Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expienie z cheaterem

Bartezzz123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie... Wziąłem specjalnie cheatera do pt,bo lepiej "lura" xD Czy jeśli on używa cheatów,a jest ze mną w grupie to ja też mogę za to oberwać mimo ,że nic nie mam ?

Opublikowano

Tak, możesz za to dostać bana. Przynajmniej tak myślę, bo skoro za handel jest ban to za expienie razem tym bardziej powinien być.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Ty nie oberwiesz bo to nei ty bocisz, ale może być też opcja że pomyślom że ty też jesteś botem. :)

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Nie ma bana jeśli nie ma jakiegoś powiązania.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Hmm, myślę, że nie, ponieważ Ty nie używasz żadnych dodatków do gry.

A jeżeli będą Cię osądzać to również możesz powiedzieć, że nie wiedziałeś, że ten grasz posiada jakiekolwiek cheaty.

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

Prawdopodobnie nie dostaniesz bana, za exp w pt z botem jest tylko ban jeśli konta są powiązane. Nie masz co się spodziewać bana bo nawet same boty mało co są banowane.

Opublikowano

ALE CZERPIESZ KORZYŚCI Z GRY WYNIKAJĄCE SKĄD? Z TEGO ŻE KTOŚ UŻYWA CZEGOŚ CZEGO NIE POWINIEN.JAK DLA MNIE MOŻESZ BANA DOSTAĆ I BEZ POWIĄZAŃ BO TAK CZY SIAK TO CZERPIESZ KORZYŚCI Z NIEREGULAMINOWEGO ŹRÓDŁA.

Opublikowano

Możesz dostać bana bo "używasz tak jakby cheatów z nim" i go kryjesz przed innymi i , nie dajesz żadnych znaków że on coś ma .

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

Expiłem z buffem w Pt na Wh , przyszedł GM , Ja szybko przełożyłem eq na buffa . Bana dostała tylko postać używająca Cheat'a :)

OndteAw.png

Opublikowano

Nie

Możesz dostać bana jeśli konto jest powiązane lub sam bocisz

A jeśli nie robisz nic złego to nie mają podstaw by cie zbanować

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

NIE DOSTANIESZ ZA TO BANA!

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...