Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dobrej jakości Słuchawki + Mikrofon, ewentualnie Karta Muzyczna.

DawidTson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, już od dłuższego czasu zabieram się do kupna troszkę lepszej jakości Słuchawek i Mikrofonu.. Obecnie posiadam TRACER SHAGGY TRS-216M, nie jest to coś dobrej jakości.. Wręcz przeciwnie..

Tutaj kieruję pytanie do was.. Jakie wy polecacie/używacie Słuchawki, Mikrofony, Słuchawki z mikrofonem oraz Karty Muzyczne..

Chciał bym się zamknąć w Kwocie 300zł z Słuchawkami i Mikrofonem, o Karcie Muzycznej pomyślę, kiedy będę mógł już podpiąć sobie ONKYO.sa na 5.1..

Chciał bym, aby ten "zestaw" troszkę bardziej skupiał się na jakości mikrofonu.

Opublikowano

Karta dźwiękowa, nie muzyczna :)

Kartę dźwiękową powienieneś mieć zintegrowaną, jak nie to http://www.morele.net/karta-dzwiekowa-sweex-7-1pci-z-cyfrowym-wy-sc015-137569/

Słuchawki z mikrofonem Creative Fatality Gaming. Jeśli ci nie odpowiada to napisz.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Ze słuchawek też polecam creative Fatal1ty, są po prostu zajebiste :D

Posiadam je i jestem naprawdę zadowolony :)

Jeżeli jakieś inne to Sensheiser .

Opublikowano

O Fatalitach słyszałem właśnie wiele.. że mają dosyć dobry mikrofon.. Lecz jednak jakość dźwięku jest troszkę średnia.. I podobnież po dłuższym użytkowaniu boli troszkę Głowa/Uszy..

Opublikowano

Mój kolega je posiada. Mówi, że dźwięk jest czysty, ogólnie to ujmując dobry, a mikrofon z tego co wiem można odpinać, a jego jakość dźwięku jest bardzo dobra, no bo przecież sam go słyszę i w ogóle widzę różnicę, ponieważ wcześniej on miał inne słuchawki w mikrofonem, i można było usłyszeć drobne szumy, a teraz już nie. Niestety uszy mogą boleć, zależy jakie masz, ja mam całkiem odstające więc mnie często bolą, i tak z resztą korzystam z głośników 5.1 :D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Fatal1ty to słuchawki nie warte 40 zł. Kup Sennheisery HD201 lub A4Tech HS-800

Ale mowa o 300 zł więc SteelSeries Siberia V2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...