Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wolny internet bezprzewodowy

natalx100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo mam pytanie, nie wiem czy dobry dział bo jestem tu nowy ale...

więc tak mój kolega ma neta 20-25 kb/s pezy pobieraniu, wiem , że w tych czasach to śmieszne , ale on mieszka w takim miejscu że tylko takiego neta mógł założyć. Jest to internet bezprzewodowy T-mobile i on twierdzi , że daje na tym necie grać w lola , czy to możliwe???

Opublikowano

Raczej tak, choc moze sie dlugo ladowac lub miec duze pingi, ew. problemy z polaczeniem, bo internety bezprzewodowe (tj. T-mobile nie mowie o zwyklych internetach xD) maja tendencje do rozłączania sie ( bynajmniej u moich znajomych)

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Testowałem kiedyś lola na necie 60kb/s i działało bardzo dobrze bez lagów.

Przy 2 razy mniejszej szybkości lagi raczej by się pojawiły.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie będzie miał żadnych problemów, na podobnym internecie grałem kiedyś bezproblemowo w LoLa, bez jakichkolwiek lagów.

Opublikowano

ale czy gra przy takim necie jest opłacalna ? czy te lagi nie będą psuć całej rozgrywki ? bo też bym sobie pograł a mam podobnego neta niestety:-( grałem na nim w metina i imetina i nie było problemów

Opublikowano

Byś musiał sprawdzić jaki masz ping i wtedy możemy pogadać o tym

mam ping od 150 do 200 na nie obciazonym a 500 jak laduje stronke . sory za bledy ale mi sie klawiatura zrypala

Byś musiał sprawdzić jaki masz ping i wtedy możemy pogadać o tym

ping od 140 do 200 przy nie obciazonym laczu do 500 przy ladowaniu strony
Opublikowano

Testowałem kiedyś lola na necie 60kb/s i działało bardzo dobrze bez lagów.

Przy 2 razy mniejszej szybkości lagi raczej by się pojawiły.

Ja mam neta 64/kb/s i mam 79 pingu, nie jest on zależny od prędkości łącza lecz od siły sygnału i jakości twojego łącza.Jeżeli masz dobry zasięg sieci w swojej miejscowości to możesz pograć, daj parametry swojego internetu z speedtesta.

Opublikowano

a i dodam że jak odpalam imetina ( priv ) to ping mam 200 zawsze miałem w tej grze małe opóźnienie , więc jeśli przy takiej gierce mam 200 to przy lolu ile może być ? więcej czy raczej tyle samo?

Opublikowano

Ja mam internet 512Kbps(przy pobieraniu max. 54Kbps) i gram normalnie 100 pingu :)

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

:-) a czy ping jest dla każdej gry taki sam?? to znaczy , jeśli będę miał np. 160 grając w last chaos albo metina , to czy ping będzie taki sam jak odpale np. WoWa ? . Chodzi mi o to czy ping jest zależny od tego w jaką gre gramy??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...