Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co wybrać

czarna198812

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wybrać będę mieć 300k uri wybrać cytadele czy ulepszanie Irków?Teraz dużo siedzę na palladium i Zetki robię więc proszę pomóc a może coś innego napiszcie dzięki

Opublikowano

Jak chcesz jak bym wolał ulepszyć irki jakoś cyta nie przypadła mi do gusty. Zrobisz co zechcesz twoja urka jak bocisz Osem to możesz wybrać cytadele ; ]

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

lepiej drony , cytadel jest słaby , a jeśli bocisz na palladium to ubiją cię i tak , nieważene , czy latasz cytadelem , czy golcem , czy czymś tam

Tylko że na citadele nie ma misji jak narazie , a na golce jest więc golcem jestes bardziej na celowniku

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Wybrałem bym Cytadele ponieważ jak zbierasz palke osem to cytadele ma dużo ładownie a co za tym idzie nie musisz latać ciągle wymieniać palki.

Opublikowano

A ja się dołącze do pytania Posiadam PBdo-Bot i moje pytanie brzmi takie mam zamiar latać na palke ocziwście botem na palke ile procent ustawić w tasku żeby się klepał . -.-

Dam like/ + za pomoc

Zbieram like + ;]

Opublikowano

A ja się dołącze do pytania Posiadam PBdo-Bot i moje pytanie brzmi takie mam zamiar latać na palke ocziwście botem na palke ile procent ustawić w tasku żeby się klepał . -.-

Dam like/ + za pomoc

na pałkach to nie ma właściwie znaczenia , możesz dać 10 % , możesz dać 90 % i specjalnej różnicy w zarabianej pałce nie będzie

Opublikowano

Cytka tylko jest dobra do palladium, bo ma dużą ładownię(miałem na słabym koncie, ale testowałem moce i lipne moim zdaniem), ew. jako bunkier na wyloty.

Pozdrawiam

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...