Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Brak itemów w sklepie

Bertek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po nowym patchu nie widze itemkow, w sklepie, ani na TABie, mam po prostu szare prostokaty, jak na nie najade to widac opis, ale jednak to denerwuje. Wie ktos jak sobie z tym poradzic? Gram na Wescie po polsku.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Napraw clienta lub go przeinstaluj, bo pewnie coś CI się nie ściągnęło ;)

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Ja również od dzisiejszego patcha mam z tym cholerstwem problem. Nawet dla przestrogi zagrałem pierwszy mecz nunu, uruchamiam sklep a tu same napisy bez tekstur. Spróbuję naprawić, może to coś da... :)

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

to se pogralem w lola gdyż mam ten sam problem co koledzy wyżej smiga mna 30 fps stale nie narzekam ale brak ikonek itemow to przesada repair nic nie dal :(

Opublikowano

Mam ten sam problem co Wy, naprawda/przeinstalacja nic nie pomaga :/ . Ogólnie można powiedzieć że ten patch z mojego punktu widzenia Z**bał LoL'a i połowa graczy której nie przeszkadzał stary interfejs po prostu odeszła. Mam nadzieję że w najbliższym czasie to naprawią bo szczerze wkur**a mnie to że nie widać tekstur.

Opublikowano

Wyczytalem na forum NA Lol i piszą tam czerwoni że to nie wina grafiki tylko tak sie dzieje przy procesorach z rodziny AMD Athlon i że cieżko nad tym pracują żeby wprowadzić fix. Nie spodziewalem sie ze moze to byc wina procesora.

Opublikowano

Jak masz kompa z drewna to nie widac. Zainwestuj w troche ramu..

no co ty?

powiedz mi czemu od razu nie kupili calego kompa? przecież to takie proste

Opublikowano

na 40% starszych procków amd ( athlon, semprot itd ) jest ten błąd. Poczekaj na fixa. Zaktualizuj stery, dorzuć ramu etc Błąd ten wystąpił także na intel pentium IV 2.93 ghz ( przynajmniej dla mnie, sprawdzałem czy lol działa na starym kompie )

Opublikowano

Też mam ten sam problem, wiecie może kiedy będzie coś wiadomo na ten temat ? Bo grać się nie da ;(

Pomogłem ;>? Proszę Like !:)To nic nie kosztuje :(

Proszę administracje o zdjęcie kilku procent :(

Opublikowano

Rada dla tych, którzy grali dużo - a mają problemy ze sklepem. W sklepie można wpisywać bezpośrednio nazwy przedmiotów i chyba to jest jedyne ułatwienie, kiedy nie mamy tekstur. JAk znamy buildy (a najlepiej trochę poszperać w itemach i porobić buildy na botach) to bez problemu wyszukujemy i kupujemy bez problemów.

Pomogłem? Polub mój post :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...