedać viale. Ja poradziłem sobie z tym problemem i od teraz nie trzeba będzie się martwić tym, że NPC odkupi od nas manafluidy i lifefluidy jako puste viale.

Zdjęcia z gry.

yqfHz.png

djVms.png

6xkut.png

5mUln.png

8MR3U.png

di-FSN2.png

KbbLV.png

Rook

DzCpO.png

Opublikowano

Juz się nie mogę doczekać startu.

Na 100% wbije

ile fragów rs?

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...