Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Drigma.pl - system petów.

BuenaCosta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pety już gdzieś widziałem, a na serwerze nie zagram.. bo.. koniec świata (lol).

Gut film.

Opublikowano

BuenaCosta i Erotron wydają new serwa ;) Tak jak Across gadał, erontron ma w planach harda, a tu co ? :O BuenaCosta robi harda z tajemniczą osobą ;) Hmm, no kto to może być ?;o zwłaszcza, że już reklamował erontronowi Reinora za hajs. ^^

Och buena, jesteśmy tacy podobni w robieniu ludzi w jajo ;d ja swoim filmem, na który nabrało się sporo osób, ale ci, którzy włączyli full hd i ekran skapnęli się ;> Jednakże ja to potwierdziłem dawno :] A ty mimo tego, że ludzie wiedzieli, że sprzedałeś się za 200 zł (to jest ok) to jeszcze okłamywałeś ludzi, że to nie prawda i każdego blockowałeś :] Oby serwer twój i Erontrona podzielił los TURISASA, REINORA, SUPERNIEBA, AFERII ;D

Ciao.

xnzn.jpg
Opublikowano

<ironia>PETY Z MPC JEJEJEJEJE!!!!jedenjeden11

UNIJKATOFY SERFER EVErrr!</ironia>

A tak na prawdę misie cukrowe. Róbcie coś sami .. a nie robicie filmy że o jak ja to ładnie umiem znaleźć na mpc nowości ?!

KsOC7.jpgPOMOGŁEM? KLIKNIJ LUBIĘ TO!
Opublikowano

<ironia>PETY Z MPC JEJEJEJEJE!!!!jedenjeden11

UNIJKATOFY SERFER EVErrr!</ironia>

A tak na prawdę misie cukrowe. Róbcie coś sami .. a nie robicie filmy że o jak ja to ładnie umiem znaleźć na mpc nowości ?!

Naprawdę polecam się ogarnąć. Czy ja w filmie mówię, że ja zrobiłem te pety, że to Drigma je stworzyła? Po prostu przedstawiam to co będzie na moim serwerze ... widzę, że ciężko u Ciebie z interpretacją :).

BuenaCosta i Erotron wydają new serwa ;) Tak jak Across gadał, erontron ma w planach harda, a tu co ? :O BuenaCosta robi harda z tajemniczą osobą ;) Hmm, no kto to może być ?;o zwłaszcza, że już reklamował erontronowi Reinora za hajs. ^^

Och buena, jesteśmy tacy podobni w robieniu ludzi w jajo ;d ja swoim filmem, na który nabrało się sporo osób, ale ci, którzy włączyli full hd i ekran skapnęli się ;> Jednakże ja to potwierdziłem dawno :] A ty mimo tego, że ludzie wiedzieli, że sprzedałeś się za 200 zł (to jest ok) to jeszcze okłamywałeś ludzi, że to nie prawda i każdego blockowałeś :] Oby serwer twój i Erontrona podzielił los TURISASA, REINORA, SUPERNIEBA, AFERII ;D

Ciao.

Dalej baw się w Boga, że wiesz wszystko lepiej :). Ja już powiedziałem jaką miałem styczność z Erontronem i Superniebem. Co to Reinor to grałem z przyjaciółmi a nie dla twórcy tego serwera. Wszystko co teraz będę robił to "Buena i Erontron?". Jesteś tak prosty i tak łatwy na manipulację. Idź dalej twórz prymitywne filmy jak to eq z navi a po nieudanej próbie wmawiaj, że to było dla beki. Jesteś taki suchy :)

Opublikowano

Wcale nie dziwne jest to, że reklamowałeś serwer erontrona za te 200 zł, across zapowiedział, że Santriel ma w planach harda, a tu co ;o    Buenka robi harda :>

No zaiste, grałeś na reinor z friendami (może jeszcze z neta ? :P ), a w reklame reinora podobnie jak tej drigmy też się bawiłeś ;>    Suchy to raczej jesteś ty, bo ja nie bawię się w okłamywanie samego siebie i nie jestem podatny na manipulacje :]

Serwery erontrona zawsze mają chociaz 1-2 rzeczy takie same, więc łatwo będzie poznać czyj to serwer :x     Zresztą erontron nie ma już prawie graczy na reinor to nic dziwnego, że może robić new priva ;>     Jemu tylko o hajs chodzi, a dobrze zareklamowany hard przyniesie b.dużo kasy, a dla niego to bajka :D     Więc nie wiem kto wciska kit :x

Btw. - ja pisałem, że mój podrobiony film zrobiony w 10 min był dla beki ?    Byli ci co nie przyjrzeli się temu dokładnie i myśleli, że to prawda i są ci którzy zobaczyli duże błędy :]     Oczywiście nadal byli ci co nie lubili erontrona, za te zamykanie serwerów, niszczenie innych itp. i wierzyli, że to prawda podając argumenty, a ja napisałem im, że to nie prawda, że ten film tak jak inni napisali - podrobiłem :], więc sam nie pierdziel farmazonów, a jak już masz zamiar coś gadać to naucz się dobierać odpowiednie słowa, bo nie każdy jest na tak niskim poziomie co ty :>

Życzę, aby cie Satriel w jajo zrobił i żeby ten serwer padł :DJucu - Santriel umie tylko kopiować dosłownie all z innych serwerów, nic od siebie nie daje, więc nie zdziw się jeśli ten serwer będzie łatwiejszą wersją turisasa lub ew. kopią supernieba ;>

xnzn.jpg
Opublikowano

Naprawdę polecam się ogarnąć. Czy ja w filmie mówię, że ja zrobiłem te pety, że to Drigma je stworzyła? Po prostu przedstawiam to co będzie na moim serwerze ... widzę, że ciężko u Ciebie z interpretacją :).

Dalej baw się w Boga, że wiesz wszystko lepiej :). Ja już powiedziałem jaką miałem styczność z Erontronem i Superniebem. Co to Reinor to grałem z przyjaciółmi a nie dla twórcy tego serwera. Wszystko co teraz będę robił to "Buena i Erontron?". Jesteś tak prosty i tak łatwy na manipulację. Idź dalej twórz prymitywne filmy jak to eq z navi a po nieudanej próbie wmawiaj, że to było dla beki. Jesteś taki suchy :)

Wielkie sory miszczu. Szanowałem Cię za grę na Feniksie (Dużo osiągnąłeś). Liczba widzów itp itd. , ale się sprzedałeś. Mogłeś zachować trochę godności a nie zbłaźnić się przed Swoimi widzami przez jednego fałszywego typa, który się zwie na tym forum Santriel.

footer_logo.png

Opublikowano

No właśnie nie wiem po co w ogóle się tu udzielasz. Także żegnam wszechwiedzący :) bo co bym nie napisał to wiesz lepiej - zresztą tak wygląda większość komentarzy osób, które mają 0 wiedzy na jakiś temat a potrafią utoczyć komentarz, naskrobać syfu i dać "napisz". Może kiedyś komuś zabłyśniesz w pracy tym sposobem. Przecież ty już taki dorosły :). Ostatnia wiadomość jaką skierowałem w Twoją stronę pod ten nick.

Sorry guys, ale to prawda. Buena sprzedałeś się gorzej niż "prostytutka" (inaczej "dziwka")

Jesteś tak samo fałszywy jak i zarazem oszustem, oszukujesz swoich widzów (robisz ich w bambuko) szkoda tylko że to są dzieci w wieku pewnie 12-14 lat i nigdy nie przejrzą na oczy.

Szkoda że kiedyś odinstalowałem GG, a parę fajnych zdjęć by wyszło :) nie zapomnij że to ja do cb napisałem w sprawie reklamy za PLN ;) santriel jest tak "mądry" (ironia) że nigdy by nie wpadł na taki pomysł reklamy że za marne 200zł zareklamować serwer z czego zarobi 10x tyle :D

Oni mają 0 wiedzy ? chłopcze, ja wiem dużo więcej niż ty :)

Nie zapominajmy kto to santriel - erontron - twórca harda drisma czy chu wiem jak to się zwie.

http://www.youtube.c...h?v=ma8qbg3OdRU

Tak samo znajdziemy tam pewnie infomacje na temat bueny, a jego słowa "manipulacja" chłopie każdy kto ma rozum - mózg sam przejrzy na oczy jaką to jesteś dzi*ką z santrielem.

Dodatek !

Wszystko co znajdziemy na serwerze, znajdziemy także to na MPC, epvp itp. wszystkich forach z modyfikacją metin2 :)

JA JEBIE! TE NOWOŚCI SĄ ZAJEBISTE! (sorry, to było kilka miechów temu)

Pozdrawiam.

Opublikowano

"Naprawdę polecam się ogarnąć. Czy ja w filmie mówię, że ja zrobiłem te pety, że to Drigma je stworzyła? Po prostu przedstawiam to co będzie na moim serwerze ... widzę, że ciężko u Ciebie z interpretacją :)."

Zrobisz mu reklamę i wyjebie Cie na zbity pysk

Opublikowano

"Naprawdę polecam się ogarnąć. Czy ja w filmie mówię, że ja zrobiłem te pety, że to Drigma je stworzyła? Po prostu przedstawiam to co będzie na moim serwerze ... widzę, że ciężko u Ciebie z interpretacją :)."

Zrobisz mu reklamę i wyjebie Cie na zbity pysk

Potem zrobi "Sprostowanie" jak nasz miszcz BuFu i będzie myśleć, że ludzie zapomną :))

footer_logo.png

Opublikowano

Sorry guys, ale to prawda. Buena sprzedałeś się gorzej niż "prostytutka" (inaczej "dziwka")

Jesteś tak samo fałszywy jak i zarazem oszustem, oszukujesz swoich widzów (robisz ich w bambuko) szkoda tylko że to są dzieci w wieku pewnie 12-14 lat i nigdy nie przejrzą na oczy.

Szkoda że kiedyś odinstalowałem GG, a parę fajnych zdjęć by wyszło :) nie zapomnij że to ja do cb napisałem w sprawie reklamy za PLN ;) santriel jest tak "mądry" (ironia) że nigdy by nie wpadł na taki pomysł reklamy że za marne 200zł zareklamować serwer z czego zarobi 10x tyle :D

Oni mają 0 wiedzy ? chłopcze, ja wiem dużo więcej niż ty :)

Nie zapominajmy kto to santriel - erontron - twórca harda drisma czy chu wiem jak to się zwie.

http://www.youtube.c...h?v=ma8qbg3OdRU

Tak samo znajdziemy tam pewnie infomacje na temat bueny, a jego słowa "manipulacja" chłopie każdy kto ma rozum - mózg sam przejrzy na oczy jaką to jesteś dzi*ką z santrielem.

Dodatek !

Wszystko co znajdziemy na serwerze, znajdziemy także to na MPC, epvp itp. wszystkich forach z modyfikacją metin2 :)

JA JEBIE! TE NOWOŚCI SĄ ZAJEBISTE! (sorry, to było kilka miechów temu)

Pozdrawiam.

Naprawdę Acros nie chcę mi się szczególnie z Tobą konwersować. Jesteś kolejnym, który bawi się w wszechwiedzącego ?:) Nie wiem co planowaliście jeszcze jak gadaliśmy na SuperNiebo ale do żadnych zapłat nie doszło. Owszem skontaktowałeś się ze mną, później rozmawiałem z tym całym Erontronem jeszcze nie wiedząc w ogóle kto to jest. Dla mnie był spoko. Od czasu SuperNieba nie mam z nim kontaktu, Reinor? Czysta gra z przyjaciółmi, którym znudził się [PL] i grali tam. Drigma? Piszesz święcie przekonany, że robię ten serwer z Santrielem tylko na podstawie tego, że miałem z nim dawno temu styczność. Oczerniaj sobie Santriela skoro do niego masz tyle pretensji ale nie mnie skoro nie masz podstaw i argumentów do rozmowy. Wiem jaki masz osobisty powód naganiania na mnie wymyślonych brudów bo prosiłeś mnie o pewną przysługę a ja się nie zgodziłem. Jesteś dalej taki prosty :). Miałem nie konwersować i już nie będę bo z takimi ludźmi jak Ty nie warto ...

Opublikowano

Naprawdę Acros nie chcę mi się szczególnie z Tobą konwersować. Jesteś kolejnym, który bawi się w wszechwiedzącego ? :) Nie wiem co planowaliście jeszcze jak gadaliśmy na SuperNiebo ale do żadnych zapłat nie doszło. Owszem skontaktowałeś się ze mną, później rozmawiałem z tym całym Erontronem jeszcze nie wiedząc w ogóle kto to jest. Dla mnie był spoko. Od czasu SuperNieba nie mam z nim kontaktu, Reinor? Czysta gra z przyjaciółmi, którym znudził się [PL] i grali tam. Drigma? Piszesz święcie przekonany, że robię ten serwer z Santrielem tylko na podstawie tego, że miałem z nim dawno temu styczność. Oczerniaj sobie Santriela skoro do niego masz tyle pretensji ale nie mnie skoro nie masz podstaw i argumentów do rozmowy. Wiem jaki masz osobisty powód naganiania na mnie wymyślonych brudów bo prosiłeś mnie o pewną przysługę a ja się nie zgodziłem. Jesteś dalej taki prosty :). Miałem nie konwersować i już nie będę bo z takimi ludźmi jak Ty nie warto ...

Kolejny "jutuber" który mydli oczy ludziom, aby zapomnieli jak było :)

Sory, ale nie zgodzę się z tym co pisałeś. Jeżeli tworzysz serwer z Santrzjebem to na zapowiedzi "Twój projekt" zakończy swój żywot. Administrator Reino** już podpadl dużej ilości osób, także nie liczyłbym na "łagodne" przywitanie nowego serwera (czyt. nowej konkurencji) na arenie polskich serwerów prywatnych -.-

footer_logo.png

Opublikowano

Naprawdę Acros nie chcę mi się szczególnie z Tobą konwersować. Jesteś kolejnym, który bawi się w wszechwiedzącego ? :) Nie wiem co planowaliście jeszcze jak gadaliśmy na SuperNiebo ale do żadnych zapłat nie doszło. Owszem skontaktowałeś się ze mną, później rozmawiałem z tym całym Erontronem jeszcze nie wiedząc w ogóle kto to jest. Dla mnie był spoko. Od czasu SuperNieba nie mam z nim kontaktu, Reinor? Czysta gra z przyjaciółmi, którym znudził się [PL] i grali tam. Drigma? Piszesz święcie przekonany, że robię ten serwer z Santrielem tylko na podstawie tego, że miałem z nim dawno temu styczność. Oczerniaj sobie Santriela skoro do niego masz tyle pretensji ale nie mnie skoro nie masz podstaw i argumentów do rozmowy. Wiem jaki masz osobisty powód naganiania na mnie wymyślonych brudów bo prosiłeś mnie o pewną przysługę a ja się nie zgodziłem. Jesteś dalej taki prosty :). Miałem nie konwersować i już nie będę bo z takimi ludźmi jak Ty nie warto ...

Przykro mi, serwerek santriela nie wystartuje.

Serwer jego bardzo prosto rozpoznać, tym bardziej że takie gówno jak ty go reklamuje :) i nie ma odwagi się przyznać.

Współczuje ci w realu jakim jesteś frajerem :)

Opublikowano

Kolejny "jutuber" który mydli oczy ludziom, aby zapomnieli jak było :)

Sory, ale nie zgodzę się z tym co pisałeś. Jeżeli tworzysz serwer z Santrzjebem to na zapowiedzi "Twój projekt" zakończy swój żywot. Administrator Reino** już podpadl dużej ilości osób, także nie liczyłbym na "łagodne" przywitanie nowego serwera (czyt. nowej konkurencji) na arenie polskich serwerów prywatnych -.-

No może jeżeli bym tworzył to tak, jednakże moja znajomość z Erontronem skończyła się na SuperNiebo. Jeżeli sugerujesz się informacjami, które podaje Acros poprzez swoje błahe domysły to jesteś w błędzie. Acros ma osobisty powód do gnębienia mnie i oczerniania a wykorzystuje do tego moją dawną "znajomość" z erontronem. Także bądź sobie po której chcesz stronie :)

Opublikowano

Nie lepiej zakończyć ten bezsensowny spór? Wszyscy się ośmieszacie.

Nie macie nic na to że Buena robi serva z erocośtam więc po co te wszystkie najazdy?

graphic.png

Opublikowano

Jak to wyjdzie w 100% na jaw to wtedy sobie na niego nachodź ile chcesz.. możecie się nawet pozabijać, mi to obojętnie. Ale teraz nie spamuj już.

graphic.png

Opublikowano

Odpowiedź dla bueny odnośnie tego postu :

Z całym szacunkiem.

Masz tam GM'a - masz?

Podobno to miał być TWÓJ serwer, czyli tak na prawdę to TY jesteś jego wizytówką ( popjular juduber)

Więc Buena z całym szacunkiem, który do Ciebie darzę - Nie mówię tego wprost do CIEBIE jako iż to TY wgrałeś ten SYSTEM.

Powiedziałem to w trybie ogólnym - lepiej chwalić się czymś unikatowym, niespodziewanym niż dawać "odgrzane kluchy z mpc"

Tyle ode mnie.

Dziękuję Dobranoc.

KsOC7.jpgPOMOGŁEM? KLIKNIJ LUBIĘ TO!
  • 4 lata później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...