Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny problem z komputerem.

Alak@zam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak : od około 3 - 4 miesięcy ( nie no może krócej ) mój komputer zaczął dziwnie działać. Uruchamia sie jakieś 8 min a jak już sie odpali to strasznie wolno chodzi, wolno włącza programy ( jeden na 5 min :) ) i łatwo sie wiesza. Lecz gdy poczeka sie 30 min na starcie bez wchodzenia na konto pokazuje sie wygaszacz i można wchodzić bo działa normalnie. W sobote wyczyściłem rejestr CClearner ale chodzi teraz gożej bo nie zawsze sie odpali , zatnie i musze od nowa odpalać. Prosze o pomoc, myśle ,że tu chodzi o wirusy ale nie mogę zrobić formata , gdyż nie mam płyty z windowsem. Dodam,że jak dam na pulpit personalize albo w my computer żeby pokazało parametry kompa to nic nie wyskakuje. Please pomóżcie !

Opublikowano

F8 powinno byc.

Co do dysku zostawimy to ma koniec musze sprawdzić co jest w systemie .

Jak odpali bez problemu to wrzuć log OTL.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

CO TO LOG OTL!? Kurwa czarna magia.

Co do odpalania - nie chce ryzykować bo włączenie systemu niekiedy zajmuje 3 h , a nie chce mi sie sprawdzać farta.

Opublikowano

www.mpcforum.pl/topic/679592-tutlogi-co-i-jak

Tu masz wszystko opisane .

Jak ci sie nie chce to rob jak uwazasz ...

Bo potem czasu nie bede mial sprawdzić twoje logi.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Proponuje sprawdzić to jutro ,gdyż dzisiaj mam kilka spraw na kompie . Jutro nie ide do szkoły więc z samego rana wyśle logi.

@EDIT

Dobra, sprawdze. Powodzenia życzcie ;d..

Opublikowano

Nie używaj combofix pisałem nie dawno skutki używania combofix .

To nie jest zwykły skaner to silna ingerencja i modyfikacja systemu więc kolego up@ nie pierdol głupot.

1364047611-U477327.png

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Ja tam z innego forum wiem że warto przed skanami OTL itd. odpalić antywirus (?) DrWeb CureIT, omijamy wtedy pieprzenie się z logami etc. (sam miałem taki problem, 3 strony tematu zawalone aż ktoś podrzucił ten programik i pomógł) Tylko uważaj bo skanowanie trwa parę godzin :P

Opublikowano

Nie udało się. Za pierwszym razem po naciśnięciu f8 pojawiło sie około .... 8 (?) opcji, wziołem pierwszą , wybrałem jezyk i klawiaturę,ale po wpisaniu dobrego hasła mnie nie wbiło ,pisało , że źle. Potem nic sie nie działo po naciśnięciu f8 , a ja ledwo odpaliłem kompa, nosz kurwa! Mam teraz pytanie - czy jeśli jak zamkne klape (W tedy komputer sie usypia (!?) ) to następnego dnia będzie normalnie chodził bez potrzeby włączania ? Gdyż robie tak gdy jade z nim gdzieś a nie chce mi sie czekać kilka godzin i wkurwiać aż sie włączy, i czy to czegoś mu nie zrobi , nie zepsuje itp jak będzie tak stał 8 (a jak wróce po chorobie do szkoły to dłużej )to nic mu sie nie stanie, nie spali sie itp ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...