Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot

Zaklinacz Dusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie posiadam bota na palladium (PBdo BOT) I mam zamiar latać na palladium i czy opłaca się kupić citadele Za pomoc dam like . ^_^

A i czy ktoś ogarnia zmienianie HALI W HANGARZE . Dam +/ like . Za pomoc w tym temacie. -.-

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Adzik, tamten zbiera OS`em ten pedo to pierwsza różnica druga to taka, że OS nie sprzedaje i nie rzuca umek np (chyba, że ustawisz jakiegoś RSB shootera) jak masz taska na sellanie surek, naprawę jak ktoś cię ubije itd. to kup aegisa citadela do OS`a lepsza jak np idziesz do szkoły albo gdzieś +4-6h

sygnacu.jpg

Opublikowano

Adzik, tamten zbiera OS`em ten pedo to pierwsza różnica druga to taka, że OS nie sprzedaje i nie rzuca umek np (chyba, że ustawisz jakiegoś RSB shootera) jak masz taska na sellanie surek, naprawę jak ktoś cię ubije itd. to kup aegisa citadela do OS`a lepsza jak np idziesz do szkoły albo gdzieś +4-6h

No właśnie chodze do szkoły 6-7 h mnie nie ma w domu mam taska który gdy zbieże 5k leci selać ale jak miny go do 70% Uszkodzą to staje włącza niewidke i się klepie :/ właśnie AGIS Mam czyli citadele . Ogarniasz dobrze taska na palladium żeby się sprawdzał na citadeli ?? jak tak to napisz .

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Nie znam się na taskach ale podeślij mi na PW to pobawię się, żeby przy 70% użył umek albo co jakiś czas i żeby nie ubierał czapki.

@@UP@@ Sprawdź pw Task poszedł do cb . -.-

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Dzieci.. od kiedy w tasku są zawarte umki statków -.- ?

Raczej taskscript..

Jest to do zrobienia w 5minut.

#Topic - Aegis, będzie się repał na niebieskim polu podczas zbierania jak cię będą zjeżdżać alieny.

1355697137-U769566.png

Opublikowano

Raczej taskscript..

#Topic - Aegis, będzie się repał na niebieskim polu podczas zbierania jak cię będą zjeżdżać alieny.

A OGARNIASZ To tak dobrze żeby zrobić jak mi leci przez miny to dostanie 3-4 miny staje włącza niewidke klepnie się troche leci dalej !! a niewidki marnuje z 20-30 marnuje na 1 przelot :/ to się nie opłaca jak ogarniasz wgl task na palladiium daj znać . ^_^

Zbieram like + ;]

Opublikowano

A OGARNIASZ To tak dobrze żeby zrobić jak mi leci przez miny to dostanie 3-4 miny staje włącza niewidke klepnie się troche leci dalej !! a niewidki marnuje z 20-30 marnuje na 1 przelot :/ to się nie opłaca jak ogarniasz wgl task na palladiium daj znać . ^_^

Nie za dużo tych wymagań ? Wystarczy aegis + odpowiedni task script i przeleci przez miny bez problemu.

Ewentualnie dla szybszych ładowań umek ten boosterek co jest na schładzanie.

1355697137-U769566.png

Opublikowano

Raczej taskscript..

a PalladiumPro oglądałeś :P ?? mi nie działał jak powinien (bo ponoć innym działa ale analizując warunki po kolei dochodzę do wniosku że to ściema bo są takie co kolidują ze sobą) no i przy okazji popatrzyłem że owszem da się zdefiniować w tasku umki ;)

1362495952.png
Opublikowano

Ja też zbieram PDBO botem palladium. Przerobiłem sobie troche ten przykładowy task do zbierania do własnych potrzeb i zbieram około 1k pall na godzine (czasami przy dobrych wiatrach po 1,6k). Latam golcem z petem, ale kupie sobie aegisa, cytadeli nie polecam bo jest słaba, rzadko kiedy uzbierasz 8k pall bez zabicia wiec jak wracasz to i tak masz pusta ladownie, a i cytadela jest wolniejsza to jak ktos tez lata botem i wleci w Ciebie to Ci zakasza surowce, nie uzywam wcale niewidki bo sie nie przydaje praktycznie.

Opublikowano

Ja też zbieram PDBO botem palladium. Przerobiłem sobie troche ten przykładowy task do zbierania do własnych potrzeb i zbieram około 1k pall na godzine (czasami przy dobrych wiatrach po 1,6k). Latam golcem z petem, ale kupie sobie aegisa, cytadeli nie polecam bo jest słaba, rzadko kiedy uzbierasz 8k pall bez zabicia wiec jak wracasz to i tak masz pusta ladownie, a i cytadela jest wolniejsza to jak ktos tez lata botem i wleci w Ciebie to Ci zakasza surowce, nie uzywam wcale niewidki bo sie nie przydaje praktycznie.

Rinu odczytaj pw PROSZĘ o dalsze opowiedzi . ^_^

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Raczej taskscript..

Można w taska wplątać umki tylko nie wiem jak dodać czas itd. pobawię się przez nockę :P i tak czekam żeby mikołajowi jebnąć focie :ninja:

sygnacu.jpg

Opublikowano

Można w taska wplątać umki tylko nie wiem jak dodać czas itd. pobawię się przez nockę :P i tak czekam żeby mikołajowi jebnąć focie :ninja:

Jak ogarniesz to nie pożałujesz tego . Napewno lajki czekają . -.- ^_^

Zbieram like + ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...