Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon z Latarka i radiem bez konieczności podłaczenia słuchawek

AszinoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie, szukam telefonu który posiada latarke i radio które bez słuchawek można podłączyć. Chodziło by mi bardziej aby telefon był standardowy, nie dotykowy czy z klapką :)

za pomoc oczywiście LIKE

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

A proszę bardzo :)

http://droptrend.com/product-pol-161-TELEFON-DLA-SENIORA-LATARKA-RADIO-LATWA-OBSLUGA-36-MS-GWARANCJA-.html

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

to są telefony z radiem do których nie trzeba podłączać zestawu słuchawkowego ? o.0

słuchawki służą za antenke do raida.

Ale w sumie możesz troszke "oszukać" telefon :D

kupujesz rozdzielacz do "jacka" i podłączasz do 1 wejścia słuchawki a do 2 np. głośniki ;)

d5b09be5eba50d9882c3a24f36debaa416686_m.jpg

o coś takiego ;)

albo po prostu podłącz głośniki do telefonu i możliwe że wtedy też będzie działać

ofc. nie jestem pewien bo niemam radia w telefonie (-.-) ale tak bym kombinował ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie ma telefonów z radiem bez zestawu słuchawkowego, bo służą one jako antena. Ja kiedyś przerobiłem swój soft (w SE k550i ach te stare czasy) by nie trzeba było podłączać zestawu to był sam szum. Ale ja pomysłowy dobromir dolutowałem sobie w środku do złącza kabel i zrobiłem prowizoryczną antenę :D

Opublikowano

to są telefony z radiem do których nie trzeba podłączać zestawu słuchawkowego ? o.0

słuchawki służą za antenke do raida.

Ale w sumie możesz troszke "oszukać" telefon :D

kupujesz rozdzielacz do "jacka" i podłączasz do 1 wejścia słuchawki a do 2 np. głośniki ;)

d5b09be5eba50d9882c3a24f36debaa416686_m.jpg

o coś takiego ;)

albo po prostu podłącz głośniki do telefonu i możliwe że wtedy też będzie działać

ofc. nie jestem pewien bo niemam radia w telefonie ( -.-) ale tak bym kombinował ;)

Nokia X2, X3 tak ma

Witam tak jak w temacie, szukam telefonu który posiada latarke i radio które bez słuchawek można podłączyć. Chodziło by mi bardziej aby telefon był standardowy, nie dotykowy czy z klapką :)

za pomoc oczywiście LIKE

Nokia X2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...