Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeszukałem wiele for, w tym obcojęzycznych w znalezieniu bota do Ecsro. Dowiedziałem się że bot nie istnieje, za to jest podobno Swsro autoselect.

Nie mówcie mi że mam szukać w goglach bo szukałem, na forach też (kilka plików znalazłem, niestety zablokowanych kodem) ;<

Nie mam już siły przekopywać wszystkich istniejących for, więc zwracam się do was z gorącą prośbą, czy ktoś jest w stanie podać linka do tego Autoselecta? I w skrócie opisać, co trzeba zrobić? Byłbym bardzo wdzięczny =)

,,In our eyes the era of private Silkroad servers has come to an end. Therefore is ECSRO not going to come back."

polska.gifPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano
Istnieje bo do ECSRO ale musisz wbic za 1 razem zeby z niego kozystac...

chyba cie niezle popiescilo ?

normalnie bot jest ! musisz zrobic tego auto-selekta , potem odpalasz bota , wchodzisz przez loadera i nie muszisz wbic za 1 razem

mozesz wbic za 1000 to nie ma nic do rzeczy bo bota ty masz uruchomionego a nie mozesz go odpalac kiedy chcesz , ladnie szukasz bo ja znalazłem w 10 min .

PS:kto ci tak poweidzial ze za 1 razem ?

oczywscie www ecsrobot. cba. pl/ !

Opublikowano

nie mogę wypakować, niewiem jakie hasło, wpisałem to co podali ale nie działa ;<

Fajnie, ja już wiem że autoselect istnieje tylko jak go uruchomić pod ecsro? I skąd go zassać?

Mam już program który wybiera mi skille, potrzebuję tylko czegoś co będzie zaznaczało mobki, ślicznie proszę ;)

,,In our eyes the era of private Silkroad servers has come to an end. Therefore is ECSRO not going to come back."

polska.gifPiszę poprawnie po polsku.