Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pierścien expa link do rejestracji

Mysiałke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedyś jak kwejka przeglądałem był link do reje z darmowym pierscieniem expa , na mpc nawet było, to jest jeszcze aktualne i moge prosić o link?

Opublikowano

musisz po max 3h od rejestracji wbić na stronę metka i się zalogować po czym będzie na środku wielki napisz "odbierz przedmiot" i sobie przydzielisz do jakiej postaci chcesz po czym pojawi się w depo :)

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Mozesz też np. założyc nowe konto 1 lvl do picu , zalogować się nim na strone www.metin2.pl , a następnie "Werbuj przyjaciół" daj.

Skopiuj link który tam jest , następnie wyloguj się z konta do picu.

Wklej link do przeglądarki , załóż konto.

Gratuluje dostaniesz PD 3h , Buty Wiatru i co 10 lvli różne nagrody , za to że zostałeś zwerbowany.

Przetestowane , sprawdzone , potwierdzone.

http://www.mpcforum....bowania-graczy/

W tym poradniku możesz zobaczyć , jakie nagrody i na jakim poziomie Cię czekają za to że zostałeś zwerbowany :)

@Edit

Pózniej żeby odebrać nagrody , zaloguj na konto zwerbowane. Po środku będzie "przedmioty w magazynie" jakoś tak.

Wejdz w to , następnie musisz ustawić na jaki serwer i jaką postać maja zostać przydzielone przedmioty.

Potem poprosty wchodzi w Przydziel Przedmioty - jakoś tak :D , no i przydzielasz :)

Kiedy przedmioty zostaną przydzielone na daną postać , możesz je na tej postaci odebrać z Magazynu Item Shop - w ekwipunku.

P.S. Odebrane przedmioty możesz zostawic sobie w magazynie i wziąść 2 postacia na tym samym koncie :)

Kucziczu.jpg
Opublikowano

chyba liczyłeś na like, to masz, jeszcze mam pytanie bo tam nie pisze że ZAPROSZONY dostaje PD i czy to jest sprawdzone i napewno dostanę? pisze tylko że buty

Opublikowano

chyba liczyłeś na like, to masz, jeszcze mam pytanie bo tam nie pisze że ZAPROSZONY dostaje PD i czy to jest sprawdzone i napewno dostanę? pisze tylko że buty

Dostaniesz pd, buty dostaje osoba zapraszająca która ci dała link

A pd bd miał w is

tzn wchodzisz przez monetke i masz do wyboru "przydziel przedmiot"

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Tak na pewno otrzymasz te nagrody i otrzymywał będziesz co 10lv. skrzynie Ucznia ,które pomogą Ci w grze. (Dodania bonów,bodzia itd.)

Mam nadzieję że wiesz że my mówimy o czymś innym niż o skrzyni ucznia?

Dokładnie zaproszony , czyli jak już zaczynasz zakładać "docelowe" konto , to na nie otrzymasz PD 3h - możesz go przydzielić tak jak Ci pisałem do danej postaci , na danym koncie.

A potem po przydzieleniu odrazu mozesz wybrać go z item shopa.

P.S. Buty Wiatru "nie pamietam teraz" , ale ja Chyba dostałem albo na start albo na 5 lvl'u :)

Kucziczu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...