Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Drigma.pl - prywatny serwer Metin2 [hard podchodzący lekko pod medium]

BuenaCosta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Chciałbym zaprosić Was do oglądnięcia tych 2-ch filmików na temat serwera Drigma.pl

Drigma wychodzi 21.12.2012 r. - prezentacja serwera pojawi się na MPC bliżej jej startu.

Typ: hard podchodzący lekko pod medium

Wszelkie drobne informacje jak będzie wyglądał serwer przedstawiam na moim kanale YouTube.

Zainteresowanych zapraszam do śledzenia kanału w celu pozyskania bardziej szczegółowych informacji na temat serwera.

Pozdrawiam i zostawiam linki :)

http://www.youtube.com/watch?v=O43VpuE1m9A

Opublikowano

Hmm może być ciekawie , jedynie co mnie zastanawia to Twoja ekipa serwerowa , w którymś z filmów wspominasz że serwer robisz z kolegą , nie wiem jakie są Twoje umiejętności , ale czy to nie za mało , chyba że kolega zna się na kodowaniu strony , grafice jak i na samych plikach + cliencie.

Opublikowano

Nie ma co.

Jak dla mnie denny serwer,wyszla juz wiele lepsza ravia,oraz balantia(co do balanti to nie jest dobry serwer technicznie,ale jezeli chodzi o liczebnosc graczy to jest dobrze).

Mysle ze najebane tu wszystko z pl v3 inne i tyle.

Nic innego w tym nie widze,a tego juz jest duuuzooo!

Jedyne co mi sie podoba to intro.

Opublikowano

Hmm może być ciekawie , jedynie co mnie zastanawia to Twoja ekipa serwerowa , w którymś z filmów wspominasz że serwer robisz z kolegą , nie wiem jakie są Twoje umiejętności , ale czy to nie za mało , chyba że kolega zna się na kodowaniu strony , grafice jak i na samych plikach + cliencie.

Film przedstawia pierwsze informacje na temat serwera a nie jego finalną wersję. Będzie dużo więcej nowych rzeczy jeżeli o to Ci chodzi :).

Opublikowano

Nie chodzi mi o to Buena , chodzi o stronę techniczną , ciężko wam będzie ogarnąć ddos na serwer + stronkę - pamiętaj że ktoś będzie musiał to 24/7 naprawiać nie wspomnę u bugach które mogą się pojawić.

Opublikowano

Nie chodzi mi o to Buena , chodzi o stronę techniczną , ciężko wam będzie ogarnąć ddos na serwer + stronkę - pamiętaj że ktoś będzie musiał to 24/7 naprawiać nie wspomnę u bugach które mogą się pojawić.

A o to chodzi, a to tu nie mogę za dużo powiedzieć i zapewniać. Po prostu zobaczymy jak będzie :)

Opublikowano

BuenaCosta i Erotron wydają new serwa ;) Tak jak Across gadał, erontron ma w planach harda, a tu co ? :O BuenaCosta robi harda z tajemniczą osobą ;) Hmm, no kto to może być ?;o zwłaszcza, że już reklamował erontronowi Reinora za hajs. ^^

Och buena, jesteśmy tacy podobni w robieniu ludzi w jajo ;d ja swoim filmem, na który nabrało się sporo osób, ale ci, którzy włączyli full hd i ekran skapnęli się ;> Jednakże ja to potwierdziłem dawno :] A ty mimo tego, że ludzie wiedzieli, że sprzedałeś się za 200 zł (to jest ok) to jeszcze okłamywałeś ludzi, że to nie prawda i każdego blockowałeś :] Oby serwer twój i Erontrona podzielił los TURISASA, REINORA, SUPERNIEBA, AFERII ;D

Ciao.

xnzn.jpg
Opublikowano

BuenaCosta i Erotron wydają new serwa ;) Tak jak Across gadał, erontron ma w planach harda, a tu co ? :O BuenaCosta robi harda z tajemniczą osobą ;) Hmm, no kto to może być ?;o zwłaszcza, że już reklamował erontronowi Reinora za hajs. ^^

Och buena, jesteśmy tacy podobni w robieniu ludzi w jajo ;d ja swoim filmem, na który nabrało się sporo osób, ale ci, którzy włączyli full hd i ekran skapnęli się ;> Jednakże ja to potwierdziłem dawno :] A ty mimo tego, że ludzie wiedzieli, że sprzedałeś się za 200 zł (to jest ok) to jeszcze okłamywałeś ludzi, że to nie prawda i każdego blockowałeś :] Oby serwer twój i Erontrona podzielił los TURISASA, REINORA, SUPERNIEBA, AFERII ;D

Ciao.

Musisz o tym pierdolić za przeproszeniem w każdym jego temacie? Wystarczy to napisać raz.

Co do serwera nie mam wielkich zastrzeżeń, ale zróbcie coś swojego - a nie zwalajcie z MPC :x

Proponował bym tobie Buena i twojemu koledze zrobić coś co zachęci nas, graczy do zagrania na waszym serwerze. Z tych wszystkich zapowiedzi serwerów najbardziej na razie czekam na serwer Tenmy albo Qentiniosa.

graphic.png

Opublikowano

Musisz o tym pierdolić za przeproszeniem w każdym jego temacie? Wystarczy to napisać raz.

Co do serwera nie mam wielkich zastrzeżeń, ale zróbcie coś swojego - a nie zwalajcie z MPC :x

Proponował bym tobie Buena i twojemu koledze zrobić coś co zachęci nas, graczy do zagrania na waszym serwerze. Z tych wszystkich zapowiedzi serwerów najbardziej na razie czekam na serwer Tenmy albo Qentiniosa.

Tak, wobec takich fałszywych typków nie mam szacunku i będę pisał cały czas wypowiedzi negatywne o serwerze erontrona, wszędzie gdzie poczuje jego smród. Buena to mi praktycznie zwisa, pies erontrona, który robi za reklame dla 100 zł.

xnzn.jpg
Opublikowano

Jak ci się nie podoba, to po co się prujesz i obrzucasz go błotem.

Zapewne masz góra 14 lat i mu zazdrościsz, że stawia własny ser.

Opublikowano

Spierdalaj, kolejny tępak, który musi użyć słowa "Zazdrość"

DLA TWOJEJ WIADOMOŚCI NIE GADAM TAK KAŻDEJ OSOBIE SŁAWNEJ NA YT, KTÓRA COŚ ROBI DLA KASY, TYLKO PISZĘ TAK ZAWSZE O SERWERACH ERONTRONA, DOCIERA TO DO CB ?

ERONTRON TO GOŚĆ, KTÓRY NISZCZY INNE SERWERY I OKRADA WRĘCZ GRACZY ZE SWOICH SERWERÓW. NIE SZANUJĘ TAKICH TYPKÓW I TYLE.

I nie mam 14 lat, mam 17 lat, zresztą nie będę ci już dalej tłumaczył bo jak widać gówno wiesz o tym co robi erontron.

xnzn.jpg
Opublikowano

DLA TWOJEJ WIADOMOŚCI NIE GADAM TAK KAŻDEJ OSOBIE SŁAWNEJ NA YT, KTÓRA COŚ ROBI DLA KASY, TYLKO PISZĘ TAK ZAWSZE O SERWERACH ERONTRONA, DOCIERA TO DO CB ?

ERONTRON TO GOŚĆ, KTÓRY NISZCZY INNE SERWERY I OKRADA WRĘCZ GRACZY ZE SWOICH SERWERÓW. NIE SZANUJĘ TAKICH TYPKÓW I TYLE.

I nie mam 14 lat, mam 17 lat, zresztą nie będę ci już dalej tłumaczył bo jak widać gówno wiesz o tym co robi erontron.

Nie jesteś dla mnie nikim nadzwyczajnym i napiszę to co zwykle pisze do takich osób. Myśl co chcesz i baw się w Boga o wszechwiedzący. Bądź dalej manipulowany przez innych i nie mam zamiaru Ci tłumaczyć jak wygląda obecna sytuacja bo również mi to zwisa :). HGH.

Opublikowano

"Manipulowany" śmieszne. Across mną manipuluje ? Gadam tak o erontronie bo to śmieć, który niszczy serwy na które ludzie kasę wydają, ale oczywiście ty tego nie skumasz bo zapewne jesteś chłoptasiem, któremu mamunia stawia obozy karate itp. i podejrzewam, że nigdy nie miałeś własnych zarobionych pieniędzy w łapie.

Spłyń psie erontrona.

xnzn.jpg
Opublikowano

"Manipulowany" śmieszne. Across mną manipuluje ? Gadam tak o erontronie bo to śmieć, który niszczy serwy na które ludzie kasę wydają, ale oczywiście ty tego nie skumasz bo zapewne jesteś chłoptasiem, któremu mamunia stawia obozy karate itp. i podejrzewam, że nigdy nie miałeś własnych zarobionych pieniędzy w łapie.

Spłyń psie erontrona.

Naprawdę beka z Ciebie chopiee :). Wzruszające te Twoje wypowiedzi. No ale zabawiasz się w wszechwiedzącego Boga to tak jest. Mając 17 lat nie powinieneś się wymądrzać na temat "zarobionych własnoręcznie pieniędzy" :). Zresztą popisałeś się już swoją inteligencją w tych swoich wypocinach a teraz lulu :)

Opublikowano

Wybacz, ale ja w wakacje zapewne jak ty, nie latam do mamusi po pieniążki na obozik, na piciu, na batonika, tylko ruszam dupę do roboty, więc to raczej chłopaczek trenujący swoje "kung-fu" z 11 latkami nie powinien się wypowiadać o tym czy mogę mówić o zarabianiu czy nie :)

Przynajmniej nie zarabiam "dając dupy złodziejowi santrielowi" poprzez reklamowanie serwa tej mendy za 200 zł i nie okłamuję potem ludzi ;) Czyt. zrozum.

Och no wiem, że moje wypowiedzi opisujące po części prawdziwą osobę erontrona złodzieja cię nie ruszają, bo jesteś jego psem, który za 10 zł robi za reklame i oszukuję innych, że to nie prawda i ma w dupie czy jest on złodziejem, kłamcą, mendą czy psuje czyjąś pracę ;)

Jesteś takim samym robalem co on :)

A i nie zgrywam tu mądrali bo nie mówię o czymś na czym ja się znam, albo ktoś inny tylko mówię co myślę :)

Tak więc, hmmm jakby ci to powiedzieć młokosie ? ... A, siad płaski i do laski erontrona. Za dychacza napewno pójdziesz z nim na taki układ.

Btw. - skoro uważasz się za tak dorosłego to czemu mnie jak każdy mądry człowiek nie spławiłeś ? :> To było pytanie retoryczne ;D Jesteś na to za tępy. Zmiatam stąd bo tu sami kłamcy i bachory lecące na hajs by mieć na balona.

xnzn.jpg
Opublikowano

Wybacz, ale ja w wakacje zapewne jak ty, nie latam do mamusi po pieniążki na obozik, na piciu, na batonika, tylko ruszam dupę do roboty, więc to raczej chłopaczek trenujący swoje "kung-fu" z 11 latkami nie powinien się wypowiadać o tym czy mogę mówić o zarabianiu czy nie :)

Przynajmniej nie zarabiam "dając dupy złodziejowi santrielowi" poprzez reklamowanie serwa tej mendy za 200 zł i nie okłamuję potem ludzi ;) Czyt. zrozum.

Och no wiem, że moje wypowiedzi opisujące po części prawdziwą osobę erontrona złodzieja cię nie ruszają, bo jesteś jego psem, który za 10 zł robi za reklame i oszukuję innych, że to nie prawda i ma w dupie czy jest on złodziejem, kłamcą, mendą czy psuje czyjąś pracę ;)

Jesteś takim samym robalem co on :)

A i nie zgrywam tu mądrali bo nie mówię o czymś na czym ja się znam, albo ktoś inny tylko mówię co myślę :)

Tak więc, hmmm jakby ci to powiedzieć młokosie ? ... A, siad płaski i do laski erontrona. Za dychacza napewno pójdziesz z nim na taki układ.

Btw. - skoro uważasz się za tak dorosłego to czemu mnie jak każdy mądry człowiek nie spławiłeś ? :> To było pytanie retoryczne ;D Jesteś na to za tępy. Zmiatam stąd bo tu sami kłamcy i bachory lecące na hajs by mieć na balona.

No właśnie nie wiem po co w ogóle się tu udzielasz. Także żegnam wszechwiedzący :) bo co bym nie napisał to wiesz lepiej - zresztą tak wygląda większość komentarzy osób, które mają 0 wiedzy na jakiś temat a potrafią utoczyć komentarz, naskrobać syfu i dać "napisz". Może kiedyś komuś zabłyśniesz w pracy tym sposobem. Przecież ty już taki dorosły :). Ostatnia wiadomość jaką skierowałem w Twoją stronę pod ten nick.

Opublikowano

No właśnie nie wiem po co w ogóle się tu udzielasz. Także żegnam wszechwiedzący :) bo co bym nie napisał to wiesz lepiej - zresztą tak wygląda większość komentarzy osób, które mają 0 wiedzy na jakiś temat a potrafią utoczyć komentarz, naskrobać syfu i dać "napisz". Może kiedyś komuś zabłyśniesz w pracy tym sposobem. Przecież ty już taki dorosły :). Ostatnia wiadomość jaką skierowałem w Twoją stronę pod ten nick.

Sorry guys, ale to prawda. Buena sprzedałeś się gorzej niż "prostytutka" (inaczej "dziwka")

Jesteś tak samo fałszywy jak i zarazem oszustem, oszukujesz swoich widzów (robisz ich w bambuko) szkoda tylko że to są dzieci w wieku pewnie 12-14 lat i nigdy nie przejrzą na oczy.

Szkoda że kiedyś odinstalowałem GG, a parę fajnych zdjęć by wyszło :) nie zapomnij że to ja do cb napisałem w sprawie reklamy za PLN ;) santriel jest tak "mądry" (ironia) że nigdy by nie wpadł na taki pomysł reklamy że za marne 200zł zareklamować serwer z czego zarobi 10x tyle :D

Oni mają 0 wiedzy ? chłopcze, ja wiem dużo więcej niż ty :)

Nie zapominajmy kto to santriel - erontron - twórca harda drisma czy chu wiem jak to się zwie.

http://www.youtube.com/watch?v=ma8qbg3OdRU

Tak samo znajdziemy tam pewnie infomacje na temat bueny, a jego słowa "manipulacja" chłopie każdy kto ma rozum - mózg sam przejrzy na oczy jaką to jesteś dzi*ką z santrielem.

Opublikowano

Btw. miałem już nie kierować niczego do bueny, tak więc skieruje to do przyszłych graczy:

http://www.facebook.com/bansheetv O to co ta cała banshee umieściła na fb. Jakby to nie było prawdą to wątpie by się tak przejeła, jednakże nie mam 100% pewności, tak czy owak, jeśli chcecie grać na serwerze tego karateki i Santriela, który traktuje ludzi tak jak ogólnie ludzie mówią (twórcy innych serwerów, gracze itp.) + kradnie i niszczy pracę innych to droga wolna. Jako, że Across czyli Kantharis długo współpracował z santrielem to wie, że to co piszą inni w tym ja to prawda.

Yo.

P.S - nie lubie jej, a raczej jestem neutralny, z ciekawości wstawiłem ^^

xnzn.jpg
Opublikowano

Buena - Cenię cię jako gracza z metin2.pl. Czasami nawet coś tam u ciebie na kanale popatrzę, ponieważ niektóre twoje filmy są interesujące, ale jak serio robisz serwer z erontronem, to stracisz resztki godności, ponieważ ten człowiek zrobi ci taką reputację że się z tego nie wywiniesz żadnym wyjaśnieniem czy innym filmem.

Mógł byś być szczery co do widzów i powiedzieć czy to erontron robi ten serw. Wszyscy i tak to rozpoznają przede wszystkim po tym, jak bardzo serwer jest nastawiony pod zarabianie, oraz czy na tym serwerze będą pozostałości po poprzednich serwerach np. ten cały " LOTEK" który był na Sup*erNie**.pl jest na reinor. Tak samo zadziwiła mnie wypowiedź pewnego byłego wspólnika santriela/erontrona. Dał sporą ilość dowodów na to jaki jest erontron i że ty robiłeś te reklamy dla kasy. Może te były "podrabiane"? Nie wiem, nie zagłębiam się w to.

Chciałem grać na tym serwerze, ale teraz mam co do tego pewne wątpliwości.

graphic.png

Opublikowano

Niestety buena łącząc się z santrielem i Tworząć drigmę (bo nie uwierzę, że robi on priva z kimś innym) zrzucił na siebie duże ryzyko, bo wystarczy spojrzeć jak układa się na reinorze. Bez wymuszonej reklamy bueny na serwerze nie grałby nikt. Ja sam zacząłem tam grać bo buena mnie zachęcił, ale uciekłem, sprzedałem bryły na allegro i jestem zadowolony.

Miałem zagrać, miałem nawet serie nagrywać, ale po tym co wiem i czego się dowiaduje dalej, to już nie ma to najmniejszego sensu. Lepiej iść na chujmorkę albo ravie i tam na pewniaku się zabawić, niż grać w ryzyku, " czy adminowi nie odpierdoli i zamknie serwera".

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

A jaka masz Pewnosc ze to bedzie serwer Erontrona deklu

Opublikowano

Buena - dobra reklama

Erontron - leci na kasę i miał w planach harda o czym wspomniał Across dawno przed zapowiedzią bueny. że serwa robi, a dobra reklama = dużo graczy = w chuj hajsu z is.

+ razem współpracowali. :) Mogę się założyć, że to będzie ich wspólny serwer. Skoro buena karateka nie przyznał się, że za reklamę serwa erontrona dostał 200 zł to i tu się nie przyzna :]

xnzn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...