Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] stopexp

Qm3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, gram na Pandoramt2 i mam tam dropa do kasy, i szukam jakiegoś czita / hacka który stopuje expa, bo robię gildiie ale jak już wbiję max poziom to jak ją usune musze czekac 1 dzien a za 1dzien mam w chuya kasy ;x Macie może na to sposób ?

Opublikowano

Wiem że jest takie coś, i jest to chyba nawet w Kamer Modzie że exp oddaje w gildie.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Na pandorze nie ma pierscienia AntyExpa i wiem ze jest takie cos jak Automatyczne oddawanie expa na gildiie bo sam tego używam, ale jak robie gildiie na dropie i potem ją usunę to muszę czekać 1 dzień az będe mógł zrobić nową. Z waszych wypowiedzi widzę że nie ma stop expa a czy jest może coś takiego że nie muszę czekać 1 dnia i mogę ominąć ten czas ? Za pomoc dam lajki .

Opublikowano

//ref

sorry za spam ale pilnie muszę wiedzieć czy da się ominąć

Opublikowano

Rób gildie na innym koncie i dochodź dropkiem do gildii jak wbijesz maks wyloguj dropka i wejdz na lidera gildi i usun dropka jak i gildie.

Tym sposobem nie musisz czekać 24h. Tym byłym liderem musisz poczekać 24h, ale wystarczy ze zrobisz na tym nowym koncie next postać i stworzysz gildie i znowu przyjmujesz do gildii dropka i tak w kółko.

Opublikowano

ty a no widzisz nie pomyślałem o tym ;d Dzięki łap lajka .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...