Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kredyty

DomiksPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, co kupować za kredyty u szturmowca? Ponieważ mam 45k kredytów i nie wiem na co je przeznaczyć/przeznaczać, podawajcie swoje propozycje ;)

P.S. Jak zmienić nazwę tematu bo gapę walnąłem? ;/

Opublikowano

famasa! xD znaczy pierw zestaw VIDE coś tam to masz w nim dodatki i se famasa kupuj a za reszte proponuje strój / bosty :D

YAY

Opublikowano

@UP

Chodzi mi o same kredyty, btw. mam już AEK'a, zestaw KREJ(...) coś tam (ten z M4) a strój jak już to 4ever bym kupował czyli pozostają mi tylko boost'y? :D

Opublikowano

famasa! xD znaczy pierw zestaw VIDE coś tam to masz w nim dodatki i se famasa kupuj a za reszte proponuje strój / bosty :D

Kredyty tzn. te srebne hajcie :D Kup sobie jakąś broń na perma za te kredyty

Opublikowano

Zbierać i kupić 1 pkt do umiejętności.

Ps.Sam osobiście już zdołałem kupić 1 pkt um. i jestem z niego zadowolony,a pkt jest akurat cenną rzeczą w przód i mieć przewagę nad innymi :D

Opublikowano

Punkty umiejętności :P

Za kredyty i Bfy mam już kupione 10 punktów posiadam 20 lvl oraz już dwa drzewka xD C4 i szybki bieg to mi wystarcza w zupełności

Lecz jeżeli nie masz broni to lepiej ją kupić, hmmm.... Polecam Aeka lub Xm8 ewentualnie możesz zbierać na L85 :) Ale jeżeli masz wysoki lv

OndteAw.png
Opublikowano

2x@UP / @UP

W 3 poście od góry pisałem, że mam AEK'a, jak i zestaw, proszę czytajcie posty bo niektóre rzeczy się będę powtarzać :P

Opublikowano

Ja gram od lutego z przerwą w wakacje i mam prawie 40000, ale zanim zdecydowałem się kupić M24 na zawsze wydawałem codziennie 300 kredytów na nie.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

aug dodatki reszte kup kamizelke i skille do tiera samootu i jeta i nabijaj dalej kredek

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...