Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]PS3

talas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytnie bo chce sobie kupic ps3 ale mam pewiem problem bo sa jakies rodzaje konsoli np. slim ,sony ,classic i czy jak sie instaluje gry na ps3 to ile srednio zajmuja.Prosze o szybka odpowiedz

Opublikowano

Classic to pierwsze modele, grube z dyskami o małej pamięci

Slim to nowsze modele, mniejsze od classic, pobierają mniej pradu

Super Slim to najnowszy model z października bądź listopada już nie pamiętam, jest mniejszy od slima, dodano opcję podłączenia dysków SSD

Jeśli chodzi o miejsce jakie zajmują instalacje gier to trudno to określić, jedne gry potrzebują 50mb a inne 4,5gb. Gry które kupujesz w PS Store potrzebują więcej miejsca, zazwyczaj od kilku gb po kilkanaście.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

To zależy od budżetu i potrzeb, najtańsze z najmniejszą pamięcią są faty (classic), droższy jest slim a najdroższy SL.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Do 500zł znajdziesz tylko używki , których nie opłaca się kupować , dołuż 200zł i ową SLimke kup .

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

a co byscie poradzili do 500 zl tylko nie classic

za te pieniążki to kupisz jak kolega wyżej napisał używaną konsole fat, tak właśnie sobie przeglądam allegro i nie ma żadnego slima do 500zł - nawet używanego, dołożysz 100zł i kupisz bankowo używanego slima, dołożysz z 300zł i kupisz nówkę

faty są zbytnio wadliwe już, szczególnie I i II generacja, ja miałem fata III generacji i po 4 latach konsola padała(marzec 2012) dlatego też w ogóle bym się nie interesował zakupem używanej fat'ki

819531478353821175209.gif

Opublikowano

ja bym CI nie radził kupować żadnych używek ja się tak przejechałem , kupiłem classic kiedyś czyt. FAT, po 1 min odpalenia konsoli działa na najwyższym biegu chłodzenia , wymieniałem już wszystko pastę , zasilacz itp nadal to samo..

kup w Media Markt slim z padem i jakaś grą.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

w TESCO chyba nie można przez neta ... I pamiętaj, że oferty z tesco co chwilkę się zmieniają ja kupiłem SLIM za 777zł i teraz 100zł drożej Super Slim z jednym padem ;) wcześniej za 1100 z movem i 1 grą :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...