Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupno konsoli PS3

Music World

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, właśnie chcę wziąść sobie konsole PS3 na raty. Mam pytanie, opłaca się?, ile jeszcze będą wychodzić na nią gry?. PS3 Super Slim różni się od klasycznej tylko wyglądem czy parametrami też? Lepiej kupić ps3 czy xboxa 360 z telewizorem 23 cal led. Jakbym kupił ps3 to musiałbym grać na tym starym typie telewizorów co nie najlepiej widać na nich.

fs_pc.png

Opublikowano

PS3 wyjdzie może za jakieś 3-5 lat .Xbox wychodzi podobno za rok lub dwa. Superslim różni się wyglądem , inne dyski do wyboru i nic więcej

Bardziej opłaca się kupić raczej PS3

Opublikowano

PS3 wyjdzie może za jakieś 3-5 lat .Xbox wychodzi podobno za rok lub dwa. Superslim różni się wyglądem , inne dyski do wyboru i nic więcej

Bardziej opłaca się kupić raczej PS3

PS3 wyszło w 2007 roku, nowa konsola Microsoftu wyjdzie jak wyjdzie, nie ma żadnych oficjalnych informacji, to samo tyczy się konsoli Sony

@topic

Nikt Ci nie powie ile czasu jeszcze będą wydawane gry na PS3, można tylko sobie pogdybać. Osobiście bym obstawił dwa góra trzy lata po premierze nowej konsoli, też nie liczył bym na jakieś hity, producenci już narzekają że obecna generacja konsol ich tylko wstrzymuje. Możliwe że już na targach E3 w przyszłym roku coś więcej będzie wiadomo.

Super Slim to nic innego jak Slim tylko pomniejszono konsolę i dodano możliwość podpięcia dysku SSD, fabrycznie zwiększono pojemność dyski i tyle, podobno chodzi ciszej niż zwykły Slim.

PS3 warto kupić jeśli nie masz zamiaru przerabiać konsoli, chcesz przerobić to kupuj Xboxa360, ludzie grają po necie na przeróbce choć zawsze to ryzyko że pewnego dnia już sobie nie zagrasz bo Cię zbanują.

Na pierwsze to zainwestował bym w telewizor i dopiero myślał o konsoli, te 23 cale które możesz kupić to monitor a nie telewizor...

819531478353821175209.gif

Opublikowano

A co myślicie o ps Vita ?

Przenośne małe "coś" Jeżeli lubisz i chcesz grać np.W szkole, autobusie to bierze ,ale nie ma co tego porównywać do grania na PS3

Opublikowano

Dobrą rzeczą w PSV jest to, że ma dwa manuale. Wszystko zależy od budżetu, bo w empiku vita jest droższa niż ps3.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

A ja bym ci jednak radził wstrzymać się do świąt, dodadzą jakąś grę, jakiś dodatek lub cena będzie troche mniejsza, napewno zrobią jakąś promocje :)

19.png

Opublikowano

Ja czekam na przeceny po świętne . Mam nadzieje , ze będzie teniej , teraz wciskają te kity 12GB za 1200zł , bez sensu .

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja czekam na przeceny po świętne . Mam nadzieje , ze będzie teniej , teraz wciskają te kity 12GB za 1200zł , bez sensu .

Nie wiem, gdzie masz 12 GB za 1200 zł, w takiej Biedronce dobry zestaw z 12 GB, Move, Padem i grą na Move kosztuje niecały 1k.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...