Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Odzyskanie hasła i imienia i nazwiska

aruś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, mam następujący problem. Posiadam do konta tylko datę urodzenia oraz pamiętam adres email ale nie mam hasła do niego więc nie mogę zresetować hasła. I moje pytanie brzmi czy mogę hasło w jakiś sposób odzyskać od Nexona? Jak napisać ticketa w tym nowym supporcie żeby wysłali mi hasło oraz imię i nazwisko? Był ktoś w podobnej sytuacji i wie jak temu zaradzić?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Musisz napisać ticketa do supportu

NIestety szanse są małe jeśli znasz tylko login i date urodzenia

Tu masz link do supportu

http://support.combatarms.nexoneu.com/Main/Default.aspx

Opublikowano

Wiem, że muszę napisać do supportu ale jak ma wyglądać mniej więcej prośba o wysłanie hasła. Próbowałem do nich napisać lecz zamknęli mojego ticketa i zablokowali, ponieważ nie miałem tylko podanego imienia i nazwiska, dlatego pytam się jak trzeba napisać tego ticketa w nowej formie bo kiedyś było inaczej ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moge ci napisac na pw co i jak bo sam niedawno pisalem ticketa zeby odzyskac dane tak jak ty wiec wiem jak to napisac. Wszystko bd mial wyslane jutro bo teraz jestem na fonie a to troche niewygodnie, no chyba ze ktos ci bd mogl predzej ci to wyslac

Opublikowano

Napisalem raz ticeta ale nie znalem imienia i nazwiska wiec napisalem "change" (a bylo to konieczne bo trzeba wypelnic wszystkie pola) lecz zablokowali ticeta... Nie wiem co mam zrobić, żeby to jakos ominac

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...