Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Drigma.pl - prywatny serwer Metin2 [hard podchodzący lekko pod medium]

BuenaCosta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Buena - dobra reklama

Erontron - leci na kasę i miał w planach harda o czym wspomniał Across dawno przed zapowiedzią bueny. że serwa robi, a dobra reklama = dużo graczy = w chuj hajsu z is.

+ razem współpracowali. :) Mogę się założyć, że to będzie ich wspólny serwer. Skoro buena karateka nie przyznał się, że za reklamę serwa erontrona dostał 200 zł to i tu się nie przyzna :]

+ do tego nie ma zapowiedzi na MPC bo ero doskonale wie że prezka by nie przetrwała :P

Opublikowano

Widzę, że wszyscy z góry są nastawieni, że ser padnie na starcie albo ogólnie nie wystartuje.

A ja jestem pozytywnej myśli(trzeba myśleć pozytywnie)

A i jeśli chodzi o tego pana zwanego ....Erontron.... to nie macie 100% dowodów, że Buena robi z nim serwer.

Domysły a fakty to dwie różne rzeczy.A co z tego wszystkiego wyjdzie, to dowiemy się +21.12.2012 więc nie rozumiem tej spiny.

Spokojnie poczekajmy ;]

Opublikowano

Widzę, że wszyscy z góry są nastawieni, że ser padnie na starcie albo ogólnie nie wystartuje.

A ja jestem pozytywnej myśli(trzeba myśleć pozytywnie)

A i jeśli chodzi o tego pana zwanego ....Erontron.... to nie macie 100% dowodów, że Buena robi z nim serwer.

Domysły a fakty to dwie różne rzeczy.A co z tego wszystkiego wyjdzie, to dowiemy się +21.12.2012 więc nie rozumiem tej spiny.

Spokojnie poczekajmy ;]

To są fakty.

Opublikowano

Ostatni raz, a miało nie być - Buena ty idioto, to że cb nie lubię bo jesteś równie fałszywym psem co Santriel nie znaczy, że dlatego hejtuję ten serwer i mówię, że to priv erontrona. Dla twojej wiadomości erontronowi piszę tak pod każdą publikacją/zapowiedzią serwerów.

Jesteś hipokrytą i bachorem, mówisz, że bawię się w Boga wszechwiedzącego, a piszę cały czas głównie o erontronie i żeby ze względu na niego tu nie grać, a ty wyjeżdzasz, że robię to bo cb nie lubie, no ja pierdole karateka dostał w łeb od 11 latka i ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem.

Jak się okaże, że to jednak nie serwer erontrona to cię przeproszę i tego twórce mimo, że będziesz miał to w dupie i napiszę ci jak użyć pięści bo wątpie by jakieś pierdoły uczące 11 latków miały cokolwiek wspólnego z zawodowymi sztukami walki.

Yo

Btw. - Santriel słynie także z reklamowania swoich serwerów na metin2mod.tk :D Wchodzę, pacze, a tu Drigma.

No zobaczymy kogo to tak naprawdę serwer :]

xnzn.jpg
Opublikowano

Ostatni raz, a miało nie być - Buena ty idioto, to że cb nie lubię bo jesteś równie fałszywym psem co Santriel nie znaczy, że dlatego hejtuję ten serwer i mówię, że to priv erontrona. Dla twojej wiadomości erontronowi piszę tak pod każdą publikacją/zapowiedzią serwerów.

Jesteś hipokrytą i bachorem, mówisz, że bawię się w Boga wszechwiedzącego, a piszę cały czas głównie o erontronie i żeby ze względu na niego tu nie grać, a ty wyjeżdzasz, że robię to bo cb nie lubie, no ja pierdole karateka dostał w łeb od 11 latka i ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem.

Jak się okaże, że to jednak nie serwer erontrona to cię przeproszę i tego twórce mimo, że będziesz miał to w dupie i napiszę ci jak użyć pięści bo wątpie by jakieś pierdoły uczące 11 latków miały cokolwiek wspólnego z zawodowymi sztukami walki.

Yo

Btw. - Santriel słynie także z reklamowania swoich serwerów na metin2mod.tk :D Wchodzę, pacze, a tu Drigma.

No zobaczymy kogo to tak naprawdę serwer :]

moze i masz racje ale powiedz mi teraz gdzie w dzisiejszym swiecie nie jestesmy robieni w hhja heh zamiast sie przejmowac innymi sprawami to ty ze on robi pikselami ludzia w hhja za 200 zl .Normalnie szok co sie z dzisiejszym zpoleczenstwem dzieje zrobil ci cos czy co ,okradl cie moze, smieszny sie robisz i powiem ci szczerze ze 90% ludzi ma to w dupie ze ktos kogos okrada czy w hhja robi bedzie dobry serwer bedzie ludzi gralo bedzie denny to bedzie mial te 20 online i niech sie cieszy nie mam osobiscie nic do ciebie bo cie nawet nieznam a za dwa dni zapewne zapomne twoj nick. A wiec radzie ci dla twojego dobra odpusc sobie na sile wpajania ludziom prawdy bo dzisiaj taka cholota niestety jest ze tego nawet w gimnazjum dodawania ulamkow nie naucza . Pozdrawiam i wesolych

Opublikowano

Drigma wychodzi 21.12.2012 r - a nie czasem 25? Tak w zapowiedzi napisaliście.

82398773732626369279.png

i haters

Opublikowano

dobra czekam jeszcze na priva rocka albo roja, chociaz oni nie nagrywaja metina ale czego sie nie zrobi dla kasy.

hahahha dobre :D Co racja to racja ^_^

Opublikowano

Kórde Czy wam też sie tak psuje storna Główna i wg cała strona www.Drigma.pl ???

Drigma najprawdopodobniej nie wyjdzie.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

• 3 lata później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...