Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dział nie do skarg.

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko, nie ma sprawy, my z teamu moderacyjnego również się dołączymy i będziemy zakładać tematy o użytkownikach, w których będzie pełno flamu, obraz i płaczu. Podyskutujemy sobie, jacy to niektórzy są źli i niedobrzy, a dopiero po jakimś czasie stwierdzimy, że można załatwić to inaczej bez potrzeby mieszania kogokolwiek z błotem i ośmieszania.

A tak poważnie, wierzcie mi, że publiczne linczowanie nie jest dobrym pomysłem. Wszystko da się załatwić poprzez rozmowę, spokojnie wyjaśnienie, czy kulturalne wskazanie błędu/ów. Nie chcemy raczej zamienić tego forum w bitwę i chlew, które na pewno pojawiłyby się w tego typu dziale.

Opublikowano

Wredna; masz po części rację. Zapewne byłyby wojny, wyzwiska i mieszanie z błotem. Ale z drugiej strony to dobre wyjście. Nikomu nic nie zarzucam, żeby nie było, ale jedynym GM-em jaki kiedykolwiek mi odpisał był Antix. Do Ciebie Wredna też pisałam. Nawet dwa razy w jednej sprawie i zero odzewu.

Opublikowano

Spoko, nie ma sprawy, my z teamu moderacyjnego również się dołączymy i będziemy zakładać tematy o użytkownikach, w których będzie pełno flamu, obraz i płaczu. Podyskutujemy sobie, jacy to niektórzy są źli i niedobrzy, a dopiero po jakimś czasie stwierdzimy, że można załatwić to inaczej bez potrzeby mieszania kogokolwiek z błotem i ośmieszania.

A tak poważnie, wierzcie mi, że publiczne linczowanie nie jest dobrym pomysłem. Wszystko da się załatwić poprzez rozmowę, spokojnie wyjaśnienie, czy kulturalne wskazanie błędu/ów. Nie chcemy raczej zamienić tego forum w bitwę i chlew, które na pewno pojawiłyby się w tego typu dziale.

No fajny pomysł z tym poddziałem Skargi wtedy by nie było takiego spamu w głównym dziale sugestii.Ja jestem na Tak

LUDZIE!!! Czytacie moją sugestie?! Synek wspomniał o dziale i nagle każdy na tak z działem, załóżcie sobie osobną sugestie do działu, ta dotyczy czegoś innego.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Co do pomysłu Kasia - fakt, powinno się tak zrobić. Ale subforum "Skargi" również, bo nie ma wtedy ich gdzie pisać ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...