Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmniejszacz Recoilu [2g] by Ganomant & AgN

Gość ganomant

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ganomant
Opublikowano

Instrukcja :

Wlacz CS'a
Zminimalizuj go,
Odpal Hacka
Graj!

Funkcje Haxa:

Zmniejszenie recoilu w 100%!

Autorzy:

Ganomant and Afganistanu

Na jakiej bazie powstał hack ?

Hack powstal na bazie przerobienia Leis'a, takiego aima do cs'a. Wraz z Afganistanu
zmienilismy opcje standardu, wiec hack nie ma ani Wh, ani Aima, tylko takowe zmniejszenie Recoila.

Link: Klik

Skan: https://www.virustot...ame=default.rar

Z pewnoscią mozna pobierac mimo iz widac tam Virusy. To sa zle kody haxa.

Zycze milych fragow ! :)

Opublikowano

fajnie noobie bo to leis z innymi komendami usuncie caly cfg i dajcie set_norecoil 1 set_nospread 1 i macie to samo , smieszny jestes koles

1337

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na by Lukaszu wiekszosc haxow nei wlaczycie bo jest blokada.

Opublikowano

V48. By Skilluj ? Na Skilluj powinno dzialac. Bynajmniej ustaw sobie OpenGL.

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

siemka pomoże ktoś bo mi opengl nie działa w cs i mam w tym problem że zaden czit nie działa a kiedyś fighter fx 7.2 działał ale na opengl a teraz gówno na d3d musze :<

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam patch v23 i gdy odpalę hacka to czarne okienko pojawia się i za chwilę znika, gdy ustawię hacka w trybie zgodności to po uruchomieniu cs przestaje działać i się zawiesza po czym wyłącza. Pracuję na systemie Windows 7 64-bit. Przestawianie grafiki z D3D na OpenGL nic nie daje.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Gość ganomant
Opublikowano

Hack jest juz dosc stary, z czym wiaze sie, ze na win7, win8 dziala niepoprawnie. Na windowsie XP, dziala bez problemow, na wszystkich serwerach. Niedlugo zrobie kolejny hack, na zmniejszenie recoila, na ktorym bedzie mozna grac na win7 i win8.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Patrząc w standart też tak mogę... popełniłeś jeden błąd, nie dodajemy set_norecoil 1 bo nabój będzie strzelał na środku, i dzięki takiemu set_norecoil możemy być zbanowani na servie, myśl trochę. 2. dodałem do standardu inne opcje które jeszcze pomagają w zmniejszeniu recoilu. = nie umiesz nic zrobic, to się nie odzywaj.

Daję inny link z powodu takiego że gdy strzelamy całą serią naboje nie trafiały w przeciwnika, zapomniałem jednej rzeczy usunąc ;) łapcie: http://www58.zippyshare.com/v/48998493/file.html to jest poprawiony standart.

smieszny jestes koles, to jest leis z wyrzuconym wh aim itp

setnorecoil 0

set no spread 1

i tyle w temacie, to jest zwykly no spread z leisa, wiec nie rob z siebie pro elo kurwa ziomka od haxkow, bo mowisz ze dodales jeszcze pare opcji, lepiej tego scierwa nie pobierac, w leisie wszystko wyzerowac a no spread na 1 i mamy to samo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

smieszny jestes koles, to jest leis z wyrzuconym wh aim itp

setnorecoil 0

set no spread 1

i tyle w temacie, to jest zwykly no spread z leisa, wiec nie rob z siebie pro elo kurwa ziomka od haxkow, bo mowisz ze dodales jeszcze pare opcji, lepiej tego scierwa nie pobierac, w leisie wszystko wyzerowac a no spread na 1 i mamy to samo

Zrób pro elo kacie haxa, zobaczymy :) Nagraj filmik jak to robisz, chetnie obejrze :)

Co do innych, to dziękuje za komentarze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...