Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem redstone

karolezeczek3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z redstonem a dokładnie gdy klikam na przycisk żeby go uruchomić to mi laguje minecraft niegdy tak nie miałem.Gdy gram normalnie mam +20 fps a gdy włączam redstona to spadają do 0.Nie wiem moze jest jakis program albo coś co zminiejsza lagi?

Opublikowano

CCleanerem nie umiem się opsługiwać dałem analizuj potem Uruchom i nic się nie zmieniło w minicrafcie a teraz pobieram game booster może on zadziała

A game booster nie chce mi się zainstalować pisze że jakaś instalacja już jest ale nic takiego nie widze

Opublikowano

Duży jakiś ten mechanizm? Jeśłi bardzo to może po prostu masz za słabego kompa. Bo w minecrafcie tak normalnie mieć 20 fps to jest nic....

Opublikowano

Przeczyść kompa CCleanarem

Wgraj GameBoster'a

Zainstaluj OptiFine

Nie buduj zbyt dużych mechanizmów.

Przeczyść kompa z kurzu.

Zainstaluj naj. sterowniki karty graficznej.

Opublikowano

właśnie o to chodzi że nawet jak jest jeden restone i go uaktywnie to się ścina a jak robie z opóźnieniem to już nie da się grać kompa mam dosyć dobrego a modów żadnych nie mam problemy zaczeły się kilka miesięcy temu,ściągnełem nawet tuneup (podobno najlepszy) i cały komp nagle odlagował a minecraft dallej to samo więc już nei wiem co robić mozę chociaż OptiFine zadziała

Edit:dobra zainstalowałem optifine i wszystko lata gładko fps dochodzą do 100 a jak używam redstone spadają do 30 więc żadnych lagów dzięki wielkie leci like :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...