Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy 1.0.1206.288 z allegro

zyga29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Download

hasło do downloadu (pm go mnie)

http://chomikuj.pl/fjellstrand/Diablo3

Skan:

https://www.virustotal.com/file/2704c6c81a3d0121a3f42b7f19c3d0580b97b5067061378f689307aa7a7a2cf6/analysis/1354633508/

GKS8v.png

Jak odpalić:

..... masz tam folder BuddyPatch 2.1, odpalasz plik BuddyPatch2 jako offsets wskazujesz plik Demonbuddy_13300 (w folderze LatestOffsets) i klikasz patch , wskazujesz plik demonbuddy exe

gdy bot się odpali

zakładka plugins , zaptaszasz 2 pluginy :GillesTrinity i Rads Atom

potem klikasz raz na GilesTrinity i dajesz konfig

w zakładce items ustawiasz od jakiego lvl ma podnosić itemy

masz suwak do golda ile minimum ma podnosić , jesli chcesz all dajesz na 0

zapisujesz

dalej klikasz raz na Rads atom i config

next profile dajesz 99 leave game 99....

włączasz(zaptaszasz) enable break chyba ze nie chcesz żeby za każdym runem odczekiwał od 15 do 20 min to nie zaznaczasz (zaptaszasz)

break duration dajesz : min 15 , max 20

w unitil break 16min ,22 max

zamykasz

w zakładce main , klikasz na load szukasz folder profiles (ja mam AlkRun)do szybkiego wbijania paragonu wchodzę w folder AlkRun i wybieram _Start_Core W grze musisz mieć ustawione 3 akt i zabij azmodana koniecznie ten Quest bo inaczej się bot pogubi

klikasz start

jako combat wybierasz GillesPlugins i dajesz select

odnośnie bezpieczeństwa , przed zbanowaniem

zawsze obserwuj czy nie są planowane jakieś przerwy techniczne , czy jakieś update , na ten czas zalecam nie używanie bota ,

Pw! mam nadzieję że to żaden fake. Szukam już bota chyba od miesiąca :P.

leci wielki + dzięki wielkie! :)

Opublikowano

komu przestal temu przestal:) ja mam swoja dzialajaca wersje na priv zapraszam bo tu nie moge dac niestety

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

komu przestal temu przestal:) ja mam swoja dzialajaca wersje na priv zapraszam bo tu nie moge dac niestety

Hallo !!Prosze o pomoc z ''dodatkiem do Diablo 3'' :D gdzie moge to znaleźć bo wszystko płatne.
Opublikowano

Jeśli bot przestał działać to zamykam. Kiedy znów będzie dostępny proszę pw, otworzę temat :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...